makfil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Συνδέεσαι πραγματικά στην 159 (το τσεκάρισες στον κατανεμητή του ΟΤΕ) ή απλά είναι η πιο κοντινή καμπίνα στο σπίτι σου; Εάν πράγματι συνδέεσαι στην 159 αυτή ανήκει στο ΑΚ Μεταμόρφωσης με βάση τα όρια του χάρτη.
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Παλιά είναι μικρή. Απλά μου κάνει εντύπωση ο σχεδιασμός μιας και αυτοί που ήταν πιο κοντά στο AK και μπορούσαν να πάρουν vdsl έτσι και αλλιώς είναι και αυτοί που έχουν τώρα δίπλα τα καινούρια KV και εμείς που είμαστε πιο μακριά είμαστε τρύπα στον χάρτη με τα γύρω γύρω τετράγωνα να έχουν βάλει ήδη καινούρια KV (τα έχω δει).
makfil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Γι' αυτό το λόγο δεν είναι στη λίστα, επειδή δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμη. Αλλά είναι περίεργο, αφού στο χάρτη φαίνεται να έχουν αναβαθμιστεί η 4207-137 (Ηπείρου και Ανθ. Γαζή 37), και η 4719-141 (Ηπείρου και Ανθ. Γαζή 42) που είναι 3 ΟΤ δυτικά από την 159.
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτά που λες τα έχω δει. Σε αυτά αναφέρομαι. Οσοι μένανε σε εκεινη την περιοχή είχανε ήδη δυνατότητα για vdsl από AK. Αν δεις στο χάρτη φαίνεται καθαρά ότι είναι πιο κοντά στις εγκαταστάσεις στη Μεταμόρφωση.
makfil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Από την εποχή που οι καμπίνες αυτές αναβαθμίστηκαν στις νέες, οι συνδρομητές που συνδέονται σ' αυτές έχουν τη δυνατότητα να πάρουν vdsl από τα αντίστοιχα KV. Το περίεργο είναι ότι η 159 και ίσως και άλλες εκεί κοντά δεν αναβαθμίστηκαν ακόμη, οπότε δεν έχεις ελπίδες για vdsl προς το παρόν.
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Τι να πω, απογοήτευση και μόνο και απορία με ποιο σχεδιασμό αλλάζουν τα KV.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Να κάνω και εγώ μια (μάλλον) άσχετη ερώτηση Σε όλο τον Πύργο βγάζουν τις παλιές καμπίνες και βάζουν νέες για VDSL. Επίσης σε κάποιους δρόμους τρυπάνε και περνάνε καλώδιο. Στους δρόμους που δεν τρύπησαν για να περάσουν καλώδιο, θα μπορούμε να βάλουμε VDSL? Κάνε μια αναζήτηση στο google οτε διαθεσιμοτητα και αν δεν εχεις τηλέφωνο δωσε ενος γειτονα να δεις τι καλυπτει ο ΟΤΕ (vdsl η adsl)
skiabox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Στη Λάρισα παιδιά έχουν κάνει το απίθανο να σκάβουν γύρω γύρω από την πόλη και το κέντρο θα μείνει χωρίς VDSL. Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν. Πιο ηλίθιος πεθαίνεις. Μιλάμε για μια πόλη με πολύ πυκνοκατοικημένο κέντρο αλλά και πολύ εύκολο να καλυφθεί αν δεν είσαι ηλίθιος ή απατεώνας αφού μιλάμε για μια έκταση 3x3 χιλιόμετρα το πολύ.
skiabox Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Η οδός που μένω (Ηπείρου) ανακαινίζεται και θα περάσει σύντομα σωλήνας οπτικής ίνας. Αντε να δούμε θα γίνει τίποτα με τα καφάο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα