Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα. Ήμουνα συνδρομητης στον οτε για πολλα χρονια μεχρι που αποφασισα να αλλαξω παροχο διοτι πληρωνα υπερβολικα πολλα. Εδινα 52 ευρω τον μηνα τελικη τιμη για vdsl 50, απεριοριστα σταθερα και 6.5 ωρες κινητα και μου κανανε το τηλεφωνο ευρυζωνικο χωρις να με ρωτησουν. Το συμβολαιο το τελευταιο εληξε τον ιουλιο και αρχισα να ψαχνω για κατι καλυτερο οικονομικα στα πλαισια ομως του vdsl.

Επειτα απο πολλα τηλεφωνα κατεληξα οτι η πιο συμφερουσα προταση ηταν της Nova η οποια μου προσφερει στα 28,50 τελικη τιμη vdsl 50, απεριοριστα σταθερα, απεριοριστα κινητα με το μονο προβλημα να ειναι τα τελη ενεργοποιησης συνολικου ποσου στα 56 ευρω εφαπαξ.

Οπως ηταν αναμενωμενο την δεχτηκα την προσφορα και την επομενη μερα με καλουν απο τον οτε για αντιπροσφορα. Η οποια ηταν στα 32,5 τελικη για ακριβως τα ιδια που ειχα και πριν με δωρο μια δωροεπιταγη για καταστηματα cosmote 60 ευρω και επιπλεον cosmote tv full pack με 15 τον μηνα πραγμα το οποιο δεν με ενδιαφερει. Τους απανταω αρνητικα και με παιρνουν ξανα τηλεφωνο μετα την ενεργοποιηση της nova και μου λενε ακριβως τα ιδια μονο που η δωροεπιταγη γινεται 110 ευρω.

Προκειται για 2 χρονια συμβολαιο και στα 2 και τωρα που εχω nova παρατηρω ανεβασμενο ping πχ στο Lol απο 59 me ote πηγε στα 79 με Nova. Ποια η γνωμη σας τι μου προτεινετε ?

Δημοσ.

ειχα νοβα για χρονια και αν και δεν ημουν και πολυ ευχαριστημενος απο το ιντερνετ η τηλεοραση ηταν πολυ καλυτερη απο αυτο που προσφερει η κοσμοτε. Εχω κοσμοτε τωρα και εχω ψιλομετανιωσει.

Δημοσ.

η τηλεοραση της Nova με ενδιαφερει μονο για την euroleague. δεν ειναι ομως κριτηριο διοτι δεν θα βαλω ουτε τηλεοραση nova ουτε cosmote tv

Δημοσ.

ειχα νοβα για χρονια και αν και δεν ημουν και πολυ ευχαριστημενος απο το ιντερνετ η τηλεοραση ηταν πολυ καλυτερη απο αυτο που προσφερει η κοσμοτε. Εχω κοσμοτε τωρα και εχω ψιλομετανιωσει.

Τηλεοραση εξαρταται τι σε ενδιαφερει. Αν θες ταινιες ή ελληνικο πρωταθλημα/ευρωλιγκα πας Νοβα. Αν θες Τσαμπιονς Λιγκ και ξενα πρωταθλημα βαζεις ΟΤΕ. Για μενα ειναι σημαντικα τα δευτερα οποτε πηγα στον ΟΤΕ. Στο ιντερνετ δεν εχω παρατηρησει μεγαλες διαφορες απο τοτε που μεταφερθηκαμε στον ΟΤΕ...

Δημοσ.

Προκειται για 2 χρονια συμβολαιο και στα 2 και τωρα που εχω nova παρατηρω ανεβασμενο ping πχ στο Lol απο 59 me ote πηγε στα 79 με Nova. Ποια η γνωμη σας τι μου προτεινετε ?

Είναι γνωστό ότι η cosmote έχει καλύτερο ping και περισσότερο bandwidth στις διασυνδέσεις εξωτερικού. Την επιλογή σου όμως την έκανες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα. Ήμουνα συνδρομητης στον οτε για πολλα χρονια μεχρι που αποφασισα να αλλαξω παροχο διοτι πληρωνα υπερβολικα πολλα. Εδινα 52 ευρω τον μηνα τελικη τιμη για vdsl 50, απεριοριστα σταθερα και 6.5 ωρες κινητα και μου κανανε το τηλεφωνο ευρυζωνικο χωρις να με ρωτησουν. Το συμβολαιο το τελευταιο εληξε τον ιουλιο και αρχισα να ψαχνω για κατι καλυτερο οικονομικα στα πλαισια ομως του vdsl.

Επειτα απο πολλα τηλεφωνα κατεληξα οτι η πιο συμφερουσα προταση ηταν της Nova η οποια μου προσφερει στα 28,50 τελικη τιμη vdsl 50, απεριοριστα σταθερα, απεριοριστα κινητα με το μονο προβλημα να ειναι τα τελη ενεργοποιησης συνολικου ποσου στα 56 ευρω εφαπαξ.

Οπως ηταν αναμενωμενο την δεχτηκα την προσφορα και την επομενη μερα με καλουν απο τον οτε για αντιπροσφορα. Η οποια ηταν στα 32,5 τελικη για ακριβως τα ιδια που ειχα και πριν με δωρο μια δωροεπιταγη για καταστηματα cosmote 60 ευρω και επιπλεον cosmote tv full pack με 15 τον μηνα πραγμα το οποιο δεν με ενδιαφερει. Τους απανταω αρνητικα και με παιρνουν ξανα τηλεφωνο μετα την ενεργοποιηση της nova και μου λενε ακριβως τα ιδια μονο που η δωροεπιταγη γινεται 110 ευρω.

Κοίτα και εγώ nova έχω 4 χρόνια με απεριόριστα σταθερά και 12 ώρες προς κίνιτα 36€ σε περίπου ένα χρόνο λήγει το συμβόλαιο και τότε θα ψάξω κάτι καλύτερο προς οτε 

Δημοσ.

γιατι θα κινηθεις προς οτε ? πιστευετε οτι η επιλογη μου ειναι σωστη ?

πιστεύω ότι μπορεί να είναι και καλύτερα σε θέμα τιμής και ποιότητας!

Δημοσ.

πιστεύω ότι μπορεί να είναι και καλύτερα σε θέμα τιμής και ποιότητας!

Τιμής σίγουρα όχι αλλά δεν θα είναι και μακριά, ποιότητα όμως και υποστήριξη σίγουρα, σε όλα. 

γιατι θα κινηθεις προς οτε ? πιστευετε οτι η επιλογη μου ειναι σωστη ?

Εγώ έτσι όπως το διαβάζω φίλε Λάμπρο θεωρώ ότι είναι καλύτερο να μείνεις όπως είσαι με αυτά που σου δίνει ο οτε έστω και με λίγο ακριβότερο πάγιο γιατί 1) σου δίνει επιταγή 110 ευρώ και 2) το κόστος φορητότητας 60 ευρώ είναι και αυτό ένα επιπλέον κόστος που σου "φορτώνει" το συνολικό budget ενώ ταυτόχρονα χάνεις την ποιότητα και υποστήριξη του οτε το οποίο προσωπικά δεν θεωρώ μικρή απώλεια. 

Αν το σκεφτείς λοιπόν με όλα αυτά μαζί κερδίζεις επί της ουσίας 170 ευρώ + το πρόγραμμα που χρειάζεσαι + την ποιότητα και υποστήριξη. Εκτός και αν με έχει τσιμπήσει καμιά μύγα τσε-τσε ή είχα τίποτε σοβαρά θέματα θα ήμουν χαζός να μην εκμεταλλευτώ τέτοια προσφορά. 

Δημοσ.

Μετά απο 10+ χρόνια ( ούτε εγώ θυμάμαι πόσα ) που ήμουν 4net - Nova φέτος έκανα την αλλαγή. 
Αρχικά ήθελα να κόψω μόνο την Nova αλλά μου είπαν ότι θα γίνει αυτόματη ανανέωση στο τηλέφωνο για 2 χρόνια !!! 

Την ίδια μέρα (σαν τον δίαολο :P ) με παίρνει η Cosmote και μου δίνει για 24 μήνες σταθερά - υπεραστικά δωρεάν , 7 ώρες κινητά ( αχρίαστο έχω το κινητό ) και έως 24 ( κλασικά στα 14 έφτασα ) με 23€. 
Και κάπου εκεί μου λέει ότι άμα θέλω και OTE TV στα 38€ συνολικά το μήνα θα μου δώσει το Full πακέτο , δηλαδή 15€ OTE TV FULL PACK , βέβαια η τηλεόραση είναι για 12 μήνες. 

Δεν ήθελε και ιδιαίτερη σκέψη και συμφώνησα. 
Τελική τιμή 38,60€ 

Και επειδή γκρίνιαξα για τα τέλη ενεργοποίησης , μου έκαναν δώρο μια δωροεπιταγή 30€ για τα καταστήματα Γερμανός.

Εντύπωση μου έκανε που δεν με πήρε ΠΟΤΕ η nova για κάποια αντιπροσφορά ( αν και δεν θα έμενα έτσι και αλλιώς ) 
Πάει για φούντο το μαγαζί μου φαίνεται 

Δημοσ.

εγω  ενα εχω να πω , ημουν χρονια στην nova(forthnet) και ειχα απειρο προβλημα με το ιντερνετ , αποσυνδεσεις , χαμηλες ταχυτητες κλπ , πραγματικα χαλια πραγματα , κατεβαζα  4mbps και ανεβαζα με 1mbps . Μου ελεγαν οτι φταινει τα καλωδια μου της πολυκατοικιας κλπ και οτι ειμαι μακρια απο το kv. εν τελει μου εκανα προσφορα πολυ καλη απο οτε και  τωρα κατεβαζω με 20mpbs και ανεβαζω με 8mbps ( για το ανεβασμα δεν ειμαι πολυ σιγουρος αλλα καπου εκει ειναι ) με 24αρι ιντερνετ. τωρα ποιος φταιει ειναι στην κριση σας. εχω μεινει υπερευχαριστημενος με το ιντερνετ του cosmote  , πολυ καλο  και στην αθηνα , αλλα και στην πατρα που εχω

Δημοσ.

Εγω ειμαι Cosmote (τηλεφωνο + internet 24 OTE TV) Σε ενα μηνα περιπου ληγουν και τα δυο >που μπορω να παρω να μου δωσουν μια συμφερουσα τιμη ανανεωσης > Τι πρεπει να κανω να πετυχω μια καλη προσφορα .?

Δημοσ.

Εγω ειμαι Cosmote (τηλεφωνο + internet 24 OTE TV) Σε ενα μηνα περιπου ληγουν και τα δυο >που μπορω να παρω να μου δωσουν μια συμφερουσα τιμη ανανεωσης > Τι πρεπει να κανω να πετυχω μια καλη προσφορα .?

Και εγω το ιδιο θα ηθελα απο καποιον, αν ξερει. Αν παρεις 13888 ειναι για κλαματα, προφανως δεν τους δινουν δικαωμα για καλυτερες τιμες. Ειναι αλλα τα τμηματα που κανουν τις προσφορες.

Δημοσ.

Μετά απο 10+ χρόνια ( ούτε εγώ θυμάμαι πόσα ) που ήμουν 4net - Nova φέτος έκανα την αλλαγή. 

Αρχικά ήθελα να κόψω μόνο την Nova αλλά μου είπαν ότι θα γίνει αυτόματη ανανέωση στο τηλέφωνο για 2 χρόνια !!! 

Την ίδια μέρα (σαν τον δίαολο :P ) με παίρνει η Cosmote και μου δίνει για 24 μήνες σταθερά - υπεραστικά δωρεάν , 7 ώρες κινητά ( αχρίαστο έχω το κινητό ) και έως 24 ( κλασικά στα 14 έφτασα ) με 23€. 

Και κάπου εκεί μου λέει ότι άμα θέλω και OTE TV στα 38€ συνολικά το μήνα θα μου δώσει το Full πακέτο , δηλαδή 15€ OTE TV FULL PACK , βέβαια η τηλεόραση είναι για 12 μήνες. 

Δεν ήθελε και ιδιαίτερη σκέψη και συμφώνησα. 

Τελική τιμή 38,60€ 

Και επειδή γκρίνιαξα για τα τέλη ενεργοποίησης , μου έκαναν δώρο μια δωροεπιταγή 30€ για τα καταστήματα Γερμανός.

Εντύπωση μου έκανε που δεν με πήρε ΠΟΤΕ η nova για κάποια αντιπροσφορά ( αν και δεν θα έμενα έτσι και αλλιώς ) 

Πάει για φούντο το μαγαζί μου φαίνεται 

Θα πληρώσεις εξτρά χρήματα για τέλη ενεργοποίησης, φορητότητας, κεραίας, εγκατάστασης, ρουτερ κλπ και πόσα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...