Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,ενδιαφερομαι να φυγω απο τη Wind,μιας και οι προσφορες που μου εχουν γινει ειναι γελοιες..Θελω να παω σε μια εταιρια που να δινω κατω απο 30ευρω το μηνα και να εχω VDSL 50+απεριοριστα σταθερο+χρονο προς κινητα!!Τι εχετε να προτεινετε;;;

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι οι εναλακτικοί θέλουν περίπου 55 ευρω φορητοτητα και ενεργοποιηση vdsl 

ο οτε θέλει 32 ευρώ αλλα στα vdsl 50 είναι λίγο ακριβός 

Δημοσ.

Αναλογα τις προσφορες ξερω...ειναι μερικα νουμερα που παιρνουν τηλεφωνο και δεν πληρωνεις φορητοτητα.

Δημοσ.

αν θες για vodafone δοκίμασε στο 2130187205 ειναι της online sales 9 με 5 εγω με αυτούς έκανα αιτηση μπήκα στην αρχη σε adsl 24 δωρεαν και μετά στο 50 έδωσα τα 20 για την αλλαγή 

Δημοσ.

Γεια σας,ενδιαφερομαι να φυγω απο τη Wind,μιας και οι προσφορες που μου εχουν γινει ειναι γελοιες..Θελω να παω σε μια εταιρια που να δινω κατω απο 30ευρω το μηνα και να εχω VDSL 50+απεριοριστα σταθερο+χρονο προς κινητα!!Τι εχετε να προτεινετε;;;

πάνε vodafone ζήτα προσφορές και οτε  & nova και όποιος σου κάνει καλύτερη προσφορά πάνε! 

Δημοσ.

πάνε vodafone ζήτα προσφορές και οτε  & nova και όποιος σου κάνει καλύτερη προσφορά πάνε! 

Ευχαριστω,για τη συμβουλη,αν και δεν νομιζω να ειναι χρησιμη!!Αυτο σκοπευα να κανω ετσι και αλλιως.Απλα υπαρχουν τροποι,ειδικα αμα καλεσεις στα νουμερα που κανουν ειδικες προσφορες,να παρεις κατι καλυτερο.Για αυτο ρωταω,αν καποιος προσφατα,ειχε καποια εμπειρια με καποιον αλλο παροχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...