makfil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Η Βέροια είναι από τις λίγες πόλεις που κανένας εθελοντής-μέλος ενός από τα τρία fora που τροφοδοτούν το χάρτη δεν έχει προσθέσει καμπίνα vdsl. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι δεν έχει εγκατασταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην πόλη. Αρκεί να κάνεις μια βόλτα στα κεντρικά και σε άλλα σημεία για να δεις αν έχουν εγκατασταθεί οι νέες γκρι καμπίνες και ρωτάς για διαθεσιμότητα vdsl στους παρόχους. 1
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/VDSLvectoring/assignments/1st/1stPhase/OTE/Appendix2.xlsx Δυστυχώς το νούμερο της καμπίνας μου (159) δεν το βλέπω στη λίστα. Είμαι στο 20% που δε θα καλυφθεί δηλαδή; Και να πω ότι δεν είμαι κέντρο.
infin1tyGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως είσαι στα 550 μέτρα ή λιγότερο από το Α/Κ; Γιατί τα ΚΑΦΑΟ σε τέτοια απόσταση δεν αναβαθμίζονται προς το παρόν.
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι αν διαβάσεις και πιο πάνω θα δεις ότι είμαι 1200 μέτρα καλωδιακή απόσταση από το AK. Ορίστε οι συντεταγμένες του KV : https://goo.gl/maps/WeWmTTYYif12 Αν ισχύει απορώ πραγματικά τι είδους σχεδιασμό κάνανε.
infin1tyGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, σίγουρα δεν είναι λόγω απόστασης. Τι να πω, μπορεί να είσαι άτυχος και να γίνει σε επόμενη φάση.
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Και εκεί που έψαχνα τα εξελάκια των εταιριών πέφτω στο 159 - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (από WIND 2018/Q2). Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Δηλαδή να αλλάξω κέντρο τώρα με τις αναβαθμίσεις των KV?
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αρα άνηκα τόσο καιρό στο κέντρο ΑΚΑΔΗΜΙΑ να φανταστώ.
infin1tyGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεί να είναι άλλο 159. Κάθε κέντρο έχει δική του αρίθμηση.
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεί να είναι άλλο 159. Κάθε κέντρο έχει δική του αρίθμηση. Και όμως. Κοιτάζοντας τα 2 εξελάκια δίπλα δίπλα είδα ότι οι αριθμοί των καφάο είναι μοναδικοί για την ίδια πόλη!
jkoukos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί το θεωρείς; Δεν αποκλείεται να υπάρχει καμπίνα με τον ίδιο αριθμό και σε άλλο αστικό κέντρο. Βέβαια είσαι στα όρια 3 αστικών κέντρων και ενδέχεται να μην είναι σωστά αυτά, όπως εμφανίζονται στον χάρτη. Κάνε έναν έλεγχο διαθεσιμότητας στη Vodafone και θα σου βγάλει σε ποιο αστικό κέντρο ανήκεις. Άλλος τρόπος είναι μέσω της αριθμοδότησης, αρκεί να μην έχεις κάνει φορητότητα. Δώσε τα 3 πρώτα ψηφία μετά το 2410.
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί το θεωρείς; Δεν αποκλείεται να υπάρχει καμπίνα με τον ίδιο αριθμό και σε άλλο αστικό κέντρο. Βέβαια είσαι στα όρια 3 αστικών κέντρων και ενδέχεται να μην είναι σωστά αυτά, όπως εμφανίζονται στον χάρτη. Κάνε έναν έλεγχο διαθεσιμότητας στη Vodafone και θα σου βγάλει σε ποιο αστικό κέντρο ανήκεις. Άλλος τρόπος είναι μέσω της αριθμοδότησης, αρκεί να μην έχεις κάνει φορητότητα. Δώσε τα 3 πρώτα ψηφία μετά το 2410. Εχεις το url?
infin1tyGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 https://statheri.vodafone.gr/availability
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Η vodafone με βγάζει ότι είμαι Μεταμόρφωση παιδιά. Τελικά υπάρχουν διπλά νούμερα στις λίστες τώρα που τις ξανακοιτάζω. Οπότε μόνη μου ελπίδα οι Wizards που δουλεύουν με διεύθυνση να κάνουν λάθος.
jkoukos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Και ο τηλεφωνικός αριθμός που ρώτησα; Όχι ότι έχει σημασία, διότι δεν κάνει λάθος η Vodafone, απλά για επιβεβαίωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα