Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φουλ απο βλακειες ηταν μεχρι το s5. Εκει εισαι ακομη ? λιγα τα 4γιγα ραμ ε? ας βαλουμε 32 να ειμαστε οκ...  μπαταρια μετρια επειδη κραταει 1μερα και κατι  με αυτη την οθοναρα ? καλα για τα updates  δεν λεω τον παιζουν ελαφρως ... αλλα δεν γινεται να τα εχεις και ολα. 

επιτελους καποιος μιλησε για τα update s .

εχω ακομα το 1+1 τα πρωτα 2 χρονια εκανε update καθε 2 μηνες,

6 φορες τον χρονο .

12 update πηρα.

ξερετε ποσα update θα παρει το s8 ?

χαχα αλεκοοο

Δημοσ.

Εγω πιστεύω πως απλα είναι όλα θέμα γούστου , καμια εταιρία δεν τα έχει όλα ,

Άλλοι θέλουν Samsung γτ τους αρέσει η οθόνη (οτι καλυτερο κατεμε ) , σε αλλους η κάμερα συνήθως απο τις κορυφαίες , σε αλλους το Touchwiz που πλεον μπορείς να αλλαζεις θέματα και να αλλαζείς λίγο το κέφι σόυ. Βέβαια όμως το touchwiz παντα θα προσδίδει lags.

Αδιάβροχο!

Απο την αλλη εχεις την " Κινεζια " (προσωπικά θεωρώ πως είναι απιστευτο τηλεφώνο )

Παρόλα αυτα όμως και αυτό έχει τα καλά του , έχει Community που ζητάει 5 πράγματα και επειδή η εταιρεία ειναι μικρή ακούει το κοσμο της , εξού και τα συνεχή Updates.

(Βέβαια τα παλαιότερα τηλεφωνα της τα αφήνει στην μοίρα τους δυστυχώς )

Έχει Amoled οθόνη , οκ ναι 1080p αλλά έτσι πετυχαινει τα , 7ωρα SOT , έχει dash charge που δεν έχει κανεις ( δεν εχει ομως wireless charging ουτε είναι αδιάβροχο) τίμια κάμερα , όχι την καλύτερη αλλά κοντά στον ανταγωνισμό.

Stock android με πολύ μικρές παρεμβάσεις , εξού και η σβελταδα του , όχι στα 6 και 8 gb ram μονο.

Τωρα τι καθεστε και σκοτωνεστε δεν καταλαβαίνω , ο ένας της μιας άποψης , ο άλλος της άλλης.

Απλα τα πραματα

Δημοσ.

επιτελους καποιος μιλησε για τα update s .

εχω ακομα το 1+1 τα πρωτα 2 χρονια εκανε update καθε 2 μηνες,

6 φορες τον χρονο .

12 update πηρα.

ξερετε ποσα update θα παρει το s8 ?

χαχα αλεκοοο

με τα update φαινεται η αξια του κινητου?  δεν θελω να το παιξω φανμποι αλλα με κατι τετοια μονο ετσι μπορω να απανταω...

θα προτιμησω s8/note  η κατι σε apple  παρα το οποιοδηποτε κινεζικο που μου δινει με τα τσουβαλια τα σπεκς/αναβαθμισεις χωρις νοημα,

Δημοσ.

Αυτιστικός στην καλύτερη ;)

Γιατί αυτιστικός φίλε μου. Για την μέτρια κάμερα; Που μετά από Update βάλανε EIS και αλειώνει πολλές φορές  το βίντεο όπως φαίνεται και σε χρήση; Που ξέμειναν οι Κινέζοι από ιδέες και είπαν να βγάλουν κλώνο iPhone 7 Plus που μέχρι και το UI της κάμερας αντέγραψαν και μετά ζητάνε και 400€; Άσε.

Δημοσ.

Oneplus one μετα απο 2μιση χρόνια και δεν νομιζω οτι θέλω να το αλλάξω ακόμα μιας και είναι σαν καινούριο. Ο καθένας έχει τα γούστα του όπως αναφέρθηκε,απλα τα oneplus δεν θεωρώ οτι είναι για ολους.Να μην παρεξηγηθω αν δεν εχεις την όρεξη κυρίως αλλά και τον χρονο να ασχοληθείς με ρομς κτλπ που είναι ενα απο τα μεγαλυτερα του + μπορεί να μην έχει νόημα.Φιλοι με κακές εμπειρίες απο samsung αλλά κ iphone βλέποντας το opo μου κατέληξαν με op 1 2 3

Και το ενα καλυτερο απο το άλλο έχει βγει.Σε service κάτι οθόνες απο πεσιματα η διαδικασια: συννενόηση μέσα σε 1-2 μέρες παραλαβή απο το σπίτι σου με ups αποστολή Πολωνία(το ευρωπαϊκό serv) σε 5 μέρες πληρωμη online με φωτο και επεξήγηση το τι θα επισκευαστεί επιστροφη σπίτι σε 6 μέρες(σύνολο διαδικασίας 2 βδομάδες μαχ).Έγραψα για το service μιας κινεζικής εταιρίας απο εμπειρία. Δεν είμαι funboy της op και όπως είπα ο καθένας εχει τα γούστα του και τις εμπειρίες του κ οτι θέλει κανει τα λεφτά του αφού τα χει:P απλα αν δεν το έχετε δοκιμάσει έστω για λιγο μην το κρίνεται και το συγκρίνεται με τα sammy κτλπ φιλικά παντα ;)

• Like 1
Δημοσ.

και επειδή η εταιρεία ειναι μικρή ακούει το κοσμο της, έχει dash charge που δεν έχει κανεις ( δεν εχει ομως wireless charging ουτε είναι αδιάβροχο) τίμια κάμερα , όχι την καλύτερη αλλά κοντά στον ανταγωνισμό. Stock android με πολύ μικρές παρεμβάσεις , εξού και η σβελταδα του , όχι στα 6 και 8 gb ram μονο. Τωρα τι καθεστε και σκοτωνεστε δεν καταλαβαίνω , ο ένας της μιας άποψης , ο άλλος της άλλης. Απλα τα πραματα

Δε τη λες και μικρή όταν από πίσω της έχει Vivo και Oppo (BBK electronics), επίσης το dash charge ή οποιοσδήποτε τύπος quick charge μειώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας....και ας λένε ότι θέλουν οι εταιρίες.

Δημοσ.

Τι θα γίνει ρε υπάλληλοι της Apple; Θα μας αφήσετε να διαβάσουμε καμία είδηση με την ησυχία μας;

Σόρρυ κιόλας, αλλά εσύ διαβάζεις την είδηση στα σχόλια ή στο κυρίως άρθρο ?

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζω την είδηση και έπειτα τα σχόλια για να μπορέσω να αποκτήσω μια εικόνα είτε από κατόχους πχ της συσκευής στην συγκεκριμένη περίπτωση είτε από την αντίπαλη πλευρά αλλά με επιχειρήματα. Όλα πλέον τα θέμα έχουν καταντήσει η Apple είναι η καλύτερη ή το Android τα σπέρνει. Ως παλιό μέλος έχω σιχαθεί πλέον να μπαίνω στο forum.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...