benign Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Αποφασισα να αγορασω και εγω ενα μηχανικο,αν και ειμουν αρκετα ευχαριστημενος με ενα μεμβρανης που ειχα. Τελικα ,επειδη δεν ηθελα να δωσω πολλα,πηρα αυτο και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες. Δεν εχει πολυ θορυβο και αυτος ο μικρος που εχει ,ειναι κλικατος και ευχαριστος. http://www.skroutz.gr/s/7860524/Corsair-Strafe-Mechanical-Cherry-MX-Red.html http://www.corsair.com/en-us/strafe-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-red 2
jimakos234 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καλο το strafe, αλλα σαν χρηστης του εδω και 1.5 χρονο, μπορω να πω οτι μαζευει σκονη ευκολα και κολλαει πανω στο πλαστικο, ειδικα τωρα το καλοκαιρι
benign Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καλο το strafe, αλλα σαν χρηστης του εδω και 1.5 χρονο, μπορω να πω οτι μαζευει σκονη ευκολα και κολλαει πανω στο πλαστικο, ειδικα τωρα το καλοκαιρι Πρεπει να το προσεχει κανεις και να το καθαριζει συχνα. 2
Μακιαβέλλι Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μόλις πήρα στα χέρια μου το ck104 με κόκκινους διακόπτες. Γενικά: 1) Το περίμενα πιο μεγάλο, είναι full compact. 2) Οι αποστάσεις μεταξύ των πλήκτρων είναι μικρές κάτι που ίσως κουράσει στην πληκτρολόγηση μεγάλων κειμένων. 3) Ο ήχος δεν είναι αμελητέους ακόμα και με τους κόκκινους. 4) Ο φωτισμός είναι όμορφος, ξεκούραστος στο μάτι και με ρυθμιζόμενη ένταση! Προσωπικά: 1) Νομίζω πως το επίπεδο της ταχύτητας πληκτρολόγησης δεν επηρεάστηκε. Αν επηρεάστηκε είναι αμελητέο. 2) Το space πιέζεται ενοχλητικά εύκολα σε στιγμές που απλά αφήνω τα χέρια μου πάνω στο πληκτρολόγιο. Όχι πιο εύκολα από άλλα πλήκτρα αλλά λόγω μεγέθεθους και σηνύθειας μου να αφήνω τα χέρια μου εκεί. 3) Δεν θεωρώ ότι χρειάζομαι προσαρμογή για να το χρησιμοποιήσω. 4) Σε σχέση με την μεμβράνη ο ήχος με ενοχλεί. 5) Η ευκολία με την οποία πατιούνται τα πλήκτρα είναι απολαυστική (πλην του space) . Ο μόνος λόγος που δεν θα το συνιστούσα είναι για typing είναι οι μικρές αποστάσεις τον πλήκτρων, στην θεωρία. Στην πράξη τόσο στο gaming όσο και στο typing, θα φανεί. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Για μηχανικό πληκτρολόγιο ο ήχος είναι τρομερά ανεκτικός. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ. Θα έπρεπε να ξέρεις λοιπόν με λίγο ψάξιμο στο youtube ότι τα μηχανικά πληκτρολόγια έχουν αυτό το ckicky. Μόνο ένα μηχανικό έχει βγει και είναι silent και είναι της corsair. Μην συγκρίνεις μηχανικά με με μεβράνη.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Είχα δει videos, άκουγα τον κλίκι ήχο αλλά τον περίμενα πιο αναπαίσθητο στην τυπική χρήση. Ίσως συνηθίζεται, θα δείξει.
suffocater Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μολις πηρα το ck104 με red switches Πραγματικα φαινεται παρα πολυ καλο, χωρις να κανουν ιδιαιτερο θορυβο (που σε ενδιαφερει). +1,μετά απο μήνες χρήσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα