TikiTaka23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλημερα..Ψαχνω ενα κινητο για τον πατερα μου ευκολο στη χρηση και φθηνο...Να ληφθει υποψην οτι ειναι εδω και 4 χρονια με το samsung galaxy express 2 : http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_express_2-5803.php απο το οποιο ειχε μεινει αρκετα ευχαριστημενος με την μπαταρια μιας και κρατουσε περιπου 3 μερες χωρις βαρια χρηση..Οποτε δεν ψαχνουμε για κατι φοβερο σε επιδοσεις απλα θελουμε ενα κινητο samsung κατα προτιμηση μιας και εχει συνηθισει με αυτα να εχει : 1. οσο το δυνατον μεγαλυτερη διαρκεια ζωης μπαταριας 2. οθονη μεχρι 4.7 ιντσες 3. καλη πλοηγηση στο ιντερνετ και καλο gps μιας και χρησιμοποει πολυ τα GOOGLE MAPS Μεχρι τωρα εχει παρει το ματι μου το a3 2016 απλα δεν εχω ακουσει τιποτα για την μπαταρια του... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
saruman123 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εδώ του άντεξε το express 2 που έχει 2100 ,το a3 2016 έχει 2300,οπότε μια χαρά μου φαίνεται. Αλλά σαν εναλλακτική σου έχω (όχι Sam)αυτό http://www.skroutz.gr/s/10410188/Ulefone-Armor-32GB.html 1
TikiTaka23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 το express 2 ομως ειχε 540x960 οθονη και 2πηρυνο επεξεργαστη . οποτε λογικο μ φαινεται πως κρατησε η μπαταρια...Για το ulefone εχουμε ακουσει καλα λογια γτ εμενα αγνωστο μ φαινεται.. και ολες οι κριτικες που διαβασα απο κατω εχουν σαν αρνητικο το gps το οποιο εμεις χρειαζομαστε αρκετα οπως λεω και πανω :/
saruman123 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μην δίνεις και πολύ βάσει τι λένε στο Σκρουτζ. Στα ξένα site πάντως του δίνουν καλές κριτικές 8/10 ή 4,8/5 (ανάλογα)
ziaba Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 πάρε το xiaomi 4x μπορεί να ναι 5" άλλα είναι αρκετά μαζεμένο με πολύ καλή μπαταρία κ άψογο gps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα