Melissa_virus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Λοιπόν. Επειδή στο σπίτι δεν ήθελα καλώδια και επειδή δεν έχω και σταθερο τηλ, από τον πάνω όροφο που μένουν οι γονείς μου, με ένα repeater παίρνω ίντερνετ. Πρόσφατα έβαλα ένα μηχάνημα με win 7 φρέσκο φορμαρισμένο μιας και πήρα έναν νέο ssd. Παραγγελνω ένα στικακι από e-shop, αργούσαν πολύ όμως, και λέω άντε να πάρω ένα από ένα τοπικό κατάστημα να κάνω τη δουλειά μου. Και το άλλο σκοπευα να το ακυρωσω. Παίρνω το στικακι, το βάζω, το εγκαθιστώ, περαστηκε κανονικά, αλλά δεν έβρισκε κανένα δίκτυο... ούτε το δικό μου, ούτε του κινητού το Hotspot ουτε τπτ... το βάζω στο λαπτοπ όλα κανονικά. Κανένα πρόβλημα το στικακι. Λέω άντε δεν πειράζει ας έρθει το άλλο με το καλο. Σήμερα μεσημέρι παρέλαβα το άλλο... τα πράγματα ακόμα χειρότερα! Ίδια ακριβώς συμπεριφορά έχει το pc και με το δευτερο στικακι αλλά ακόμα χειρότερα. Κολαει και το μηχανιμα! Όχι παγώνει, κολαει, καθυστερεί, δεν κάνει ρεσταρτ, μένει για πόση ώρα στην φάση αποθήκευση κλπ κλπ αν θυμάμαι καλά. Αμα το βγάλω ξεκολλαει. Βγάζοντας το και βάζοντας το 2 φορές κατάφερε και εντόπισε το wifi!!! Πάω να συνδεθω, συνδεόταν με Κάιρο. Έσβηνε και το λαμπάκι του... κολαγε πάλι τα πάντα. Τι παίζει ρε παιδιά? Έκανα μέχρι και φορμάτ. Δεν είχα και τπτ να χάσω εξάλλου. Δοκιμασα με win 7 64bit prof και μετά με win 7 32bit prof. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ πολύ.
coffeex Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δεν δίνεις πληροφορίες για την μάρκα και το μοντέλο του usb.......... 1
Melissa_virus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Λοιπόν το ένα είναι TP-Link TL-WN822N και το άλλο είναι το POWER ON DMG-01. Δεν τα ανέφερα γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα . επειδή αλλού παίζουν και στο pc που θέλω όχι. έψαξα και drivers από το Internet. για το power on δεν βρήκα κάτι ενημερωμένο στο σιτε τους. για το tp link έβαλα και το πρόγραμμα του site. και τα έχω δοκιμάσει και σε καθαρές εγκαταστάσεις. χωρίς δλδ να έχει μπει το ένα και μετά να πηγαίνω να βάλω και το άλλο.
coffeex Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Με την TP-Link TL-WN822N v1 που έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε windows 7, 10 και Linux. Κοίτα και τις διεργασίες να δεις τι παίζει.
kostasbm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 αλλαξες θυρα στο προβληματικο pc μπας και η usb εχει θεμα ???
Melissa_virus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 ναι αλλαξα. τπτ ακόμα... τπτ .... γκρρρρρ. εχω στησει δίκτυο με access points σε ξενοδοχείο, έχω στήσει δίκτυο για pda και android σε καφετέριες. και δεν μπορώ να εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου ένα γ... ασύρματο στικάκι δικτύου! χτες ξανάκανα φορματ, ανέβασα στον πάνω όροφο το pc που είναι και ασήκωτο. το έβαλα καλωδιακά, πέρασα τα πάντα, drivers, αναβαθμήσεις των windows κλπ κλπ κλπ και μετά πήγα να το ξαναβάλω και πάλι τα ίδια. βέβαια πάνω έβρισκε και ακόμα ένα δίκτυο. αλλά στην διαδικασία να μπει πάλι έκανε τις λαλακίες τις δικές του. μόνο μια φορά έφτασε στο σημείο που βάζω τον κωδικό του δικτύου μου... και μετά πάλι κόλλησε. έλεος δλδ.
kostasbm Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 αυτο το σκατουλακι ειναι αναμεταδοτης οκ? η οχι ?? δηλαδη αν το βαλεις σε μια πριζα ρευματος με ανταπτορα δε δουλευει ??/ το λεω κυριως μηπως ειναι θεμα τροφοδοσιας πρεπει να ειναι συνδεμενο στο πισι για να δουλεψει???πως δεν πηρες το αλλο μεσω πριζας που εχει wifi kai lan ???
Melissa_virus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Αυτό είναι ένα σκατουλακι ειναι με έξοδο usb. Από τι στιγμή που στο λαπτοπ παίζει, το να το δοκίμασω στο ρεύμα δεν έχει νόημα. Γιατί δουλεύει, αλλά και πώς θα είχα πρόσβαση στο interface του. Μόνο με το λογισμικό του έχεις πρόσβαση. Ή βλακεία είναι ότι το repeater που λες το είχα πάρει πριν κάνα 2 χρόνια, ένα tp link, και το είχα πάρει τότε χωρίς έξοδο λαν. ΜΆλλον θα ήταν ποιο οικονομικό. Ή μεγαλύτερη βλακια Τώρα είναι οτι σκεφτόμουν να πάρω ένα άλλο με έξοδο λαν που είναι και φτηνό πλέον, έχει και στα 20€, και να το βάλω σε ένα δωμάτιο και να κουμπωσω πάνω ένα χιλιαρι swithακι που έχω, για να μπορώ να έχω και σταθερο λαν για πελάτες άμα φέρνω κάνα Πισι πελατων.αλλά λέω άντε χεστο, θα πάρω στικακι, μην γεμίσω τον τόπο καλώδια. Ή βλακεία της βλακείας. Αλλά που να φανταστώ ότι θα τραβούσα τέτοια ταλαιπωρία. Θα παραγγειλω άμεσα ένα repeater με λαν να τελειώνω. Γιατί σε αυτό το ηλίθιο pc δεν πρόκειται να παίξει ποτέ!!!!!!!! Γκρρρρρ.
kostasbm Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 τπ λινκ εγω εχω 4 λαν απλα και 2 με wifi-lan kai ενα switch 16αρι...ετσι και αλλιως πριζες εχεις παντου ειναι φοβερη εξυπηρετηση... α
Melissa_virus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Όλε εσύ έχεις πολύ πράμα. Καλά εγω είμαι οικιακό δίκτυο. Στον πάνω όροφο έχει τηλ και ρουτερ. Πάνω μένουν οι πλούσιοι κάτω οι εμείς οι τσιπιδες χωρίς τηλ χαχαχα. Θα πάρω repeater με λαν να τελειώνω. Δεν μπορώ να δουλέψω! Το λάπτοπ είναι τα ζώα μου αργά... ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα