Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Αυτονόητο κάνει και έχει αργήσει γιατί δεν χρειάζεται και μεγάλη δουλειά να αλλάξεις γλώσσα σε ενα μενού κονσόλας. Αδιάφορο μου είναι,όμως καλό είναι να υπάρχει για αυτούς που το χρειάζονται,έτσι για και να δείχνουν οτι που και που θυμούνται και το ελληνικό κοινό που τους έχει στηρίξει αφού είναι επί χρόνια κατεξοχήν sonakides

Τότε γιατί δεν το κάνει και η Microsoft τόσα χρόνια αφού σας σκέφτεται τόσο πολύ?

Δημοσ.
Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι κάτι τέτοιο απαιτεί λεφτά τα οποία η Sony δεν έχει τον παραμικρό λόγο να χαλάσει;

Η αγορά μας είναι ένα τίποτα.

Εκτός αυτού μόνο εύκολο δεν είναι, πρέπει να δουλέψει συγκεκριμένη ομάδα και είναι κάτι που παίρνει πολύ καιρό.

Κάτσε να φτιάξεις υπότιτλους για ένα επεισόδιο μιας σειράς των 40 λεπτών να δεις τι πονοκέφαλο θα έχεις μετά. Φαντάσου τώρα μια ομάδα να κάνει το ίδιο για ένα παιχνίδι 15 ωρών με χιλιάδες ξεχωριστούς διαλόγους. Και για να το προσφέρει σε μια αγορά που το κέρδος της από αυτήν είναι στο πάτο όπως είπα.

Και by the way, το 99% των παιχνιδιών έχει τόσο απλό λεξιλόγιο που αν δεν το καταλαβαίνεις πρέπει να αρχίσεις φροντιστήριο επειγόντως γιατί ούτε μέχρι το περίπτερο δεν πας εν έτη 2017. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε εσένα, γενικά μιλάω.

Φίλε μου καλά τα λες αλλά το άρθρο λέει για μενού με ελληνικά όχι παιχνίδια με ελληνικά, αυτό το έχει κάνει εδώ και χρόνια η σονυ Ελλάς με απόλυτη επιτυχία. Κάτι που δεν θα δουν ποτέ οι Microsoft user. Αν και ps 3 είχα βάλει ελληνικά λόγο jailbreak και ήταν όμορφο να το βλέπεις στην γλώσσα σου αλλά δεν με βολεύουν τα ελληνικά, ούτε στο PC έχω ελληνικά.

Δημοσ.
Πόσες γενιές κονσολών τους πήρε να βάλουν τα Ελληνικά;!

Τουρκικά είχαν από το PS3!

Ολες οι εφαρμογές υποστηρίζουν τα τουρκικά παντού σε αυτό φταίει το Υπεξ τόσα χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου καλά τα λες αλλά το άρθρο λέει για μενού με ελληνικά όχι παιχνίδια με ελληνικά, αυτό το έχει κάνει εδώ και χρόνια η σονυ Ελλάς με απόλυτη επιτυχία. Κάτι που δεν θα δουν ποτέ οι Microsoft user. Αν και ps 3 είχα βάλει ελληνικά λόγο jailbreak και ήταν όμορφο να το βλέπεις στην γλώσσα σου αλλά δεν με βολεύουν τα ελληνικά, ούτε στο PC έχω ελληνικά.

Καταρχας για κάποιο λόγο έχεις βάλει την Microsoft στην κουβέντα ενώ δεν αναφέρθηκε κανείς σε αυτήν.

Επίσης όπως μπορείς να δεις από το quote μου αναφέρθηκα στα παιχνίδια επειδή αναφέρθηκε ένας φίλος πιο πάνω.

Εγώ προσωπικά πάντως δεν έχω πουθενά Ελληνικά, ειδικά στα Menu των κονσολών δεν βλέπω τον παραμικρό λόγο να βάλω Ελληνικά. Αλλά όπως είπα και πιο πάνω όποιος έχει τόσο τεράστιο θέμα με τα Αγγλικά που χρειάζεται μετάφραση το Settings σε ρυθμίσεις να πάρει άμεσα μαθήματα αγγλικών γιατί δεν πάει πουθενά. 

• Like 4
Δημοσ.

Πόσες γενιές κονσολών τους πήρε να βάλουν τα Ελληνικά;!

Τουρκικά είχαν από το PS3!

Κάτι τέτοιο περίμενα να διαβάσω. 

Αγορίνα 10 εκατομμύρια πληθυσμό η Ελλάδα 80 εκατομμύρια η Τουρκία. 

Μην συγκρίνεις την βούρτσα με την λούτσα...

• Like 6
Δημοσ.

Ολες οι εφαρμογές υποστηρίζουν τα τουρκικά παντού σε αυτό φταίει το Υπεξ τόσα χρόνια.

Ε θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζουμε... 

• Like 5
Δημοσ.

Μην σου φαίνεται περίεργο αυτό που λέω.

Κοίτα να δεις, όπως είπα και πιο πάνω τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Η Τουρκία είναι μια γιγάντια αγορά, παρόμοια της Γερμανίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Ισπανίας κτλ.

Το κέρδος μιας εταιρίας θα είναι πολύ μεγαλύτερο αν επενδύσει σε μια χώρα με τεράστιο πληθυσμό όπως η Τουρκία παρά την Ελλαδίτσα των 10 εκατομμυρίων που και από αυτούς ζήτημα το 1 εκατομμύριο να ασχολείται με τεχνολογία, μην ξεχνάμε ότι είμαστε "χώρα των γερόντων" for a reason.

Τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία βάση. 

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζω κάτι σχόλια του τύπου "τόσα χρόνια δεν μας έβαλε υπότιτλους" και "γιατί δεν βάζουν στα πάντα υπότιτλους και ελληνικά μενού", ρε παιδιά καταλαβαίνω γιατί το λέτε αλλά και μόνο το γεγονός ότι έστω και τώρα έβαλε ελληνικά μενού είναι μεγάλη υπόθεση. Θα μπορούσε να μην βάλει ποτέ.

Μιλάτε με έναν τρόπο λες και όλες οι υπόλοιπες εταιρείες εδώ και χρόνια τα έχουν όλα στα ελληνικά. Τουλάχιστο η Sony έβγαζε και κάνα παιχνίδι με υπότιτλους από παλιά.

Για εμένα και να μην βάζανε ποτέ ελληνικούς υπότιτλους και μενού δεν θα με πείραζε καθόλου, ξέρω όμως άτομα που τα βρίσκουν δύσκολα με τα αγγλικά και θα είναι για αυτούς μεγάλη βοήθεια.

Δλδ αντί να χαρούμε με το update γκρινιάζουμε και από πάνω? Wtf?

• Like 2
Δημοσ.

Η Τουρκία είναι μια γιγάντια αγορά, παρόμοια της Γερμανίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Ισπανίας κτλ.

Το κέρδος μιας εταιρίας θα είναι πολύ μεγαλύτερο αν επενδύσει σε μια χώρα με τεράστιο πληθυσμό όπως η Τουρκία παρά την Ελλαδίτσα των 10 εκατομμυρίων που και από αυτούς ζήτημα το 1 εκατομμύριο να ασχολείται με τεχνολογία, μην ξεχνάμε ότι είμαστε "χώρα των γερόντων" for a reason.

Δηλαδη τι μου λες ότι η Google είδε στην Ελλάδα το τρελό κέρδος και έχει βάλει στης εφαρμογές της τα ελληνικά.

Άκου κάποια πράγματα για να καταλάβεις. Το ξέρεις ότι σε μια έρευνα που έγινε 7 στους 10 αν ακούσουν την ελληνική γλώσσα δεν θα καταλάβουν ότι είναι ελληνική, στην Ευρώπη όχι στην Αφρική ούτε στο Μπαγκλαντές. Εσύ αν ακούσεις γαλλικά ιταλικά ισπανικά Γερμανίκα ρώσικα κινέζικα αφρικάνικα δεν θα καταλάβεις περίπου ποιας χώρας είναι η γλώσσα άσχετα αν την γνωρίζεις? Σε αυτό φταίει το Υπεξ γιατί στην Ελλάδα η μοναδική χώρα στον κόσμο αντί να προωθεί την γλώσσα της την καταργεί. Καλό είναι πριν κάνεις τον έξυπνο μάθε κάποια πράγματα. Και δεν κατάλαβα γιατί θίχτηκες τόσο πολύ με το πρώτο σχόλιο μου? Μήπως γιατί αναφέρθηκα στην Microsoft και είσαι τρελός φαν της.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη τι μου λες ότι η Google είδε στην Ελλάδα το τρελό κέρδος και έχει βάλει στης εφαρμογές της τα ελληνικά. Άκου κάποια πράγματα για να καταλάβεις. Το ξέρεις ότι σε μια έρευνα που έγινε 7 στους 10 αν ακούσουν την ελληνική γλώσσα δεν θα καταλάβουν ότι είναι ελληνική, στην Ευρώπη όχι στην Αφρική ούτε στο Μπαγκλαντές. Εσύ αν ακούσεις γαλλικά ιταλικά ισπανικά Γερμανίκα ρώσικα κινέζικα αφρικάνικα δεν θα καταλάβεις περίπου ποιας χώρας είναι η γλώσσα άσχετα αν την γνωρίζεις? Σε αυτό φταίει το Υπεξ γιατί στην Ελλάδα η μοναδική χώρα στον κόσμο αντί να προωθεί την γλώσσα της την καταργεί. Καλό είναι πριν κάνεις τον έξυπνο μάθε κάποια πράγματα. Και δεν κατάλαβα γιατί θίχτηκες τόσο πολύ με το πρώτο σχόλιο μου? Μήπως γιατί αναφέρθηκα στην Microsoft και είσαι τρελός φαν της.

Συγνώμη αν προσβληθείς, αλλά επειδή μάλλον έχω να κάνω με ανήλικο που δεν μπορεί να καταλάβει τα βασικά θα σταματήσω εδώ αυτήν την κουβέντα.

Συμβουλευτικά όμως, την επόμενη φορά βρες κάτι σοβαρό να πεις, γιατί τα παραπάνω που μου έγραψες είναι εκτός τόπου και χρόνου (και φυσικά γελοία).

• Like 2
Δημοσ.
Ο χρήστης kexas22 είπε:
Μην σου φαίνεται περίεργο αυτό που λέω.

Κοιταξτε να δειτε καθε προσθηκη ειναι ευσπροδεκτη. Χαιρομαι που μπαινουν τα Ελληνικα ως επιλογη και πρωτιθομαι να γυρισω το μενου στα ελληνικα επισης.

Δεν ειναι θεμα αγορας για να γινει καποια προσθηκη, υπαρχουν Ευρωπαικοι νομοι εκει εξω που λενε οτι καθωστε εταιρεια οφειλει να εχει επιλογη και οδηγιες για ολες τις γλωσσες τις ΕΕ ( Καμερες, κινητα, κ.α)
Μην υποτιμαται την γλωσσα μας επειδη μαθαμε 40 χρονια να ακουμε και να διαβαζουμε αγγλικα η οτιδηποτε αλλο.

Δημοσ.

Η Τουρκία είναι γιγάντια αγορά όταν πουλάς λάδι και παστουρμά όταν πουλάς PlayStation ζήτημα αν αναφέρεσαι σε 15 μύρια ανθρώπους.

Δημοσ.

Καλή κίνηση, που απευθύνεται κυρίως στο νεότερο κοινό της κονσόλας που δεν γνωρίζει καλά την αγγλική.

Πάντως ποτέ δε μπόρεσα να συνηθίσω την ελληνική στα windows και πάντα χρησιμοποιώ την αγγλική, λόγω εξοικείωσης πλέον με όρους/λέξεις. Πρόσφατα που το είχα ξαναδοκιμάσει, δε μπορούσα να βρω τίποτα στο Nvidia control panel : πως λέγεται το antaliasing στα ελληνικά, το g-sync,το anisotropic filtering κ.τ.λ. Οπότε αγγλικά που τα ξέρουμε

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...