Fotis13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Εγω παντως τις φορες που χρησιμοποιω taxi και ειναι κυριως διαδρομες σε αεροδρομιο και λιμανια παιρνω σε ραδιοταξι .Ειμαι ευχαριστημενος απο τις υπηρεσιες ,μπορεις να βγεις ακρη αν ξεχασεις κατι η' εχεις παραπονα καθως καταγραφονται τα στοιχεια του οδηγου που παιρνω στο τηλ. κεντρο και το ραντεβου ειναι δωρεαν . Τωρα τι χερια σηκωνετε λετε αυτα τα καναμε πριν 10 χρονια . Δεν εχω αποψη για τις υπηρεσιες τυπου taxi beat διοτι δεν χρειαστηκε μου ειναι πολυ πιο ευκολο μια τηλεφωνικη κληση .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Εγω παντως τις φορες που χρησιμοποιω taxi και ειναι κυριως διαδρομες σε αεροδρομιο και λιμανια παιρνω σε ραδιοταξι .Ειμαι ευχαριστημενος απο τις υπηρεσιες ,μπορεις να βγεις ακρη αν ξεχασεις κατι η' εχεις παραπονα καθως καταγραφονται τα στοιχεια του οδηγου που παιρνω στο τηλ. κεντρο και το ραντεβου ειναι δωρεαν . Τωρα τι χερια σηκωνετε λετε αυτα τα καναμε πριν 10 χρονια . Δεν εχω αποψη για τις υπηρεσιες τυπου taxi beat διοτι δεν χρειαστηκε μου ειναι πολυ πιο ευκολο μια τηλεφωνικη κληση . Είναι πιο εύκολο το beat από το τηλέφωνο. Μπορείς να δεις ποιο ταξί είναι κοντά σου, τα στοιχεία του οδηγού, τις αξιολογήσεις του, το μοντέλο του οχήματος, καθώς και την εκτίμηση του κόστους διαδρομής. Και κυρίως επιλέγεις εσύ ποιον θα καλέσεις από τους διαθέσιμους που θα σου εμφανίσει η εφαρμογή. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 η άδεια δηλώθηκε όπως δήλωσε και ο υπόλοιπος κόσμος την αξία του σπιτιού που αγόρασε του ΙΧ που αγόρασε τον αέρα που πλήρωσε για ένα κατάστημα κλπ κλπ όσο για την υπηρεσία που προσφέρουν είναι η αντίστοιχη των υπηρεσιών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας των ασφαλιστικών ταμείων και γενικά του Ελληνικού κράτους που ζεις και κάθεσαι Σωστά. Αν κλέβεις να συλλαμβανεσαι μόνο αν συλληφθούν όλοι οι άλλοι κλέφτες. Μέχρι τότε ενόχληση καμιά, ούτε διαμαρτυρία. Νοοτροπία τρίτου κόσμου.
Fotis13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Είναι πιο εύκολο το beat από το τηλέφωνο. Μπορείς να δεις ποιο ταξί είναι κοντά σου, τα στοιχεία του οδηγού, τις αξιολογήσεις του, το μοντέλο του οχήματος, καθώς και την εκτίμηση του κόστους διαδρομής. Και κυρίως επιλέγεις εσύ ποιον θα καλέσεις από τους διαθέσιμους που θα σου εμφανίσει η εφαρμογή. Αυτο μου κανει 1 δεκαλεπτο σε χρονο , η κληση μου παιρνει 2-3 λεπτα .Δεν ειμαι αρνητικος ισως κανω χρηση καποια φορα να το δοκιμασω .Απλα το radio taxi με εχει βολεψει . Οι διαδρομες που κανω ειναι συγκεκριμενες οπως ειπα οποτε δεν παιζει θεμα υπερκοστολογησης που γενικα δεν παιζει με το ραδιοταξι νομιζω . Τωρα να κανω casting τον ταριφα δεν με πολυνοιαζει , το να επιλεξω το μοντελο ειναι ειναι θεμα οντως αλλα ειμαι σιγουρος πως και αυτο δεν θα βολευει θα ειναι ελαχιστες οι φορες που θα εχεις πραγματικες επιλογες .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Αυτο μου κανει 1 δεκαλεπτο σε χρονο , η κληση μου παιρνει 2-3 λεπτα .Δεν ειμαι αρνητικος ισως κανω χρηση καποια φορα να το δοκιμασω .Απλα το radio taxi με εχει βολεψει . Οι διαδρομες που κανω ειναι συγκεκριμενες οπως ειπα οποτε δεν παιζει θεμα υπερκοστολογησης που γενικα δεν παιζει με το ραδιοταξι νομιζω . Τωρα να κανω casting τον ταριφα δεν με πολυνοιαζει , το να επιλεξω το μοντελο ειναι ειναι θεμα οντως αλλα ειμαι σιγουρος πως και αυτο δεν θα βολευει θα ειναι ελαχιστες οι φορες που θα εχεις πραγματικες επιλογες . 30sec παίρνει το beat. Και μόλις το καλέσεις βλέπεις σε πραγματικό χρόνο που είναι το όχημα ώστε να μην περιμένεις με τις ώρες στο δρόμο. Και αν φτάσει και δεν είσαι εκεί σου έρχεται το notification στο iphone! 1
RedDeaDGr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Έχω κάνει 100+ διαδρομές με το taxibeat. Σε καμία απο αυτές τις διαδρομές δεν πέτυχα ΖΏΟ ταξιτζή. Δεν τους συμφέρει απο την στιγμή που μπορείς να βάλεις κριτική και φυσικά δεν συμφέρει και εσένα να πάρεις τον ρόλο του ζωου γιατί και αυτοί κάνουν κριτικές. Μάλιστα αν είσαι χρήστης με κακο rating δεν σε δέχονται καν. Είμαι πολυ υπέρ αυτών των υπηρεσιών. Οχι μόνο σου δίνουν την δυνατότητα να πληρώνεις με πλαστικό χρήμα, που βολεύει απίστευτα, αλλα και σου προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια. Ξέρεις ποιός είναι ο οδηγός σου και αν τύχει κάτι ξέρεις που θα αναφερθείς. Θα σας δώσω ενα τιπ, οποίος χρησιμοποιεί ΚΤΕΛ ξέρει οτι , κυρίως το βράδυ, οι 8 έτους 10 στην πιατσα είναι ξεφτίλες με δίπλωμα. Μπορείτε να καλείτε με μια απο αυτές τις εφαρμογές και να αφήνεται σημείωση που να σας περιμένει. Σε κανένα δεν αξίζει να τρώει μπιχλα και αγένεια στην μούρη.
unforgiven Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Φανατικός χρήστης Taxibeat από την πρώτη στιγμή, όταν δεν έβρισκες ταξί τους παρά σπάνια. Χρησιμοποιούσα πολύ και το Boxi, στράβωσα πολύ που δεν το έχει πλέον.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Έχω κάνει 100+ διαδρομές με το taxibeat. Σε καμία απο αυτές τις διαδρομές δεν πέτυχα ΖΏΟ ταξιτζή. Δεν τους συμφέρει απο την στιγμή που μπορείς να βάλεις κριτική και φυσικά δεν συμφέρει και εσένα να πάρεις τον ρόλο του ζωου γιατί και αυτοί κάνουν κριτικές. Μάλιστα αν είσαι χρήστης με κακο rating δεν σε δέχονται καν. Είμαι πολυ υπέρ αυτών των υπηρεσιών. Οχι μόνο σου δίνουν την δυνατότητα να πληρώνεις με πλαστικό χρήμα, που βολεύει απίστευτα, αλλα και σου προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια. Ξέρεις ποιός είναι ο οδηγός σου και αν τύχει κάτι ξέρεις που θα αναφερθείς. Θα σας δώσω ενα τιπ, οποίος χρησιμοποιεί ΚΤΕΛ ξέρει οτι , κυρίως το βράδυ, οι 8 έτους 10 στην πιατσα είναι ξεφτίλες με δίπλωμα. Μπορείτε να καλείτε με μια απο αυτές τις εφαρμογές και να αφήνεται σημείωση που να σας περιμένει. Σε κανένα δεν αξίζει να τρώει μπιχλα και αγένεια στην μούρη. Εγώ στις 2000+ διαδρομές, πρέπει να μου έτυχαν περίπου 10 με 15 περιπτώσεις που να είπα "αυτός δεν θα έπρεπε να είναι στο beat". Αλλά και πάλι σαν ποσοστό είναι ελάχιστο.
alexpen Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δαιδρομη Ν.Κόσμο - Βυρωνα με uber και επιστροφή με Beat...To uber ηταν πεντακάθαρο και ο οδηγός ευγενικός (μάλιστα μου ζητησε να βάλω και την ζώνη μου με το που μπήκα)Beat: Μπαίνω μέσα δεν μου λέει καν καλημέρα, ξεκινάμε την διαδρομή και περνάει 4 φανάρια με πορτοκαλί/κόκκινο. Ξεκινάμε μετα απο το 5ο φανάρι που ήταν πράσινο γι αμας και περνάει μια κοπέλα με κόκκινο (απαράδεκτη η τυπισσα), ξεκινάει ο οδηγός την φτάνει, ανοίγει το παράθυρο μου και αρχιζει να την ριχνει μπινελίκια... αφου τελειώνει με το show του ξεκινάμε και στα 200μ βλέπει πελάτισσα (κοπέλα με βαλίτσες) χωρις να με ρωτήσει καν αποφασίζει να την πάρει (μου λέει με ύφος " να μην την εξυπηρετήσουμε την κοπέλα;"). Φτάνουμε στον προορισμό μου και πάει να ανοιξει το πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινήτου για να μου δώσει την βαλίτσα μου. Φυσικά και δεν ανοιγει και αρχίζει τα μπινελίκια, μετά απο 2 λεπτά του προτείνω να μου βγαλει τον σάκο μου ριχνοντας τα πίσω καθίσματα και με το που τον βγάζει ο σάκος είναι χάλια, λερωμένος με λάδια κλπ.. δεν έχω να πώ κάτι άλλο για τους "επαγγελματίες" του beat... όσον αφορά την υπηρεσία: από το πάσχα δεν με αφήνουν να προσθεσω την κάρτα μου, η παλία μου είχε ακυρωθει απο την τράπεζα (λόγω hacking) και κάνοντας μια διαδρομή το πάσχα το beat δεν μπόρεσε να τραβήξει τα χρήματα, με το που κατέβηκα απο το ταξί και πήγα σπίτι το αντιλήφθηκα και επικοινώνησα μαζί τους για να τους ενημέρωσω και να τους στείλω τα χρήματα με κάποιο τρόπο (τελικά τα έστειλα με τραπεζικό έμβασμα). Για κάποιο λόγο η beat όμως με θεωρεί αφερεγγυο ακόμη και σήμερα.... 2
duende Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Αυτο μου κανει 1 δεκαλεπτο σε χρονο , η κληση μου παιρνει 2-3 λεπτα .Δεν ειμαι αρνητικος ισως κανω χρηση καποια φορα να το δοκιμασω .Απλα το radio taxi με εχει βολεψει . Οι διαδρομες που κανω ειναι συγκεκριμενες οπως ειπα οποτε δεν παιζει θεμα υπερκοστολογησης που γενικα δεν παιζει με το ραδιοταξι νομιζω . Τωρα να κανω casting τον ταριφα δεν με πολυνοιαζει , το να επιλεξω το μοντελο ειναι ειναι θεμα οντως αλλα ειμαι σιγουρος πως και αυτο δεν θα βολευει θα ειναι ελαχιστες οι φορες που θα εχεις πραγματικες επιλογες . για το πρακτικο του πραγματος παντως, επειδη και γω χρησιμοποιω πολυ συχνα ταξι, παιρνει δευτερολεπτα, οσο να βαλεις προορισμο και να πατησεις οκ. σου δειχνει ακριβως που ειναι ο αλλος και ποση ωρα θα κανει και το ραδιοταξι παντως βολικο ειναι αν και κατα πλειοψηφια τους πιο ευγενικους και τυπικους οδηγους τους εχω συναντησει στο taxibeat βλακεια παντως που καταργησανετ τα ασυνοδευτα, αν δε κανω λαθος οταν πρωτοξεκινησε αυτη ηταν η κυρια χρηση του
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δαιδρομη Ν.Κόσμο - Βυρωνα με uber και επιστροφή με Beat... To uber ηταν πεντακάθαρο και ο οδηγός ευγενικός (μάλιστα μου ζητησε να βάλω και την ζώνη μου με το που μπήκα) Beat: Μπαίνω μέσα δεν μου λέει καν καλημέρα, ξεκινάμε την διαδρομή και περνάει 4 φανάρια με πορτοκαλί/κόκκινο. Ξεκινάμε μετα απο το 5ο φανάρι που ήταν πράσινο γι αμας και περνάει μια κοπέλα με κόκκινο (απαράδεκτη η τυπισσα), ξεκινάει ο οδηγός την φτάνει, ανοίγει το παράθυρο μου και αρχιζει να την ριχνει μπινελίκια... αφου τελειώνει με το show του ξεκινάμε και στα 200μ βλέπει πελάτισσα (κοπέλα με βαλίτσες) χωρις να με ρωτήσει καν αποφασίζει να την πάρει (μου λέει με ύφος " να μην την εξυπηρετήσουμε την κοπέλα;"). Φτάνουμε στον προορισμό μου και πάει να ανοιξει το πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινήτου για να μου δώσει την βαλίτσα μου. Φυσικά και δεν ανοιγει και αρχίζει τα μπινελίκια, μετά απο 2 λεπτά του προτείνω να μου βγαλει τον σάκο μου ριχνοντας τα πίσω καθίσματα και με το που τον βγάζει ο σάκος είναι χάλια, λερωμένος με λάδια κλπ.. δεν έχω να πώ κάτι άλλο για τους "επαγγελματίες" του beat... όσον αφορά την υπηρεσία: από το πάσχα δεν με αφήνουν να προσθεσω την κάρτα μου, η παλία μου είχε ακυρωθει απο την τράπεζα (λόγω hacking) και κάνοντας μια διαδρομή το πάσχα το beat δεν μπόρεσε να τραβήξει τα χρήματα, με το που κατέβηκα απο το ταξί και πήγα σπίτι το αντιλήφθηκα και επικοινώνησα μαζί τους για να τους ενημέρωσω και να τους στείλω τα χρήματα με κάποιο τρόπο (τελικά τα έστειλα με τραπεζικό έμβασμα). Για κάποιο λόγο η beat όμως με θεωρεί αφερεγγυο ακόμη και σήμερα.... Αυτός του Beat τι αξιολόγηση είχε?
duende Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δαιδρομη Ν.Κόσμο - Βυρωνα με uber και επιστροφή με Beat... To uber ηταν πεντακάθαρο και ο οδηγός ευγενικός (μάλιστα μου ζητησε να βάλω και την ζώνη μου με το που μπήκα) Beat: Μπαίνω μέσα δεν μου λέει καν καλημέρα, ξεκινάμε την διαδρομή και περνάει 4 φανάρια με πορτοκαλί/κόκκινο. Ξεκινάμε μετα απο το 5ο φανάρι που ήταν πράσινο γι αμας και περνάει μια κοπέλα με κόκκινο (απαράδεκτη η τυπισσα), ξεκινάει ο οδηγός την φτάνει, ανοίγει το παράθυρο μου και αρχιζει να την ριχνει μπινελίκια... αφου τελειώνει με το show του ξεκινάμε και στα 200μ βλέπει πελάτισσα (κοπέλα με βαλίτσες) χωρις να με ρωτήσει καν αποφασίζει να την πάρει (μου λέει με ύφος " να μην την εξυπηρετήσουμε την κοπέλα;"). Φτάνουμε στον προορισμό μου και πάει να ανοιξει το πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινήτου για να μου δώσει την βαλίτσα μου. Φυσικά και δεν ανοιγει και αρχίζει τα μπινελίκια, μετά απο 2 λεπτά του προτείνω να μου βγαλει τον σάκο μου ριχνοντας τα πίσω καθίσματα και με το που τον βγάζει ο σάκος είναι χάλια, λερωμένος με λάδια κλπ.. δεν έχω να πώ κάτι άλλο για τους "επαγγελματίες" του beat... όσον αφορά την υπηρεσία: από το πάσχα δεν με αφήνουν να προσθεσω την κάρτα μου, η παλία μου είχε ακυρωθει απο την τράπεζα (λόγω hacking) και κάνοντας μια διαδρομή το πάσχα το beat δεν μπόρεσε να τραβήξει τα χρήματα, με το που κατέβηκα απο το ταξί και πήγα σπίτι το αντιλήφθηκα και επικοινώνησα μαζί τους για να τους ενημέρωσω και να τους στείλω τα χρήματα με κάποιο τρόπο (τελικά τα έστειλα με τραπεζικό έμβασμα). Για κάποιο λόγο η beat όμως με θεωρεί αφερεγγυο ακόμη και σήμερα.... κοιτα, και γω εχω πεσει σε "ζωαδι" του beat, ο οποιος ειχε ενα αμαξι στη μπιχλα, καπνιζε χωρις να ρωτησει και εξιστορουσε ολα του τα γ@μησια στη διαδρομη. ο τυπικος "ελληναρας" ταριφας κοινως. αλλα αυτο συμβαινει αν ο πελατης δε μπαινει στο κοπο να αφησει αρνητικη αξιολογηση. δε ξερω αν εσυ το εκανες, αν ναι, δε θελει και πολλες για να συνεχισει να ειναι εκει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 αλλα αυτο συμβαινει αν ο πελατης δε μπαινει στο κοπο να αφησει αρνητικη αξιολογηση. δε ξερω αν εσυ το εκανες, αν ναι, δε θελει και πολλες για να συνεχισει να ειναι εκει. Dat...
ziaba Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Είναι πιο εύκολο το beat από το τηλέφωνο. Μπορείς να δεις ποιο ταξί είναι κοντά σου, τα στοιχεία του οδηγού, τις αξιολογήσεις του, το μοντέλο του οχήματος, καθώς και την εκτίμηση του κόστους διαδρομής. Και κυρίως επιλέγεις εσύ ποιον θα καλέσεις από τους διαθέσιμους που θα σου εμφανίσει η εφαρμογή. και το κυριότερο για μένα (σχεδόν πάντα έχω τον σκύλο μαζί μου) που μπορείς να δεις αν δέχεται κατοικίδια μέσα στο ταξί 2
orck Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Καλά άστο πονεμένη ιστορία με τους σκύλους. Δεν είμαι επαγγελματίας ούτε δουλεύω για την uber. Έχω ένα ιχ για τις προσωπικές μου ανάγκες. Εάν κάποιος φίλος μου ζητούσε να τον πάω κάπου θα το έκανα. Εάν είχε σκύλο θα το σκεφτόμουν δίπλα. Η αγάπη κάποιον για το κατοικίδιο του δεν υποχρεώνει τους πάντες να καθαρίζουν τρίχες από παντού. Όσο και να βουρτσίζετε πάντα θα μαδάει σε τόσο τρίχωμα, η φύση του είναι έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα