Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο περιεργεια,φιλε ,μπορεις να πεις ποιο ακριβως Thermaltake εχεις και ποτε το αγορασες?

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000904

Αυτο ειχα.Αγορα 2008.Εβγαλε τα ψωμια του φυσικα.

Στα στρογγυλά παντς ο επεξεργαστης έχει κανα σημαδάκι;

Απο κατω λες τα πιν του cpu(δεν εχει πιν ο ιντελ θα μου πεις)δεν τα ειδα.Θα τα δω σπιτι και θα στειλω.

Λογικα σε κατι τετοιο αναφερεσαι?

http://images.anandtech.com/reviews/motherboards/2009/msip55/burnedpadS.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Kάηκε κάποια φάση στα vrm της μητρικής σου κλασσικό σύμπτωμα δεν χρειάζεται παραπάνω να δεις κάτι άλλο όπως το περιέγραψες " μόλις συνδέσεις το 8 πιν του επεξεργαστή δεν ξεκινά" είναι τρόπος γρήγορος που βλέπουμε μια μητρική αν είναι νεκρή ή όχι

Δημοσ.

Kάηκε κάποια φάση στα vrm της μητρικής σου κλασσικό σύμπτωμα

Και πως ρε γαμωτο με αλλο επεξεργαστη δουλευει μια χαρα?Τι στο καλο?

Δημοσ.

Αν είναι μικρότερος, ίσως να μην χρειάζεται τόσο ρεύμα και να δουλέυει με τις άλλες (συνήθως έχουν 3+1 τουλάχιστον) ωστόσο μπορεί να λέω και βλακείες

Εγώ με ένα thermaltake w0117 (μπορεί και w0116, το καλό απτά δυο είχα) , απλά μια μέρα έκλεισε και παρέδωσε πνεύμα. Δεν ξαναάνοιξε. Φυσικά το είχα πάρει 110 ευρώ το 2008, αλλά έβγαλε τα λεφτά του 8 χρόνια στο φουλ.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000904

Αυτο ειχα.Αγορα 2008.Εβγαλε τα ψωμια του φυσικα.

Ευχαριστω,απλα ηθελα να δω ποσο παλιο ειναι. Και να επιβεβαιωσω οτι παραμενει η καλυτερη vfm μαρκα με τις λιγοτερες η σχεδον μηδαμινες αναφορες failure. :)

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω,απλα ηθελα να δω ποσο παλιο ειναι. Και να επιβεβαιωσω οτι παραμενει η καλυτερη vfm μαρκα με τις λιγοτερες η σχεδον μηδαμινες αναφορες failure. :)

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο, αν και στην κατηγορία του munich πχ θα πήγαινα στο evga 430 που είναι και sleeved και με 2ο 6πινο, ενώ είναι στην ίδια πλατφόρμα της Hec. Αυτό που εννοώ είναι ότι υπάρχουν καλύτερες πειρπτώσεις πολλές φορές στα ίδια λεφτά.

Αλλά γιατί τόσο διαφήμιση? Δεν το λέω κακοπροαίρετα αλλά αν ξέρεις κάτι σημαντικό, να το μάθω και εγώ.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο, αν και στην κατηγορία του munich πχ θα πήγαινα στο evga 430 που είναι και sleeved και με 2ο 6πινο, ενώ είναι στην ίδια πλατφόρμα της Hec. Αυτό που εννοώ είναι ότι υπάρχουν καλύτερες πειρπτώσεις πολλές φορές στα ίδια λεφτά.

Αλλά γιατί τόσο διαφήμιση? Δεν το λέω κακοπροαίρετα αλλά αν ξέρεις κάτι σημαντικό, να το μάθω και εγώ.

μάλλον το λέει επειδή στο εξωτερικό αν δεν πάρεις evga g3 750w για μια 1050ti το σύστημα θα εκραγεί!

• Like 1
Δημοσ.

μάλλον το λέει επειδή στο εξωτερικό αν δεν πάρεις evga g3 750w για μια 1050ti το σύστημα θα εκραγεί!

Γενικώς για το κόλλημα στην μάρκα λέω. Και εγώ VFM λύσεις προτείνω.

Anyway, είπα μπας και μάθω τίποτα καινούριο :)

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι πολυ απλα ,υπαρχουν πολλοι ημιμαθεις που νομιζουν οτι πρεπει να πληρωσουν ακριβα για να αγορασουν καλα ,αξιοπιστα τροφοδοτικα και το ανακυκλωνουν και στα φορα οπως το ινσομνια,με υφος τρομερου ειδημονα.

Στην πραγματικοτητα ειναι εντυπωσιακο ,πως ακομη και πανακριβα seasonic και superflower εχουν αναφερθει dead on arrival,αλλα τα τελευταια 6 χρονια που ελεγχω καθημερινα απο περιεργεια τα νηματα για falied τροφοδοτικα,ουτε μια περιπτωση thermatake ! Σαν γεγονος ειναι εντυπωσιακο.

Παρολα αυτα συνεχιζει η ξερολια του καθε βλαχου και κομπλεξικου που δεν ξερει την τυφλα του απο ουσιαστικες γνωσεις, που επειδη διαβαζει σε μερικα αμερικανικα site για αλλες μαρκες ,συνεχιζει και αγοραζει και προτεινει πανακριβα τροφοδoτικα για να αισθανθει οτι του δινει κυρος το να κανει quote τον Johnny guru η τον Johnny blue ( :P ) και οταν καποιος αναφερει την thermaltake σαν vfm ξινιζει τα μουτρα του. Σιχαινομαι τετοιους δηθεν και θα ηθελα πολυ να τους πλακωσω στα μπουνιδια αν δεν ηταν φιλοσοφια και προσανατολισμος μου να ειμαι benign. :devil:

Ο αλλος λογος ειναι οτι ατομα που προσωπικα τα εμπιστευομαι ,και το εχω ξαναγραψει εκατο φορες αυτο,που δουλευουν σε τετοιες βιομηχανιες,(εχει τυχει να γνωρισω πολυ ενδιαφερων κοσμο μεσα απο on line game chatrooms) μου εχουν τονισει ιδιαιτερα οτι σε καμμια περιπτωση τα ακριβα τροφοδοτικα δεν αξιζουν τα χρηματα που πληρωνουμε για αυτα,ειναι μεν πιο προσεγμενα,αλλα η διαφορα στις τιμες απο ενα καλο vfm τροφοτικο δεν αξιζει και ειναι μαλιστα σκανδαλωδης. Βασιζεται δε,στα πουλημενα review sites κι στην διαφημιση και marketing. Και επειδη εχει τυχει να γνωρισω και Ελληνα reviewer να τονισω την λεξη πουλημενος,οπως επισης οτι δεν υπαρχει,ισως ελαχιστοι,αδεκαστος reviewer,ολοι τα παιρνουνε και ειναι κραχτες,απλα μερικοι προσπαθουν να μην φαινεται τοσο πολυ και να κρατησουν μια μεση οδο με ενημερωση του καταναλωτη.

Αυτο εννοω ακριβως.

Γενικώς για το κόλλημα στην μάρκα λέω. Και εγώ VFM λύσεις προτείνω.

Anyway, είπα μπας και μάθω τίποτα καινούριο :)

To ξερω οτι προτεινεις παντα vfm λυσεις ,απο μενα δεν εχεις να μαθεις κατι καινουργιο,ισως εγω απο εσενα,στα εχω ξαναπει. :)

• Like 3
Δημοσ.

Φίλτατε benign όσα χρόνια είμαι στα forum η υπογραφή σου είναι ο ορισμός της λειτουργικότητας και του vfm.

Ψάχνεις όλα τα προϊόντα και δεν αρκείσαι στα media.

Από thermaltake ένα μάπα τροφοδοτικό θυμάμαι, το thermalteke elite? ή κάπως έτσι.

Έχω δύο λόγους που προτιμάω corsair ή evga τροφοδοτικά.

Ο πρώτος είναι το aftersales. Τους έχω χρειαστεί και τους δύο και ήταν ά ψ ο γ ο ι.

Ο δεύτερος είναι η ευκολία μεταπώλησης. Ακόμα και τα cs φεύγουν την ίδια μέρα επειδή είναι ''corsair''

Σιγά μην ο άλλος ξεχωρίζει cs από hx, όλα γράμματα της αλφαβήτου είναι και τα δυό είναι corsair.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...