Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα καποιος που εχει το παρακατω tablet http://www.e-shop.gr/tablet-lenovo-miix-300-101-quad-core-z3735f-64gb-wifi-bt-windows-10-black-keyboard-p-PER.913424  μπορει να με βοηθησει; Θα ηθελα να ανεβασει καποια φωτογραφια με το βυσμα φορτιστη συνδεδεμενο με το ταμπλετ ή ακομα καλυτερα ενα βιντεο που να το βαζει και να το βγαζει. Το πηρα προσφατα και την επομενη μερα το επεστρεψα μιας και το βυσμα του δεν κουμπωνε απλα στεκοτανε και με πιεση στεκοταν απλα λιγο πιο μεσα.  Λες και το βυσμα του φορτιστη ηταν πιο μικρο απο το προβλεπομενο ενα πραμα. Το σερβις του καταστηματος μου ειπε οτι ειναι καινουργιο και ετσι ειναι θελει απλα λιγη παραπανω πιεση και οτι ολη η σειρα ειναι ετσι. Αυριο μεθαυριο θα το παραλαβω και μια αποψη απο καποιον αλλον κατοχο θα ναι χρησιμη. Ευχαριστω.

Δημοσ.

μήπως έβαζες το βίσμα φόρτισεις στην jack θύρα; καμια φορά το κάνω και εγώ λάθος. :)

Το καλώδιο φόρτισεις δεν ειναι τιποτα το ιδιαίτερο το κλασσικό 2.5mm είναι. Μπορείς να το βρεις απο παντού. 

Δημοσ.

jack? Εννοεις των ακουστικων? Στην κανονικη θεση προσπαθουσα να το βαλω αναμπε και το λαμπακι. Το θεμα ειναι οτι δεν εμπαινε μεσα οσο κι αν το πιεσα σε λογικα πλαισια... και το σερβις μου λέει οτι θελει παραπανω πιεση... και στο eshop point που το επεστρεψα ουτε ο υπαλληλος μπορεσε να το κουμπωσει. Τι να πω

Δημοσ.

Ναι θέλει λίγη πίεση για να κάνει το click. Αλλά εντάξει αν εσυ δεν ήσουν σίγουρος καλά έκανες και το επέστρεψες. 

Τώρα αν θέλεις την άποψη μου καλό μηχάνημα για απλή χρήση, αλλά έχει ένα αρνητικό. Η Σύνδεση με το πληκτρολόγιο που δίνει είναι πολύ κακή και αμα δεν πας σε  bluetooth πληκτρολογιο δεν θα μπορεις να το δουλέψεις καλά. 

Δημοσ.

Εγω αυτο το κλικ δε το ενιωσα ποτε. Το βυσμα εσενα μπαινει ολο μεσα; οταν μπαινει φαινεται καθολου το μεταλικο μερος του βυσματος;; Για το πληκτρολογιο αν και δε προλαβα να κανω εκτεταμενη χρηση δε παρατηρησα κατι

Δημοσ.

Ναι μπαινει ολο μέσα. Ένα άλλο καλώδιο που πείρα το ίδιο  είναι. Εκεινο ήθελε λιγο ζώρι να κανει κλικ αλλα τώρα έστρωσε.

Δημοσ.

Για δες σε παρακαλω. Ειναι φωτο απο τον τεχνικο που του ζητησα να μου δειξει το βυσμα κουμπωμενο και μου εβγαλε απο μακρια το λαπτοπ... Αλλα και σε αυτην δε διακρινεις οτι το βυσμα δε κουμπωσε και προεξεχει;;

Οριστε 

post-231488-0-91741300-1502364364_thumb.jpg

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι είναι και το δικό μου. αμα πιέσεις λίγο ακόμα κάνει δεύτερο κλίκ. Αλλά το έχω και 1 μιση χρόνο τώρα δεν θυμαμαι πως ήταν καινούργιο. Αφού φορτίζει δεν έχει κανένα θέμα. 

Δημοσ.

Υπαρχει θεμα γιατι εμενα μεχρι εκει πηγαινει οσο και να το πιεσεις σε λογικα πλαισια δεν μπαινει πιο μεσα δεν κανει κλικ με αποτελεσμα με την οποιαδηποτε κινηση να χανεται η επαφη. Να καταλαβεις κατα τα λεγομενα του τεχνικου και την φωτογραφια του μεχρι εκει πηγαινει... ουφφφ αντε να βγαλεις ακρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...