JOHN ONLY Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλησπερα καποιος που εχει το παρακατω tablet http://www.e-shop.gr/tablet-lenovo-miix-300-101-quad-core-z3735f-64gb-wifi-bt-windows-10-black-keyboard-p-PER.913424 μπορει να με βοηθησει; Θα ηθελα να ανεβασει καποια φωτογραφια με το βυσμα φορτιστη συνδεδεμενο με το ταμπλετ ή ακομα καλυτερα ενα βιντεο που να το βαζει και να το βγαζει. Το πηρα προσφατα και την επομενη μερα το επεστρεψα μιας και το βυσμα του δεν κουμπωνε απλα στεκοτανε και με πιεση στεκοταν απλα λιγο πιο μεσα. Λες και το βυσμα του φορτιστη ηταν πιο μικρο απο το προβλεπομενο ενα πραμα. Το σερβις του καταστηματος μου ειπε οτι ειναι καινουργιο και ετσι ειναι θελει απλα λιγη παραπανω πιεση και οτι ολη η σειρα ειναι ετσι. Αυριο μεθαυριο θα το παραλαβω και μια αποψη απο καποιον αλλον κατοχο θα ναι χρησιμη. Ευχαριστω.
MrWhite Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 μήπως έβαζες το βίσμα φόρτισεις στην jack θύρα; καμια φορά το κάνω και εγώ λάθος. Το καλώδιο φόρτισεις δεν ειναι τιποτα το ιδιαίτερο το κλασσικό 2.5mm είναι. Μπορείς να το βρεις απο παντού.
JOHN ONLY Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 jack? Εννοεις των ακουστικων? Στην κανονικη θεση προσπαθουσα να το βαλω αναμπε και το λαμπακι. Το θεμα ειναι οτι δεν εμπαινε μεσα οσο κι αν το πιεσα σε λογικα πλαισια... και το σερβις μου λέει οτι θελει παραπανω πιεση... και στο eshop point που το επεστρεψα ουτε ο υπαλληλος μπορεσε να το κουμπωσει. Τι να πω
MrWhite Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ναι θέλει λίγη πίεση για να κάνει το click. Αλλά εντάξει αν εσυ δεν ήσουν σίγουρος καλά έκανες και το επέστρεψες. Τώρα αν θέλεις την άποψη μου καλό μηχάνημα για απλή χρήση, αλλά έχει ένα αρνητικό. Η Σύνδεση με το πληκτρολόγιο που δίνει είναι πολύ κακή και αμα δεν πας σε bluetooth πληκτρολογιο δεν θα μπορεις να το δουλέψεις καλά.
JOHN ONLY Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Εγω αυτο το κλικ δε το ενιωσα ποτε. Το βυσμα εσενα μπαινει ολο μεσα; οταν μπαινει φαινεται καθολου το μεταλικο μερος του βυσματος;; Για το πληκτρολογιο αν και δε προλαβα να κανω εκτεταμενη χρηση δε παρατηρησα κατι
MrWhite Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ναι μπαινει ολο μέσα. Ένα άλλο καλώδιο που πείρα το ίδιο είναι. Εκεινο ήθελε λιγο ζώρι να κανει κλικ αλλα τώρα έστρωσε.
JOHN ONLY Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Για δες σε παρακαλω. Ειναι φωτο απο τον τεχνικο που του ζητησα να μου δειξει το βυσμα κουμπωμενο και μου εβγαλε απο μακρια το λαπτοπ... Αλλα και σε αυτην δε διακρινεις οτι το βυσμα δε κουμπωσε και προεξεχει;; Οριστε
MrWhite Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ακριβώς έτσι είναι και το δικό μου. αμα πιέσεις λίγο ακόμα κάνει δεύτερο κλίκ. Αλλά το έχω και 1 μιση χρόνο τώρα δεν θυμαμαι πως ήταν καινούργιο. Αφού φορτίζει δεν έχει κανένα θέμα.
JOHN ONLY Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Υπαρχει θεμα γιατι εμενα μεχρι εκει πηγαινει οσο και να το πιεσεις σε λογικα πλαισια δεν μπαινει πιο μεσα δεν κανει κλικ με αποτελεσμα με την οποιαδηποτε κινηση να χανεται η επαφη. Να καταλαβεις κατα τα λεγομενα του τεχνικου και την φωτογραφια του μεχρι εκει πηγαινει... ουφφφ αντε να βγαλεις ακρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα