Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, προκειται να παω σε vdsl της nova και θα ηθελα καποιος που εχει προσωπικη εμπειρια να μου πει εντυπωσεις απο την εταιρια, αντικειμενικα παντα, μιας και θα ειναι η πρωτη φορα που θα εχω αυτον τον παροχο. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Δηλαδη να σου πει τι?

Η ποιοτητα και η ταχυτητα εξαρταται καθαρα απο το που βρισκεσαι,την αποσταση απο το κουτι κτλ.

Εγω με την εξυπηρετηση οσες φορες τους χρειαστηκα,ηταν οκ.

Ρωτα καλυτερα καποιον στη γειτονια σου με vdsl για να δεις τι θα εχεις πανω κατω.

Δημοσ.

Καλησπερα, προκειται να παω σε vdsl της nova και θα ηθελα καποιος που εχει προσωπικη εμπειρια να μου πει εντυπωσεις απο την εταιρια, αντικειμενικα παντα, μιας και θα ειναι η πρωτη φορα που θα εχω αυτον τον παροχο. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Εξαρτάται από που θα πάρεις vdsl.

Εάν πάρεις από KV, δηλαδή τις νέες καμπίνες του ΟΤΕ, θα έχεις πολύ καλές ταχύτητες αφού μέχρι την καμπίνα φτάνει οπτική ίνα και τα υπόλοιπα λίγα μέτρα (έως 200 περίπου) χρησιμοποιείται το παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ. Επομένως, πολύ καλή ποιότητα σήματος και λίγες πιθανότητες βλαβών.

Εάν πάρεις από ΑΚ, χρησιμοποιείται το παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ (μέχρι 800μ περίπου) που σημαίνει αυξημένη πιθανότητα βλαβών.

Και στις δύο περιπτώσεις του χάλκινου δικτύου αρμόδιος για την αποκατάσταση είναι ο ΟΤΕ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...