Προς το περιεχόμενο

Ταμπλετ Λενοβο Νεκρό τελείως..

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας Έχω αφήσει αφορτιστο πολλούς μήνες ένα ταμπλετ και έχω χάσει και τον φορτιστή, δοκίμασα με πολλούς, πίσω από το ταμπλετ λέει 5.2βολτ λοιπόν το έχω στην πρίζα με τον φορτιστή του s6 αλλά το ταμπλετ δεν λέει να ανοίξει ούτε καν ένδειξη ότι φορτίζει, να σημειωθεί ότι την τελευταία φορά δούλευε κανονικά, τι μπορεί να έπαθε και αν μπορώ να το ανοίξω με κάποιο τρόπο;

Επεξ/σία από ZELDA
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ποιο πιθανό είναι να τα έπαιξε η μπαταρία ή να έχει χάσει τελείως το φορτίο η μπαταρία και να θέλει να την ξυπνήσεις που λέμε. (Είναι εύκολη διαδικασία μεν αλλά θέλει μεγάλη προσοχή άμα δεν ξέρεις γιατί θα κάψεις και το tablet.

Μετά αφού λες ότι δούλευε κανονικά απλά το άφησες στην άκρη, μην το είχες και κανένα σημείο και πήρε μέσα υγρασία.

οχι υγρασία δεν εχει πάρει , βρήκα επίσεις και τον φορτιστή και το έχω στην πρίζα , ποια είναι ακριβώς η διαδικασία που λές για το ξύπνημα της μπαταρίας?

οχι υγρασία δεν εχει πάρει , βρήκα επίσεις και τον φορτιστή και το έχω στην πρίζα , ποια είναι ακριβώς η διαδικασία που λές για το ξύπνημα της μπαταρίας?

ξερω π υπαρχει το προβλημα θα κανεις ομως αυτα π θα σ πω θα πας να παρεις τον γνησιο φορτηστη του η εναν π να φέρνει την ιδια ταση και το ιδιο ρευμα με τον παλιο σου .Σε περιπτωση π και με τον νεο δεν ανοιξει τοτε εχει θεμα το μπριζακι φορτησεις και το κοστος ειναι γυρω στο 20ρικο 

Λοιπον κρατα το power button (χωρις να το εχεις συνδεδεμενο στο τροφοδοτικο) για 20 δευτερολεπτα συνεχομενα. Μετα βαλτο στο τροφοδοτικο (oποιο και να ειναι αυτο) και πες μας τι γινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...