Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει ταξί από τα ΚΤΕΛ Θεσ/κης και ο οδηγός έκοβε τα νύχια του κατά την διαδρομή. Το υπόλοιπο ταξί μόνο με φωτογραφία περιγράφεται.

• Sad 1
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος το χρησιμοποιήσει 2-3 φορές δεν πρόκειται μετά να ξαναπάρει ταξί από δρόμο ή πιάτσα παρά μόνο σε

πολύ έκτακτη ανάγκη.

Τι να λέμε τώρα άψογοι , δεν σε κλέβουν και το βασικό πάντα κόβουν απόδειξη πράγμα άγνωστο για πολλούς 

της πιάτσας.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όποιος το χρησιμοποιήσει 2-3 φορές δεν πρόκειται μετά να ξαναπάρει ταξί από δρόμο ή πιάτσα παρά μόνο σε

πολύ έκτακτη ανάγκη.

Τι να λέμε τώρα άψογοι , δεν σε κλέβουν και το βασικό πάντα κόβουν απόδειξη πράγμα άγνωστο για πολλούς 

της πιάτσας.

Βέβαια τους τελευταίους μήνες έχουν "χαλαρώσει" λίγο ως προς τα κριτήρια επιλογής οδηγών/οχημάτων και συχνά μου τυχαίνουν ...μέτριες διαδρομές. Ελπίζω να μη χειροτερέψει! 

Δημοσ.

Βέβαια τους τελευταίους μήνες έχουν "χαλαρώσει" λίγο ως προς τα κριτήρια επιλογής οδηγών/οχημάτων και συχνά μου τυχαίνουν ...μέτριες διαδρομές. Ελπίζω να μη χειροτερέψει! 

ισχύει αυτό που λες, μου παραπονιόταν "παλιός" οδηγός προχτες οτι παλιά τους παίρνανε μέχρι και συνέντευξη και βλέπανε το αυτοκίνητο από κοντά, τώρα απλά στέλνουν φωτο και πληροφορίες μεσω νετ και εγγράφονται.

Βέβαια, όπως είπα και σε εκείνον, αν οι χρήστες συνεχίσουν να επιβραβέυουν τους καθαρούς και ευγενικούς με θετικές αξιολογήσεις και "τιμωρούν" τους κακούς με χαμηλές, πάλι θα δουλέψει το σύστημα υπέρ του χρήστη. Απλά αν βιάζεσαι, θα διαλέξεις τον κοντινότερο κ ας έχει μέτρια αξιολόγηση.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ισχύει αυτό που λες, μου παραπονιόταν "παλιός" οδηγός προχτες οτι παλιά τους παίρνανε μέχρι και συνέντευξη και βλέπανε το αυτοκίνητο από κοντά, τώρα απλά στέλνουν φωτο και πληροφορίες μεσω νετ και εγγράφονται.

Βέβαια, όπως είπα και σε εκείνον, αν οι χρήστες συνεχίσουν να επιβραβέυουν τους καθαρούς και ευγενικούς με θετικές αξιολογήσεις και "τιμωρούν" τους κακούς με χαμηλές, πάλι θα δουλέψει το σύστημα υπέρ του χρήστη. Απλά αν βιάζεσαι, θα διαλέξεις τον κοντινότερο κ ας έχει μέτρια αξιολόγηση.

Θα ήθελα ένα κουμπί "ignore" που να το πατάω σε έναν οδηγό και να μην εμφανίζεται πλεον στις αναζητήσεις μου. :)

Δημοσ.

Θα ήθελα ένα κουμπί "ignore" που να το πατάω σε έναν οδηγό και να μην εμφανίζεται πλεον στις αναζητήσεις μου. :)

πολύ καλή ιδέα, όπως και ένα είδους report για να αναφέρεις θέματα μη ασφαλούς οδήγησης όπω του φίλου πιο πάνω, ας το ζητήσουμε όσοι το χρησιμοποιούμε!!

• Super Moderators
Δημοσ.

πολύ καλή ιδέα, όπως και ένα είδους report για να αναφέρεις θέματα μη ασφαλούς οδήγησης όπω του φίλου πιο πάνω, ας το ζητήσουμε όσοι το χρησιμοποιούμε!!

Έχει επιλογή για report με το που βάλεις από 3 αστέρια και κάτω. 

Δημοσ.

Μπορεις να μου βρεις με βαση ποιο νόμο/διάταξη/υπουργική αποφαση είναι παράνομο το uber φίλε μου;

Η uber λειτουργει ως εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινητων (σαν να νοικιάζεις ενα αυτοκίνητο με έναν οδήγο για προκαθορισμένη διαδρομή π.χ. λιμουζινα) είναι παράνομες και αυτές οι εταιρείες;

φίλε μου για να νοικιάσει όχημα ΜΕ οδηγό ο νόμος λέει ότι πρέπει να είναι για πάνω από 24 ώρες...αλλιως Μόνο ταξι η' λιμουζίνα από αυτές που αράζουν στην Βουκουρεστίου αν έχεις υπ'όψιν σου ...κατω από 24 ώρες μόνο ταξι κ τις συγκεκριμένες λιμουζίνες που είναι γύρω στις 10-15 άδειες.

Για τα αυτοφορα που εχουν φαει uber που εχουν πιάσει στο αεροδρομιο δεν εχεις διαωασει πουθενα?

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξανανοιγω μετά από 1 χρόνο το θέμα. Αύριο θα πάρω taxi beat και είδα την επιλογή κουπονιού. Πως μπορούμε να βρούμε ένα τέτοιο κουπόνι; 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

1 χρόνο μετά την αγορά του taxibeat από τούς Γερμανούς. 

Σοβαροτατα παράπονα πως δε βρίσκεις ταξι. Η εταιρία υποστηρίζει ότι αυτο συμβαίνει επειδή έχει αυξηθεί η ζήτηση. 

Η αλήθεια είναι πως την εγκαταλειπουν σιγά σιγά οι επαγγελματίες λόγω του υψηλού ποσοστού χρέωσης, του 3,5% στη πιστωτική κάρτα, της κατάργησης του ποσοστού επιτυχημένων διαδρομών που έχει ο πελάτης στο ιστορικό του (που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές λανθασμένες κλήσεις από παιδιά και οι οδηγοί να περιμένουν άδικα) 

Πλέον έχει πέσει πολύ και η ποιότητα των οδηγών αφού εκεί που παρακαλούσαν να μπουν, πλέον τους παρακαλάει η εταιρεία. 

Μία εταιρία μοντέλο με καλά κέρδη, έχει φθάσει σε σημείο να έχουν πολλοί παράπονα και να την εγκαταλειπουν. 

Ελπίζουμε να αντιληφθεί η νέα διοίκηση τα προβλήματα και να επιστρέψει στις καλές ποιοτικές ημέρες. 

Δημοσ.

Τι ποσοστό παίρνουν από τους ταξιτζήδες;

Δημοσ.
Στις 9/8/2017 στις 8:02 ΜΜ, ziaba είπε

ευτυχώς υπάρχουν εφαρμογές όπως beat, uber κτλ γιατί οι ταρίφες αν σε πάρουν γραμμή ότι είσαι άσχετος από συγκεκριμένη περιοχή ή τουρίστας την έχεις κάτσει 

Αυτό μου έτυχε εμένα μια φορά.. Από τότε μόνο με google maps ανοιχτό..

• Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, gas7777 said:

1 χρόνο μετά την αγορά του taxibeat από τούς Γερμανούς. 

Σοβαροτατα παράπονα πως δε βρίσκεις ταξι. Η εταιρία υποστηρίζει ότι αυτο συμβαίνει επειδή έχει αυξηθεί η ζήτηση. 

Η αλήθεια είναι πως την εγκαταλειπουν σιγά σιγά οι επαγγελματίες λόγω του υψηλού ποσοστού χρέωσης, του 3,5% στη πιστωτική κάρτα, της κατάργησης του ποσοστού επιτυχημένων διαδρομών που έχει ο πελάτης στο ιστορικό του (που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές λανθασμένες κλήσεις από παιδιά και οι οδηγοί να περιμένουν άδικα) 

Πλέον έχει πέσει πολύ και η ποιότητα των οδηγών αφού εκεί που παρακαλούσαν να μπουν, πλέον τους παρακαλάει η εταιρεία. 

Μία εταιρία μοντέλο με καλά κέρδη, έχει φθάσει σε σημείο να έχουν πολλοί παράπονα και να την εγκαταλειπουν. 

Ελπίζουμε να αντιληφθεί η νέα διοίκηση τα προβλήματα και να επιστρέψει στις καλές ποιοτικές ημέρες. 

Συμφωνώ στο θέμα ποιότητας των οδηγών που πλέον έπεσε αισθητά εδώ και έναν χρόνο. Ταυτόχρονα οι διαθέσιμοι οδηγοί σε κάθε αναζήτηση είναι λιγότεροι σε σχέση με το παρελθόν και ο μέσος όρος βαθμολογίας τους κάτω από 4.7... Εκεί που στο 99% των διαδρομών μου, η βαθμολογία μου ήταν 5*, πλέον με δυσκολία πιάνει το 4... 😕 

Ταυτόχρονα όμως, έχει πέσει και η συνολική "ποιότητα" όλων των οδηγών και οχημάτων ταξί στην Αττική (εκτός beat). 

8 hours ago, elorant said:

Τι ποσοστό παίρνουν από τους ταξιτζήδες;

Νομίζω 10-12%?

Δημοσ.

Προσυπογραφω τα παραπανω, εχει πεσει αισθητα και η ποιοτητα των οδηγων και η διαθεσιμοτητα. Ραδιοταξι για τις λιγες πλεον φορες που χρειαζομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...