SainT87 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Γεια χαρα, εχω αγοράσει ενα dekstop και εχω κάποιες απορίες οι οποίες μπορει να ειναι είτε πολυ απλές είτε άσχετες με την ενότητα αυτη, απλα δε ξερω που αλλου να ρωτήσω. Λοιπον: 1) το κουμπί του τροφοδοτικου να το κλείνω η δε χρειάζεται; 2) εχει δυο κουμπιά το tower ενα το power και ενα αλλο, το αλλο ειναι για επανεκκίνηση; 3) κατέβασα το BSplayer και μου κανει κύματα στην οθόνη ενω το ίδιο αρχείο ταινίας όταν το ανοίγω στο "ταινίες και τηλεόραση" δε μου κανει κύματα, επισης χάνει και ποιότητα στο BSplayer. Τι παίζει; 4) αγόρασα ενα wireless ποντίκι και πληκτρολόγιο και ήταν και σχετικά ακριβούτσικο, το κακο ειναι οτι μου λαγκάρει το ποντίκι ενω ειμαι στα 2 μέτρα απόσταση και οι προδιαγραφές ειναι στα 10μετρα. Μπορώ να κάνω κατι; Το σετ ειναι αυτο: http://www.skroutz.gr/s/66792/Microsoft-Wireless-Desktop-2000.html?keyphrase=microsoft+wireless+2000 Παιδιά συγνώμη αν ειναι άσχετες οι ερωτήσεις απλα τωρα μόλις αγόρασα το PC και χρειάζομαι βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
micos000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 1. Αν το κλείνεις θα τελειώσει ποιο γρήγορα η μπαταρία της μητρικής και μετά δε θα κρατάει τις ρυθμίσεις και την ημερομηνία. Από πίσω το κλείνουμε συνήθως αν λείψουμε πολλές μέρες για ασφάλεια από κανέναν κεραυνό ή ακόμα καλύτερα βγάζουμε το ρεύμα, ή επενδύουμε σε καλό πολύμπριζο με προστασία από κεραυνούς και υπερτάσεις. 2. Μάλλον ναι. Αν το πατήσεις τι κάνει; Αν είναι το restart μπορεί να έχει ένα σύμβολο σαν κύκλο ανοιχτό. 3. Δοκίμασε με το mpc-hc. Για το bs δεν το δουλεύω και δεν το ξέρω αλλά ίσως να χρησιμοποιεί λάθος renderer. 4, Αν έχεις το στικάκι πίσω μέρος βάλτο στις μπροστά θύρες ή με .προέκταση βγάλτο να έχει οπτική επαφή. 1
efotinis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δεν χρειάζεται, εκτός αν θες να κάνεις αλλαγές μέσα στο κουτί. Το πλεονέκτημα του διακόπτη είναι ότι κόβει το ρεύμα, διατηρώντας τη γείωση, ενώ αν βγάλεις απλώς την πρίζα το σασί δεν είναι γειωμένο. Ναι, μάλλον είναι το reset, αν και πολλοί δεν το συνδέουν στη μητρική, οπότε δεν κάνει τίποτα. Ίσως κάποιο πρόβλημα στην αποκωδικοποίηση. Δυστυχώς, δεν ξέρω τι παίζει με τους codecs του BSplayer. Συνηθισμένο πρόβλημα, ειδικά αν έχεις βάλει το δέκτη στο πίσω μέρος του υπολογιστή. Δοκίμασε κάποια θύρα στο μπροστινό μέρος ή βάλε ένα μικρό καλώδιο επέκτασης USB για να έρθει ο δέκτης πιο ψηλά. Εμένα με έσωσαν οι USB της οθόνης. Μόνο εκεί το ποντίκι δεν κάνει διακοπές. 1
SainT87 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ guys να είστε καλα! Αν ξέρατε να μου πείτε απο που να αγοράσω κλειδί για τα Windows 10 pro 64bit , γιατι διαβάζω πολλα και ο καθένας λεει και απο αλλου..Με αυτο το κλειδί θα ειμαι οκ μετα ε; Δε θα αλλάξουν τα Ελληνικά πχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα