Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Βέροια είναι από τις λίγες πόλεις που κανένας εθελοντής-μέλος ενός από τα τρία fora που τροφοδοτούν το χάρτη δεν έχει προσθέσει καμπίνα vdsl. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι δεν έχει εγκατασταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην πόλη. Αρκεί να κάνεις μια βόλτα στα κεντρικά και σε άλλα σημεία για να δεις αν έχουν εγκατασταθεί οι νέες γκρι καμπίνες και ρωτάς για διαθεσιμότητα vdsl στους παρόχους.

• Confused 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς το νούμερο της καμπίνας μου (159) δεν το βλέπω στη λίστα.

Είμαι στο 20% που δε θα καλυφθεί δηλαδή;

Και να πω ότι δεν είμαι κέντρο.

Δημοσ.

Οχι αν διαβάσεις και πιο πάνω θα δεις ότι είμαι 1200 μέτρα καλωδιακή απόσταση από το AK.

Ορίστε οι συντεταγμένες του KV : https://goo.gl/maps/WeWmTTYYif12

Αν ισχύει απορώ πραγματικά τι είδους σχεδιασμό κάνανε.

Δημοσ.

Και εκεί που έψαχνα τα εξελάκια των εταιριών πέφτω στο 159 - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (από WIND 2018/Q2).

Υπάρχει τέτοια περίπτωση;

Δηλαδή να αλλάξω κέντρο τώρα με τις αναβαθμίσεις των KV?

Δημοσ.

Μπορεί να είναι άλλο 159. Κάθε κέντρο έχει δική του αρίθμηση.

Και όμως.

Κοιτάζοντας τα 2 εξελάκια δίπλα δίπλα είδα ότι οι αριθμοί των καφάο είναι μοναδικοί για την ίδια πόλη!

Δημοσ.

Γιατί το θεωρείς; Δεν αποκλείεται να υπάρχει καμπίνα με τον ίδιο αριθμό και σε άλλο αστικό κέντρο.

Βέβαια είσαι στα όρια 3 αστικών κέντρων και ενδέχεται να μην είναι σωστά αυτά, όπως εμφανίζονται στον χάρτη.

Κάνε έναν έλεγχο διαθεσιμότητας στη Vodafone και θα σου βγάλει σε ποιο αστικό κέντρο ανήκεις.

Άλλος τρόπος είναι μέσω της αριθμοδότησης, αρκεί να μην έχεις κάνει φορητότητα. Δώσε τα 3 πρώτα ψηφία μετά το 2410.

Δημοσ.

Γιατί το θεωρείς; Δεν αποκλείεται να υπάρχει καμπίνα με τον ίδιο αριθμό και σε άλλο αστικό κέντρο.

Βέβαια είσαι στα όρια 3 αστικών κέντρων και ενδέχεται να μην είναι σωστά αυτά, όπως εμφανίζονται στον χάρτη.

Κάνε έναν έλεγχο διαθεσιμότητας στη Vodafone και θα σου βγάλει σε ποιο αστικό κέντρο ανήκεις.

Άλλος τρόπος είναι μέσω της αριθμοδότησης, αρκεί να μην έχεις κάνει φορητότητα. Δώσε τα 3 πρώτα ψηφία μετά το 2410.

Εχεις το url?

Δημοσ.

Η vodafone με βγάζει ότι είμαι Μεταμόρφωση παιδιά.

Τελικά υπάρχουν διπλά νούμερα στις λίστες τώρα που τις ξανακοιτάζω.

Οπότε μόνη μου ελπίδα οι Wizards που δουλεύουν με διεύθυνση να κάνουν λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...