christar Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Η τηλεοραση ειναι για 12 μηνες συμβολαιο ή 12 μηνες με 15 ευρω και αλλοι 12 με τιμη οτι θελουν?
Twoface Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Τέλη ενεργοποίησης είναι 35€ αλλά μου έκαναν δώρο μια δωροεπιταγη 30€ για τον Γερμανό. Εξοπλισμός δωρεάν Το σταθερό είναι για 24 μήνες στα 23€ και η τηλεόραση στους 12 μήνες στα 13.60€ Από κει και μετά πάει αυτόματα στα 27€ αλλά εννοείται τότε θα το κόψω μπας και μου κάνουν καλύτερη προσφορά
christar Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Αρα εχεις 12μηνη δεσμευση? Καπου ακουσα οτι σε αυτη την προσφορα η δεσμευση ειναι 24μηνη. Και σε αυτη την περιπτωση θα εχεις μεσο ορο 21 ευρω, οχι και ασχημα...
CrazyGreekMeLi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 8mpbs uploaded και να θες δεν γίνεται. Στα 800κιλο ναι ναι σορρυ
lambros90 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 τελικα εμεινα στην επιλογη της nova ζητησα και fastpath και τωρα pingarw στα 5ms . πχ στο λολ πιανω 50 ms . ποιοτικα σιγουρα ο οτε ειναι καλυτερος και η εξυπηρετηση και ολα αλλα δεν με κρατησε ισως δεν ηθελα και γω να μεινω. ο δευτερος λογος που εμεινα ειναι γιατι μελλοντικα ισως βαλω Nova tv (μονο τα αθλητικα)
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Για τα αθλητικά μάλλον την πάτησες καθώς η nova παίζει να τα χάσει άμεσα.
algedan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Για τα αθλητικά μάλλον την πάτησες καθώς η nova παίζει να τα χάσει άμεσα. από που το συμπεραινεις; ακόμα και ο ΠΑΟΚ ανανέωσε με την ΝΟΒΑ. Για φετος τουλαχιστον έχει όλη την superleague
ikaruga24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Παίζει είπα, δεν είπα σίγουρα. Υπάρχει έντονη φημολογία αλλά και κάποιες πηγές ότι no money no honey και ότι παίζει να γίνουν δραστικές αλλαγές στα προγράμματα της Nova συμπεριλαμβανομένου πρώτου και καλύτερου του Ελληνικού πρωταθλήματος. Η εταιρία έχει εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που δεν παίζει να λυθούν με μαγικό τρόπο οπότε όλοι οι πελάτες της θα επηρεαστούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
sense1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εγω έχω nova και πληρώνω 22 ευρώ το μήνα με 50αρα και απεριόριστα σταθερά 5 ώρες κινητά ... το ping (ms) ειναι πάντα μεγαλύτερο του ΟΤΕ .. απλά ζητά fastpath μπας και ...
Tronis20 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις αν Nova και ΟΤΕ εχουν διαφορετικες γραμμες?? Αν θυμαμαι καλα ολοι νοικιαζουν τις γραμμες του ΟΤΕ εκτος απο την Nova. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2017 από Tronis20
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Σπιτι----->Καφαο----------->Αστικό Κέντρο---------------------->"υπερπεραν" Από το Σπίτι μέχρι το Καφάο είναι όλα του ΟΤΕ Από το Καφαο μέχρι το Αστικό Κέντρο η συντριπτική πλειοψηφία είναι πάλι του ΟΤΕ. Έχουν αρχίσει έργα Voda και Wind για δικό τους εκεί (οπτικές) αντίστοιχα έχει κάνει κι ΟΤΕ και καιρό αλλά όχι παντού. Αστικό Κέντρο με "υπερπέραν" έχει ο καθένας το δικό του. 1
qwerty99 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα που με ενδιαφέρουν ΜΟΝΟ τα εκπαιδευτικά/ντοκυμαντέρ, τι θα προτείνατε, NOVA ή COSMOTE TV ?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα που με ενδιαφέρουν ΜΟΝΟ τα εκπαιδευτικά/ντοκυμαντέρ, τι θα προτείνατε, NOVA ή COSMOTE TV ? Η cosmote από Σεπτέμβριο έχασε το discovery και 2-3 ακόμα κανάλια, και έχει βάλει τα vissat Ψάξε το περιεχόμενο και κρίνε τι σου αρέσει εσένα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Κι η Forthnet είναι σε διαδικασία πώλησης...
akefaloskavalaris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μια και δε βρήκα κάτι πιο πρόσφατο... Μία βασική απορία έχω στο NOVA VS COSMOTE : με COSMOTE θα έχω καλύτερο ή σταθερότερο ίντερνετ; Ναι ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα