Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλη ενεργοποίησης είναι 35€ αλλά μου έκαναν δώρο μια δωροεπιταγη 30€ για τον Γερμανό. Εξοπλισμός δωρεάν

Το σταθερό είναι για 24 μήνες στα 23€ και η τηλεόραση στους 12 μήνες στα 13.60€

Από κει και μετά πάει αυτόματα στα 27€ αλλά εννοείται τότε θα το κόψω μπας και μου κάνουν καλύτερη προσφορά

Δημοσ.

Αρα εχεις 12μηνη δεσμευση? Καπου ακουσα οτι σε αυτη την προσφορα η δεσμευση ειναι 24μηνη.

Και σε αυτη την περιπτωση θα εχεις μεσο ορο 21 ευρω, οχι και ασχημα...

Δημοσ.

τελικα εμεινα στην επιλογη της nova ζητησα και fastpath και τωρα pingarw στα 5ms . πχ στο λολ πιανω 50 ms . ποιοτικα σιγουρα ο οτε ειναι καλυτερος και η εξυπηρετηση και ολα αλλα δεν με κρατησε ισως δεν ηθελα και γω να μεινω. ο δευτερος λογος που εμεινα ειναι γιατι μελλοντικα ισως βαλω Nova tv (μονο τα αθλητικα)

Δημοσ.

Για τα αθλητικά μάλλον την πάτησες καθώς η nova παίζει να τα χάσει άμεσα. 

από που το συμπεραινεις; ακόμα και ο ΠΑΟΚ  ανανέωσε με την ΝΟΒΑ. Για φετος τουλαχιστον έχει όλη την superleague

Δημοσ.

Παίζει είπα, δεν είπα σίγουρα. Υπάρχει έντονη φημολογία αλλά και κάποιες πηγές ότι no money no honey και ότι παίζει να γίνουν δραστικές αλλαγές στα προγράμματα της Nova συμπεριλαμβανομένου πρώτου και καλύτερου του Ελληνικού πρωταθλήματος. Η εταιρία έχει εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που δεν παίζει να λυθούν με μαγικό τρόπο οπότε όλοι οι πελάτες της θα επηρεαστούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. 

Δημοσ.

Εγω έχω nova και πληρώνω 22 ευρώ το μήνα με 50αρα και απεριόριστα σταθερά 5 ώρες κινητά ... το ping (ms) ειναι πάντα μεγαλύτερο του ΟΤΕ .. απλά ζητά fastpath μπας και ...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις αν Nova και ΟΤΕ εχουν διαφορετικες γραμμες?? Αν θυμαμαι καλα ολοι νοικιαζουν τις γραμμες του ΟΤΕ εκτος απο την Nova.

Επεξ/σία από Tronis20
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σπιτι----->Καφαο----------->Αστικό Κέντρο---------------------->"υπερπεραν" :P

Από το Σπίτι μέχρι το Καφάο είναι όλα του ΟΤΕ

Από το Καφαο μέχρι το Αστικό Κέντρο η συντριπτική πλειοψηφία είναι πάλι του ΟΤΕ. Έχουν αρχίσει έργα Voda και Wind για δικό τους εκεί (οπτικές) αντίστοιχα έχει κάνει κι ΟΤΕ και καιρό αλλά όχι παντού.

Αστικό Κέντρο με "υπερπέραν" έχει ο καθένας το δικό του.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Εμένα που με ενδιαφέρουν ΜΟΝΟ τα εκπαιδευτικά/ντοκυμαντέρ, τι θα προτείνατε, NOVA ή COSMOTE TV ?

Η cosmote από Σεπτέμβριο έχασε το discovery και 2-3 ακόμα κανάλια, και έχει βάλει τα vissat

Ψάξε το περιεχόμενο και κρίνε τι σου αρέσει εσένα

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...