saruman123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Για τα λοιπά 3, συμφωνώ πως δεν είναι καλύτερα. Για το g4 play έχω διαφορετική γνώμη: Εγγύηση αντιπροσωπίας κι όχι καταστήματος, stock android (nougat), αποσπώμενη μπαταρία, ξεχωριστή θέση για sd card. Για τον επεξεργαστή, το είπα και πριν, υπερτερεί το 4A. Για σύγκριση των 2, καλύτερα από εδώ http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8104&idPhone2=8420#xt1602,global,* γιατί πρέπει να αναφερόμαστε σε ίσες συγκρίσεις μοντέλων. Αν διάβασες ποιο πάνω έχω δώσει στο redmi εγγύηση αντιπροσωπείας και με δώρο,απλός κάνει 139€ και ο ts δεν θέλει να ξεπεράσει το ποσό .....nougat θα πάρει το redmi απλός στα xiaomi παίζει ρόλο η miui που φοράει.... αποσπώμενη μπαταρία εντάξει αυτό τρώγεται αν συμβεί κάτι,για ξεχωριστή υποδοχή είναι dual οπότε θυσιάζει την μια και βάζει την sd (βλέπω ερώτηση 6 και 7 αδιάφορο).Δεν νομίζω να υστερεί από κάτι ....έτσι όπως το βλέπω εγώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καταρχήν, το g4 play το πρότεινα αποκλειστικά για το budget των 110 ευρώ. Δε λέω ότι υστερεί το 4A, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερο ούτε χειρότερο. Θεωρώ πως καλύπτουν εξίσου την πλειοψηφία των χρηστών σε αυτή την κατηγορία και η οποιαδήποτε προτίμηση έχει να κάνει με κάποια επιμέρους χαρακτηρηστικά που κάποιο υπερέχει.
saruman123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καταρχήν, το g4 play το πρότεινα αποκλειστικά για το budget των 110 ευρώ. Δε λέω ότι υστερεί το 4A, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερο ούτε χειρότερο. Θεωρώ πως καλύπτουν εξίσου την πλειοψηφία των χρηστών σε αυτή την κατηγορία και η οποιαδήποτε προτίμηση έχει να κάνει με κάποια επιμέρους χαρακτηρηστικά που κάποιο υπερέχει. Ok στο μπάτζετ και αυτό παίζει .Το θέμα είναι πως όποιο και να πάρει καλό θα είναι να πάει να τα δει από κοντά γιατί κακά τα ψέματα στο μάτι φαίνεται αλλιώς.
george kesoglu Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις θα πάω να τα δω από κοντά και θα αποφασίσω
stelios18120 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Το καλυτερο που μπορεις να κανεις. Βλεπεις απο κοντα και αποφασιζεις επιτοπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα