perachoritis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 συγνωμη αν ειμαι σε λαθος τοπικ ... οι διαχειριστες μπορουν να αλλαξουν το τοπικ καλησπερα εχω ενα θεμα που τουλαχιστον σε μενα ειναι περιεργο .... εχω τρια κινητα απο τα οποια το ενα δουλευω και τα αλλα δυο τα εχω φτιαξει να γινονται ρουτερ .... και τα τρια εχουν προδιαγραφες για 4g και σας γραφω και τα μοντελα xiaomi redmi 4a ... moto E2 ....vkworld T6 .... απο αυτα τα τρια μονο το xiaomi δεν εχει την λεγομενη 800αρα που ειναι για χωριά και χρησιμοποιηται απο την wind (φυσικα και δεν θα αγοραζα wind ) .... επειδη εγω εχω cosmote και στο χωριο που ειμαι αυτη η εταιρια εχει το δυνατοτερο σημα μου δημιουργειται το εξης θεμα .... ενω ολα ειναι 4g μονο το xiaomi πιανει 4g ... τα αλλα δυο ουτε για πλακα ...συν της αδερφης μου ενα lenovo k8 που αυτο επιανε 4g αλλα πολυ δυσκολα .... μπορειτε να μου το εξηγησετε αυτο ?
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 a.το θεμα κλεινει.β.εχω δει να μην συνδεεται κινητο σε 4g και ηταν θεμα καρτας sim.την αλλαξα και ενταξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις