Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εχω S8 plus λίγων ημερων και σκέφτομαι να το δώσω για 7 plus λόγω μεγαλύτερης μετά πολιτικής αξίας που έχουν τα iphone.Μπορειτε να μου συγκρίνετε αυτά τα 2 κινητά?Υπέρ και κατά...εχω να χρησιμοποιήσω ios από το iphone 5.

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εχω S8 plus λίγων ημερων και σκέφτομαι να το δώσω για 7 plus λόγω μεγαλύτερης μετά πολιτικής αξίας που έχουν τα iphone.Μπορειτε να μου συγκρίνετε αυτά τα 2 κινητά?Υπέρ και κατά...εχω να χρησιμοποιήσω ios από το iphone 5.

Δεν μιλάμε πλέον για υπερ και κατά αλλά για το πιο λειτουργικό σύστημα προτιμάς. Και τα δύο κινητά είναι άριστης ποιότητας και απόδοσης. Το να δώσεις το S8 για το 7 Plus δεν αξίζει ένα μήνα πριν την κυκλοφορία των καινούριων iPhone. Τέλος όπως είπα και πιο πριν, έχει να κάνει με την δική σου προτίμηση από θέμα λειτουργικού συστήματος - οικοσυστήματος. Τέλος αν είναι να δώσεις το S8 μόνο και μόνο για την μεταπωλιτική αξίας όπως λες, είναι πολύ ανόητη απόφαση γιατί δεν είναι λόγος να το αλλάξεις.

• Like 6
Δημοσ.

Η απαξίωση που θα "πληρώσεις" πουλώντας το s8 σαν μεταχειρισμένο (έστω και λίγων ημερών), δεν πιάνεται στην εξίσωση?

• Like 4
Δημοσ.

Όπως αναφέρθηκε όταν κάποιος έχει θέμα με την μεταπωλητικη αξία του κινητου και είναι το βασικό κριτήριο αλλαγής συσκευής ειδικά στα χρήματα αυτα,τότε η λύση είναι απλά να αγοραζεις μία φθηνότερη συσκευή ξέρω γω μέχρι 250-280 ευρώ. Τα χρήματα που γλυτωνεις είναι τεράστια και ευχαριστείται να χρησιμοποιείς το κινητό περισσότερο από το να φοβάσαι μην χάσει αξία κάθε 3 και λίγο.

Τα χρήματα που θα χάσεις από την πώληση του s8 plus και την διαφορά για το 7 plus η iphone 8 μαζί με τα αξεσουάρ γιατί δεν τα υπολογιζεις?

• Like 1
Δημοσ.

Μεταχειρισμένα από εδώ δίνονται τα S8+ μέσο όρο κοντά στα 590. Το 7+ (128GB) κοντά στα 650.

Καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι αν κάνεις την αλλαγή τώρα θα σου στοιχίσει λίγο (60-70 ευρώ) ενώ θεωρητικά το 7+ του χρόνου το δίνεις 450. Ενώ του χρόνου το S8+ θα έχει πέσει υποθέτω κοντά στα 300 μεταχειρισμένο.

Οπότε θεωρητικά είσαι κερδισμένος από αυτή την οπτική.

Δημοσ.

S8+ του χρονου 300€ μεταχειρισμενο;

Πολυ αισιοδοξος εισαι.

Αν εννοεις βεβαια του χρονου τον σεπτεμβρη οκ.

Γτ αν παει ετσι οπως τα λες εσυ το s7 edge θα εχει 150€ και το s6 θα το χαριζουν με σαμπουαν.

• Like 1
Δημοσ.

Μεταχειρισμένα από εδώ δίνονται τα S8+ μέσο όρο κοντά στα 590. Το 7+ (128GB) κοντά στα 650.

Καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι αν κάνεις την αλλαγή τώρα θα σου στοιχίσει λίγο (60-70 ευρώ) ενώ θεωρητικά το 7+ του χρόνου το δίνεις 450. Ενώ του χρόνου το S8+ θα έχει πέσει υποθέτω κοντά στα 300 μεταχειρισμένο.

Οπότε θεωρητικά είσαι κερδισμένος από αυτή την οπτική.

τα νουμερα φανταζομαι ειναι προσωπικη εκτιμηση  

Δημοσ.

Τα νούμερα είναι προσωπική εκτίμηση από την απομείωση που υφίσταται ήδη το S8+ σε σχέση με το διάστημα που είναι σε κυκλοφορία. 

Πόσο δηλαδή πιστεύετε ότι θα πιάνει εσείς? Πάνω από 300? Μιλάμε για ένα χρόνο μετά από τώρα...

Δημοσ.

Τα νούμερα είναι προσωπική εκτίμηση από την απομείωση που υφίσταται ήδη το S8+ σε σχέση με το διάστημα που είναι σε κυκλοφορία. 

Πόσο δηλαδή πιστεύετε ότι θα πιάνει εσείς? Πάνω από 300? Μιλάμε για ένα χρόνο μετά από τώρα...

απλα θα πω ενα ,ειναι η εκτιμηση που θελεις εσυ να πιστεψεις 

Δημοσ.

Να δούμε και λίγο τα δεδομένα.

7+ 128άρι καινούργιο σε επίσημες αλυσίδες έχει (και είχε) 1080. Τώρα μεταχειρισμένο έχει κοντά 650. Έχει χάσει 40% της αξίας του.

S*+ 64άρι καινούργιο σε επίσημες αλυσίδες έχει (και είχε) 990. Τώρα μεταχειρισμένο έχει κοντά 590. Έχει χάσει 36% της αξίας του.

Το 7άρι κυκλοφορεί 11 μήνες...το άλλο 5 περίπου...

απλα θα πω ενα ,ειναι η εκτιμηση που θελεις εσυ να πιστεψεις 

Ρε συ, πραγματικά δεν ξέρω...βάζω τα νούμερα κάτω και κοιτάω τη λογική.

Πραγματικά θέλω να ξέρω πόσο θα πηγαίνει ένα μεταχειρισμένο S8 μετά από 1 χρόνο κατά τη γνώμη σας!

Παραπάνω από 300?

Δημοσ.

7+ 128άρι καινούργιο σε επίσημες αλυσίδες έχει (και είχε) 1080. Τώρα μεταχειρισμένο έχει κοντά 650. Έχει χάσει 40% της αξίας του.

S*+ 64άρι καινούργιο σε επίσημες αλυσίδες έχει (και είχε) 990. Τώρα μεταχειρισμένο έχει κοντά 590. Έχει χάσει 36% της αξίας του.

παλι το εριξες στις εικασιες?καταρχιν το νημα ειναι ατοπο διοτι δεν αναφερει τις χωρητικοτητες ουτε του μεν ουτε του δε οποτε παρε το αυγο και κουρεψε το

Δημοσ.

παλι το εριξες στις εικασιες?καταρχιν το νημα ειναι ατοπο διοτι δεν αναφερει τις χωρητικοτητες ουτε του μεν ουτε του δε οποτε παρε το αυγο και κουρεψε το

- Ενδεικτικά ανέφερα αυτές τις χωρητικότητες μιας και είναι οι πιο συνήθεις.

- Τα νούμερα που ανέφερα για τα καινούργια δεν είναι εικασίες, βασίζονται σε data από Skroutz επίσημων μεταπωλητών και των 2 τηλεφώνων. Αν ψάξεις τώρα Κωτσόβολο αυτές τις τιμές έχει και για τα 2.

- Οι τιμές των μεταχειρισμένων είναι από τις αγγελίες εδώ μέσα προφανώς.

- Την ανάλυση την έκανα κατά τη δική μου γνώμη για να βοηθήσω τον φίλο. Αν δεν συμφωνεί με τα νούμερα απλά την αγνοεί.

Κουρεύω και το αυγό άμα λάχει.

Δημοσ.

- Ενδεικτικά ανέφερα αυτές τις χωρητικότητες μιας και είναι οι πιο συνήθεις.

- Τα νούμερα που ανέφερα για τα καινούργια δεν είναι εικασίες, βασίζονται σε data από Skroutz επίσημων μεταπωλητών και των 2 τηλεφώνων. Αν ψάξεις τώρα Κωτσόβολο αυτές τις τιμές έχει και για τα 2.

- Οι τιμές των μεταχειρισμένων είναι από τις αγγελίες εδώ μέσα προφανώς.

- Την ανάλυση την έκανα κατά τη δική μου γνώμη για να βοηθήσω τον φίλο. Αν δεν συμφωνεί με τα νούμερα απλά την αγνοεί.

Κουρεύω και το αυγό άμα λάχει.

πονηρο να μην συγκρινεις το 

Samsung Galaxy S8+ (128GB) με το Apple iPhone 7 Plus (128GB) αλλα να συγκρινεις χωρητικοτηες που σε βολευουν για να πεισεις .

ο φιλος αν ηθελε πραγματικα βοηθεια θα εγραφε τις χωρητικοτητες που σκεφτετε να παρει 

Ρε συ, πραγματικά δεν ξέρω...βάζω τα νούμερα κάτω και κοιτάω τη λογική.

Πραγματικά θέλω να ξέρω πόσο θα πηγαίνει ένα μεταχειρισμένο S8 μετά από 1 χρόνο κατά τη γνώμη σας!

Παραπάνω από 300?

τιμες να παρεις απο το skroytz ,οι "επισημες" αλυσιδες δεν λενε κατι ακομα και οταν βγαινει το καινουργιο μοντελο για ενα διαστημα πουλανε στις αρχικες τιμες,

Δημοσ.

Μην γραφετε αερολογιες

Η αγορα αλλαζει τιμες και μοντελα εν μια νυκτι.

Μπορει να εχει 300 ευρω μεχρι του χρονου μπορει 450

Κανεις δεν ξερει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...