Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα....ήμουν στον ΟΤΕ και έδινα 26 ευρώ και είπα να πάω στη Nova με τα ίδια λεφτά και παροχές αλλά με tv.το από πακέτο φυσικά. Πήγα στην DHL και υπέγραψα το συμβόλαιο. Με πήρε ο ΌΤΕ τώρα με αντιπροσφορα και μου είπε ότι με 37 ευρώ θα μου δώσει full tv και πολύ καλό πακέτο ομιλίας, αλλά εγώ έχω υπογράψει με τη Nova. Από το τηλέφωνο ο ΟΤΕ μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και θα μου στείλει κάτι στο emails μου και εγώ απλώς θα πρέπει να το συμπληρώσω και να το στείλω στη Nova. Μπορώ να κάνω κάτι τώρα που έχω υπογράψει ή θα έχω προβλήματα με Nova?

Δημοσ.

Καλησπέρα....ήμουν στον ΟΤΕ και έδινα 26 ευρώ και είπα να πάω στη Nova με τα ίδια λεφτά και παροχές αλλά με tv.το από πακέτο φυσικά. Πήγα στην DHL και υπέγραψα το συμβόλαιο. Με πήρε ο ΌΤΕ τώρα με αντιπροσφορα και μου είπε ότι με 37 ευρώ θα μου δώσει full tv και πολύ καλό πακέτο ομιλίας, αλλά εγώ έχω υπογράψει με τη Nova. Από το τηλέφωνο ο ΟΤΕ μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και θα μου στείλει κάτι στο emails μου και εγώ απλώς θα πρέπει να το συμπληρώσω και να το στείλω στη Nova. Μπορώ να κάνω κάτι τώρα που έχω υπογράψει ή θα έχω προβλήματα με Nova?

Έχεις δικαίωμα υπαναχώρησεις εντός 14 ήμερων από την ημερομηνία υπογραφής αλλά όσο ποιο γρήγορα κινηθείς όπως σου είπαν ποιο πάνω τόσο το καλύτερο. 

• Confused 1
Δημοσ.

Καλές οι 14 μέρες υπαναχώρησης αλλά δεν συμφέρει να προλάβει να αλλάξει η γραμμή και θα υπάρξει ταλαιπωρία. Η ακύρωση πρέπει να γίνει άμεσα από την στιγμή που σε πήραν τηλέφωνο. Οταν λέω άμεσα εννοώ ακόμα και την ίδια μέρα αλλιώς πρωί πρωί της επομένης και μάλιστα να πιέσει και τηλεφωνικά να γίνει διακοπή της αίτησης και ένα παραπάνω αν η αίτηση έγινε εξ'αρχής σε κατάστημα. 

Φυσικά καμιά εταιρία δεν είναι χαζή να σε χάσει οπότε ενδέχεται να σε καθυστερήσει ή να στο παίξει μπούλης επίτηδες (του στυλ δεν γίνεται τώρα ακύρωση, είστε εκπρόθεσμοι και λοιπές αηδίες) μέχρι να προλάβει να αλλάξει τη γραμμή και για να σε ταλαιπωρήσει μπας και από τη βαρεμάρα μετά εν τέλη μείνεις σε αυτούς. 

Εχω πετύχει περιπτώσεις που έχουν στείλει οι άνθρωποι κανονικά τα χαρτιά τους, έχουν λάβει θετική απάντηση από την εταιρία για ακύρωση και μετά δεν στέλνουν το ακυρωτικό στην εταιρία που θες να μείνεις. Εκ του πονηρού φυσικά. Το ευτύχημα είναι ότι αυτά τελειώνουν σύντομα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...