petroudis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Πρόσφατα παρέλαβα ασύρματο τερματικό POS (verifone) από την Τ.Πειραιώς υποχρεωτικά σύμφωνα με το νέο νόμο και αφορά ελεύθερο επάγγελμα, οι απορία μου για τους γνώστες, πρέπει να γίνετε καθημερινά η αποστολή πακέτων, η μόνο τις ημέρες που έγιναν συναλλαγές;
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Πρόσφατα παρέλαβα ασύρματο τερματικό POS (verifone) από την Τ.Πειραιώς υποχρεωτικά σύμφωνα με το νέο νόμο και αφορά ελεύθερο επάγγελμα, οι απορία μου για τους γνώστες, πρέπει να γίνετε καθημερινά η αποστολή πακέτων, η μόνο τις ημέρες που έγιναν συναλλαγές; Αποστολη πακετων κανεις μονο τις μερες που εγιναν συναλλαγες. Αλλωστε αν δοκιμασεις να κανεις αποστολη ενω δεν εχεις συναλλαγη, δε θα σε αφησει, νομιζω πεταει κατι του τυπου "Πακετο Μηδενικο" ή κατι αναλογο. Απο κει και περα, κανει και αυτοματο ελεγχο αποστολης πακετου σε προκαθρισμενο χρονο (που λογικα εχεις θεσει μαζι με την τραπεζα), οποτε κι αν ξεχασεις να στειλεις πακετο το στελνει μονο του. Που και να μην το κανει (τα παλιοτερα δεν το εκαναν παντα) δεν τρεχει κατι, στελνεις οταν θελεις. Να κανω και εγω μια ερωτηση με τη σειρα μου για το pos της Πειραιως συγκεκριμενα. Οσοι το εχετε δωρεαν κλπ, δεν εχει εξοδα συντηρησης? Αν και νομιζω πρεπει να ειχε ανφερθει παλι αλλα δεν το θυμαμαι. Γιατι στην Αlpha ειναι 45 ευρω περιπου το 6μηνο ή κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα. 1
petroudis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Αποστολη πακετων κανεις μονο τις μερες που εγιναν συναλλαγες. Αλλωστε αν δοκιμασεις να κανεις αποστολη ενω δεν εχεις συναλλαγη, δε θα σε αφησει, νομιζω πεταει κατι του τυπου "Πακετο Μηδενικο" ή κατι αναλογο. Απο κει και περα, κανει και αυτοματο ελεγχο αποστολης πακετου σε προκαθρισμενο χρονο (που λογικα εχεις θεσει μαζι με την τραπεζα), οποτε κι αν ξεχασεις να στειλεις πακετο το στελνει μονο του. Που και να μην το κανει (τα παλιοτερα δεν το εκαναν παντα) δεν τρεχει κατι, στελνεις οταν θελεις. Να κανω και εγω μια ερωτηση με τη σειρα μου για το pos της Πειραιως συγκεκριμενα. Οσοι το εχετε δωρεαν κλπ, δεν εχει εξοδα συντηρησης? Αν και νομιζω πρεπει να ειχε ανφερθει παλι αλλα δεν το θυμαμαι. Γιατι στην Αlpha ειναι 45 ευρω περιπου το 6μηνο ή κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε μου, ησύχασε το κεφάλι μου, είχα ένα ενδοιασμό διότι στις οδηγίες έγραφε ότι πρέπει να γίνετε καθημερινά κάτι το οποίο είναι υπερβολικό για την περίπτωση μου, λογικά ένα εμπορικό μαγαζί θα στέλνει καθημερινά λόγο των κινήσεων. Εγώ το πλήρωσα ντούκου για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, τώρα δεν ξέρω για την κινητή... φοβάμαι να μην έρθει κάνα μηνιάτικο από wind διότι ήρθε ένα μήνυμα υποδοχής, αλλά λογικά πιστεύω θα έχουν μαζικές συνεργασίες με τις τράπεζες.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 υπαρχουν και POS που δεν χρειαζεται να στελνεις πακετο μιας και η καθε συναλλαγη εκκαθαριζεται αυτοματα
k_w_t Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Tης cardlink που εχω εγω στελνει μονο του στις 17:00 και δεν ασχολουμε πλεον...
tsioulak Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, k_w_t είπε Tης cardlink που εχω εγω στελνει μονο του στις 17:00 και δεν ασχολουμε πλεον... Μπορεις να την αλλαξεις την ωρα αν δεν σε βολευει. 1
k_w_t Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, tsioulak είπε Μπορεις να την αλλαξεις την ωρα αν δεν σε βολευει. Το εχω αφησει ετσι ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα