Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα αγοράσω το πρώτο μου μηχανικό πληκτρολόγιο και μετά από έρευνα έχω καταλήξει στα εξής δύο: 

https://www.sharkoon.com/product/1693/Skiller%20MECH%20SGK1#specs

Η χρήση θα είναι gaming και typing μεγάλων κειμένων. Αρχικά σκεφτόμουν αποκλειστικά red switches αλλά ίσως για το typing είναι κάπως κουραστικά. Στο δεύτερο δεν μου αρέσουν τα rgb αλλά έχει πολλές και καλές κριτικές. 
Οποιαδήποτε πρόταση σε αυτή ή παρόμοια τιμή ευπρόσδεκτη. Αν υπάρχει κάποια πρόταση με red leds ακόμα προτιμότερο. 

Ευχαριστώ.
Δημοσ.

Για το πρωτο ,για budget μηχανικο,σε φτηνη τιμη, εχω καμμια δεκαρια γνωστους που το εχουν αγορασει,με διαφορετικα switches ο καθενας και ειναι πολυ ευχαριστημενοι. Το πρωτο σε τι τιμη το βρηκες?

• Like 1
Δημοσ.

Με τα μεταφορικά, γύρω στο 70άρι. Τώρα διάβασα βέβαια σε άλλο θέμα ότι η motospeed έχει πολύ καλούς διακόπτες; Φακ μι... Πρέπει να αρχίσω διάβασμα και για τα πληκτρολόγια τωρα.

Δημοσ.

Με τα μεταφορικά, γύρω στο 70άρι. Τώρα διάβασα βέβαια σε άλλο θέμα ότι η motospeed έχει πολύ καλούς διακόπτες; Φακ μι... Πρέπει να αρχίσω διάβασμα και για τα πληκτρολόγια τωρα.

Προσωπικα για φτηνο πληκτρολογιο δεν υπαρχει περιπτωση να κανω διαβασμα ,μου αρκει το word of mouth που λενε,τι λεει ο κοσμος που το αγορασε.Ασε που στο internet υπαρχουν sites με διαφορετικες αποψεις σχετικα με την αξια του καθε διακοπτη και για χρηση προοριζεται το πληκτρολογιο. Το καλυτερο ειναι να πηγαινες σε ενα καταστημα και να δοκιμαζες αλλα κανενα στην Αθηνα δεν σου δινει αυτη τη δυνατοτητα εκτος απο το Πλαισιο που ομως εχει μικρη ποικιλια και υπερογκες τιμες.

Δημοσ.

Για ιδεολογικούς λόγους δεν μπαίνω καν μέσα σε πλαίσιο! Γενικά είμαι μακριά από αστικά κέντρα οπότε δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Μάλλον έχεις δίκιο για το απλά να ακολουθάμε τα reviews. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για budget μηχανικό καλύτερο απο motospeed διακόπτες δεν θα βρείς. Έχω το CK104 με μπλε διακόπτες και είδα το φως το αληθινό. Έχω θέμα με τις παλάμες μου που με πονάνε μετά από πολύωρη χρήση και βρήκα την υγειά μου.  Οι μπλε διακόπτες είναι καλύτεροι για πληκτρολόγηση κειμένων αλλά είναι λίγο φασαριοζικοι. Οι red πιο ήσυχοι με έμφαση στο gaming

Επεξ/σία από jimisvog
  • Like 1
Δημοσ.

@Eliaskat το είδα κι αυτό. Tώρα που το έψαξα λίγο παραπάνω μπορείς να βάλεις και ένα σταθερό μονόχρωμο led. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

@jimisvog ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

• Like 1
Δημοσ.

Μολίς είδα βίντεος από ck108 με blue switches και δεν παίζει να αντέξω τον θόρυβο, όσο κι αν με βοηθήσουν στο typing. Στην χειρότερη θα βάζω της μεμβράνης για typing. Απ' ότι είδα δεν παίζει από κάπου με red switches, οπότε πάμε ή για ck104 με red ή για το sharkoon. Συνεχίζω το ψάξιμο ωστόσο.

Δημοσ.

Ριξε μια ματιά και στο Motospeed Ck101. Από banggοod, priority direct mail για αποφυγή τελωνείου προς το παρόν

Δημοσ.

Μολίς είδα βίντεος από ck108 με blue switches και δεν παίζει να αντέξω τον θόρυβο, όσο κι αν με βοηθήσουν στο typing. Στην χειρότερη θα βάζω της μεμβράνης για typing. Απ' ότι είδα δεν παίζει από κάπου με red switches, οπότε πάμε ή για ck104 με red ή για το sharkoon. Συνεχίζω το ψάξιμο ωστόσο.

ναι αλλα βγαινει και με Black....

https://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=28208&Itemid=0

το ψαχνω και εγω ...

απο εξω θα ειναι κανα 15 φθηνοτερο ,αλλα με το κινδυνο να πληρωσεις τελωνειο , και θα το παραλαβεις σε κανα μηνα 

Δημοσ.

ναι αλλα βγαινει και με Black....

https://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=28208&Itemid=0

το ψαχνω και εγω ...

απο εξω θα ειναι κανα 15 φθηνοτερο ,αλλα με το κινδυνο να πληρωσεις τελωνειο , και θα το παραλαβεις σε κανα μηνα

Από banggood με priority direct mail δεν περνάνε τελωνείο, προς το παρόν.

Δημοσ.

Τα πληκτρολόγια για gaming δεν ενδείκνυται για typing. Έχουν μικρότερα πλήκτρα και σε δυσκολεύει. Gaming και typing συνήθως δεν πάει μαζί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...