pananton Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 γενικά απέφευγα τα ταξί για πολλούς λόγους, ένας από αυτούς ότι για 1 ίδια διαδρομή δεν ήξερες πόσα θα πληρώσεις. δεν είναι τυχαίο που το taxibeat (πλέον beat) πιάνει και είναι ευρέως γνωστό (λόγω του όποιου συστήματος αξιολογήσεων που έλειπε από τον κόσμο).. όπως δεν είναι τυχαίο που υπάρχει το Uber (λόγω κόστους και promotion). δεν έχω κάτι με τα ταξί, με τους ανθρώπους που δουλεύουν τίμια αλλά πληρώνουν τα σπασμένα κακών επαγγελματιών που δυστυχώς είναι αρκετά μεγάλο ποσοστό στον συγκεκριμένο κλάδο... και ναι έχω φίλους και συγγενείς ταξιτζήδες και παραδέχονται ότι επικρατούσε μία ασυδοσία .... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Όσο και να βουρτσίζετε πάντα θα μαδάει σε τόσο τρίχωμα, η φύση του είναι έτσι. Νομίζεις. Υπάρχουν και ράτσες που δεν μαδάνε ούτε τρίχα! Επίσης σκύλος στο αμάξι δεν σημαίνει πως τον πετάς μέσα για να αλωνίζει παντου. Αν είναι μικρός κάθεται στα πόδια σου και δεν ακουμπάει πουθενά αλλού. 2
jimmy213 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Σε περίπτωση που κάποιος είχε απορία, σε email μου είπαν ότι στα Windows Phone θα συνεχίσει η εφαρμογή ως έχει (δηλαδή ως Taxibeat). Η αναβάθμιση ισχύει μόνο για iOS και Android συσκευές.
esykas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Σωστά. Αν κλέβεις να συλλαμβανεσαι μόνο αν συλληφθούν όλοι οι άλλοι κλέφτες. Μέχρι τότε ενόχληση καμιά, ούτε διαμαρτυρία. Νοοτροπία τρίτου κόσμου. ο κάθε λαός είναι άξιος της μοίρας του, μην πυροβολάτε άλλο τα πόδια σας αφορίζοντας τα πάντα με τον κοινωνικό αυτοματισμό, τέλεια κοινωνία δεν υπάρχει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 ο κάθε λαός είναι άξιος της μοίρας του, μην πυροβολάτε άλλο τα πόδια σας αφορίζοντας τα πάντα με τον κοινωνικό αυτοματισμό, τέλεια κοινωνία δεν υπάρχειΚοινωνία όπου 3 στους 4 δημοσίους υπαλλήλους αρνούνται να αξιολογηθουν δεν ψάχνει την τελειότητα, λόγο ύπαρξης ψάχνει.
ziaba Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Καλά άστο πονεμένη ιστορία με τους σκύλους. Δεν είμαι επαγγελματίας ούτε δουλεύω για την uber. Έχω ένα ιχ για τις προσωπικές μου ανάγκες. Εάν κάποιος φίλος μου ζητούσε να τον πάω κάπου θα το έκανα. Εάν είχε σκύλο θα το σκεφτόμουν δίπλα. Η αγάπη κάποιον για το κατοικίδιο του δεν υποχρεώνει τους πάντες να καθαρίζουν τρίχες από παντού. Όσο και να βουρτσίζετε πάντα θα μαδάει σε τόσο τρίχωμα, η φύση του είναι έτσι. έμενα είναι Σιχ Τσου κουρεμένο -> και οι τρίχες του αν δε φτάσουν μέχρι το τελικό τους μήκος-> δεν πέφτουν 1
eko13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δαιδρομη Ν.Κόσμο - Βυρωνα με uber και επιστροφή με Beat... To uber ηταν πεντακάθαρο και ο οδηγός ευγενικός (μάλιστα μου ζητησε να βάλω και την ζώνη μου με το που μπήκα) Beat: Μπαίνω μέσα δεν μου λέει καν καλημέρα, ξεκινάμε την διαδρομή και περνάει 4 φανάρια με πορτοκαλί/κόκκινο. Ξεκινάμε μετα απο το 5ο φανάρι που ήταν πράσινο γι αμας και περνάει μια κοπέλα με κόκκινο (απαράδεκτη η τυπισσα), ξεκινάει ο οδηγός την φτάνει, ανοίγει το παράθυρο μου και αρχιζει να την ριχνει μπινελίκια... αφου τελειώνει με το show του ξεκινάμε και στα 200μ βλέπει πελάτισσα (κοπέλα με βαλίτσες) χωρις να με ρωτήσει καν αποφασίζει να την πάρει (μου λέει με ύφος " να μην την εξυπηρετήσουμε την κοπέλα;"). Φτάνουμε στον προορισμό μου και πάει να ανοιξει το πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινήτου για να μου δώσει την βαλίτσα μου. Φυσικά και δεν ανοιγει και αρχίζει τα μπινελίκια, μετά απο 2 λεπτά του προτείνω να μου βγαλει τον σάκο μου ριχνοντας τα πίσω καθίσματα και με το που τον βγάζει ο σάκος είναι χάλια, λερωμένος με λάδια κλπ.. δεν έχω να πώ κάτι άλλο για τους "επαγγελματίες" του beat... όσον αφορά την υπηρεσία: από το πάσχα δεν με αφήνουν να προσθεσω την κάρτα μου, η παλία μου είχε ακυρωθει απο την τράπεζα (λόγω hacking) και κάνοντας μια διαδρομή το πάσχα το beat δεν μπόρεσε να τραβήξει τα χρήματα, με το που κατέβηκα απο το ταξί και πήγα σπίτι το αντιλήφθηκα και επικοινώνησα μαζί τους για να τους ενημέρωσω και να τους στείλω τα χρήματα με κάποιο τρόπο (τελικά τα έστειλα με τραπεζικό έμβασμα). Για κάποιο λόγο η beat όμως με θεωρεί αφερεγγυο ακόμη και σήμερα.... Απο το 1% των περιπτωσεων δεν μπορεις να κρινεις το υπολοιπο 99%. Προφανως ο τυπος ηταν περιπτωση και λογικα θα ειχε χαμηλη βαθμολογια... 1
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Uber δουλευουν 10ωρα και 12αωρα,ειναι απλοι οδηγοι με ερασιτεχνικο διπλωμα (οχι οτι οι ταξιτζήδες εχουν διαφορά κουρσα οδηγουν απλα στο διπλωμα γραφει επαγγελματικο) κακοπληρωνονται και εχουν βαρδιες ο καθε οδηγος στην παραλΑβη καθαριζει το εσωτερικο τουλαχιστον, ειναι ευγενικοι θελοντας και μη και οντως πληρωνεις λιγοτερα σε οποιαδηποτε διαδρομη σε σχεση με τα ταξι. Οι οδηγοι δεν περνουν μετρητα προς το παρων "κακο αυτο" επισης ναι δεχονται επιθεσεις ειδικα στην περιοχη Γκαζι απο τους ταξιτζηδες. Εγω προσωπικα χρησιμοποιω μονο ραδιοταξι τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ κυριως που ολοι ειναι κυριοι προς το παρων ΔΕΝ ΕΧΩ δεδομενα πως να καλεσω ταξιμπιτ; δεν εχω σμαρτφον το ιδιο. Ολοι οι καλοί επαγγελματίες χωρανε αρκει να τηρουν τα βασικα ευγενεια, νομιμοτητα, εμπειρία καθαριοτητα κλπ.
Kostasspil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εγω στην Αθηνα χρησιμοποιω Uber γτ ειναι φτηνοτερο, αλλα και να μην ηταν θα το χρησιμοποιουσα μονο και μονο γι αυτο επισης ναι δεχονται επιθεσεις ειδικα στην περιοχη Γκαζι απο τους ταξιτζηδες. Είναι ξεφτίλα αυτό το πράγμα
pankass Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Φίλος uber χρησιμοποιείς ξέροντας ότι είναι παράνομο?ξέρεις ότι αν πας κανένα λιμάνι αεροδρόμιο κ έχουν την πινακίδα του ότι είναι uber θα πας αυτόφωρο μαζί με τον οδηγό κ Εσύ?ξέρεις ότι από Σεπτέμβρη έχει πρόστιμο 5000 στον οδηγό κ 5000 στον πελάτη?Καλά κάνει ο καθένας κ προσπαθεί να την βγάλει όσο πιο οικονομικά μπορεί Αλλά να γνωρίζει κ που μπορεί να μπλέξει!
alexpen Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Φίλος uber χρησιμοποιείς ξέροντας ότι είναι παράνομο?ξέρεις ότι αν πας κανένα λιμάνι αεροδρόμιο κ έχουν την πινακίδα του ότι είναι uber θα πας αυτόφωρο μαζί με τον οδηγό κ Εσύ?ξέρεις ότι από Σεπτέμβρη έχει πρόστιμο 5000 στον οδηγό κ 5000 στον πελάτη?Καλά κάνει ο καθένας κ προσπαθεί να την βγάλει όσο πιο οικονομικά μπορεί Αλλά να γνωρίζει κ που μπορεί να μπλέξει! Μπορεις να μου βρεις με βαση ποιο νόμο/διάταξη/υπουργική αποφαση είναι παράνομο το uber φίλε μου; Η uber λειτουργει ως εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινητων (σαν να νοικιάζεις ενα αυτοκίνητο με έναν οδήγο για προκαθορισμένη διαδρομή π.χ. λιμουζινα) είναι παράνομες και αυτές οι εταιρείες; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μπορεις να μου βρεις με βαση ποιο νόμο/διάταξη/υπουργική αποφαση είναι παράνομο το uber φίλε μου; Η uber λειτουργει ως εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινητων (σαν να νοικιάζεις ενα αυτοκίνητο με έναν οδήγο για προκαθορισμένη διαδρομή π.χ. λιμουζινα) είναι παράνομες και αυτές οι εταιρείες; http://www.huffingtonpost.gr/2017/07/26/eidiseis-oikonomia-austurous-orous-gia-tis-etaireies-tupou-uber-sxedio-nomou-tou-upourgeiou-upodomon_n_17589100.html Μάλλον αυτό εννοεί, καινούριος...
alexpen Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 http://www.huffingtonpost.gr/2017/07/26/eidiseis-oikonomia-austurous-orous-gia-tis-etaireies-tupou-uber-sxedio-nomou-tou-upourgeiou-upodomon_n_17589100.html Μάλλον αυτό εννοεί, καινούριος... Σχέδιο νόμου λέει! Ας περιμένουμε να ψηφιστεί πρώτα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Κάτι μου λέει ότι θα ψηφιστεί...
orck Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ενας κωδικος που αναφερθηκε ποιος ειναι; Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε μου τετοια υπηρεσια και λεω να κανω το πρωτο βημα. Τρομαζω λιγο να μπω ξανα σε ταξι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα