Agon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 καζαντζιδη τραγουδα καλυτερα... κινεζια σε ολα του ειναι. μονο η τιμη αρχισε να διαφοροποιειται.... 1
SIP1995 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 κινηταρα χωρις κολληματα και χαζομαρουλες τυπου s8. Απο ανδροιδ ή σε pixel πας αν εχεις τα λεφτα, έιτε σε αυτο.Διαφορετικά πας σε οποιοδήποτε κυμαίνεται στα 500€. καζαντζιδη τραγουδα καλυτερα... κινεζια σε ολα του ειναι. μονο η τιμη αρχισε να διαφοροποιειται....Όπου και αυτή διαφοροποιείται προς τα επάνω...
xrhstos2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Έχετε πλάκα συγκρίνεται σαμσουνγκ που είναι φουλ από βλακειες με 4 γιγα ράμ που έχεις ελεύθερη το 1.5 περίπου μπαταρία μέτρια updates οπότε θυμηθούν που αν τα κάνεις ρουτ εγγύηση τέλος με τα oneplus έλεος ρε σεις.... 1
Agon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Έχετε πλάκα συγκρίνεται σαμσουνγκ που είναι φουλ από βλακειες με 4 γιγα ράμ που έχεις ελεύθερη το 1.5 περίπου μπαταρία μέτρια updates οπότε θυμηθούν που αν τα κάνεις ρουτ εγγύηση τέλος με τα oneplus έλεος ρε σεις.... φουλ απο βλακειες ηταν μεχρι το s5. Εκει εισαι ακομη ? λιγα τα 4γιγα ραμ ε? ας βαλουμε 32 να ειμαστε οκ... μπαταρια μετρια επειδη κραταει 1μερα και κατι με αυτη την οθοναρα ? καλα για τα updates δεν λεω τον παιζουν ελαφρως ... αλλα δεν γινεται να τα εχεις και ολα.
stratismjt Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Θα παρω αυτο το κινητο τα χριστουγεννα στην εκδοση 8/128 φυσικα γιατι ειναι το καλυτερο σε οποιο τεστ κανει αναμεσα σε iphone και samsung ειναι καλυτερο επισης στα 560 που ειναι η εκδοση αυτη που θελω ειναι καταπληκτικη η τιμη την στιγμη που με 535 παιρνεις το s8 με 32 giga και 4 ram. Επισης ενα ατου της oneplus ειναι τα συνεχες update που παρεχει.
SIP1995 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Θα παρω αυτο το κινητο τα χριστουγεννα στην εκδοση 8/128 φυσικα γιατι ειναι το καλυτερο σε οποιο τεστ κανει αναμεσα σε iphone και samsung ειναι καλυτερο επισης στα 560 που ειναι η εκδοση αυτη που θελω ειναι καταπληκτικη η τιμη την στιγμη που με 535 παιρνεις το s8 με 32 giga και 4 ram. Επισης ενα ατου της oneplus ειναι τα συνεχες update που παρεχει.64gb είναι άλλα οκ...as you wish.
azuli Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 καζαντζιδη τραγουδα καλυτερα... κινεζια σε ολα του ειναι. μονο η τιμη αρχισε να διαφοροποιειται.... Σε επαιρνε τηλεφωνο το 2017 να σου πει οτι το 90% των ηλεκτρονικων συσκευων (και οχι μονο των κινητων) φτιαχνεται στην Κινα. Δεν σε εβρισκε. https://www.youtube.com/watch?v=E7Jfrzkmzyc&t=0s 2
Agon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Θα παρω αυτο το κινητο τα χριστουγεννα στην εκδοση 8/128 φυσικα γιατι ειναι το καλυτερο σε οποιο τεστ κανει αναμεσα σε iphone και samsung ειναι καλυτερο επισης στα 560 που ειναι η εκδοση αυτη που θελω ειναι καταπληκτικη η τιμη την στιγμη που με 535 παιρνεις το s8 με 32 giga και 4 ram. Επισης ενα ατου της oneplus ειναι τα συνεχες update που παρεχει. απο καμερα ειδες τεστ? απο οθονη ? 8 γιγα ραμ και δεν εχει διαφορα... αρα καταλαβαινεις.... Σε επαιρνε τηλεφωνο το 2017 να σου πει οτι το 90% των ηλεκτρονικων συσκευων (και οχι μονο των κινητων) φτιαχνεται στην Κινα. Δεν σε εβρισκε. https://www.youtube.com/watch?v=E7Jfrzkmzyc&t=0s ακυρος τερμα.... σχεδιαζεται, δοκιμαζεται +100 αλλες φασεις τις περναει απο συγκεκριμενες προδιαγραφες samsung. το κινεζικο τα περναει ολα απο τις δικες του κινεζικες προδιαγραφες! kkbbthx 1
menthol1979 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλή μας ημέρα, Αφήνω τα περί specs και το αν αξίζει σε αυτή την τιμή ή όχι. Θα σταθώ μόνον στο ότι η εταιρία ξέρει από μαρκετινγκ και μας το δείχνει. Ξέρει κάθε πότε να δώσει είτε ανακοίνωση, είτε παρουσίαση, είτε αναβάθμιση έτσι ώστε να έχει πάντα κάτι ουσιαστικό να μας πει και να μένει το όνομά της στην επιφάνεια. Καλή μας συνέχεια. Ξέρει από μάρκετινγκ φίλε Θανάση πως ακριβώς? Ότι σχεδίασε έναν κλώνο του iPhone χωρίς ίχνος διαφοροποίησης πέρα από το μπροστινό κουμπί; Ούτε 1 σχεδιαστική παραλλαγή, κάτι; Μάρκετινγκ η αντιγραφή του iPhone που το κάνουν 100 άλλοι; Μάρκετινγκ να βγάζει άλλο χρώμα λίγους μήνες μετά, ΓΙΑΤΙ; Και ποιό χρώμα; το χρυσό που - ω ναι - μάντεψε ... ! Χάθηκε ένα περίεργο μάυρο ? 2
xrhstos2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 φουλ απο βλακειες ηταν μεχρι το s5. Εκει εισαι ακομη ? λιγα τα 4γιγα ραμ ε? ας βαλουμε 32 να ειμαστε οκ... μπαταρια μετρια επειδη κραταει 1μερα και κατι με αυτη την οθοναρα ? καλα για τα updates δεν λεω τον παιζουν ελαφρως ... αλλα δεν γινεται να τα εχεις και ολα. Έχω το s7 edge κ αν χρησιμοποιήσω την οθοναρα που λες θα έχω Μαξ 4 ώρες σοτ εκτός κ αν μπλεχτω με τις ρομ κ τους κερνελ χάνοντας την εγγύηση φυσικά για να έχω καλύτερη αυτονομία αυτά για την οθοναρα που λες κ την μπαταρία που μόνο στα όνειρα ακόμα κ το 8 βγάζει μια μέρα άσε κ το δαχτυλικο να μην πούμε καλύτερα. Όσο για την μνήμη όταν έχεις φορτώσει το κινητο με ένα κάρο βλακειες εεεε ναι ρε φίλε είναι λίγη θες τουλάχιστον 6 το δικό μου κολλάει συνέχεια όταν έχω ανοιχτές εφαρμογές
Bluedive Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ναι ρε παλικάρια θα συμφωνήσω μαζί σας περί μονόδρομου και περί παρελθόντος για άλλες συσκευές. Για δύο κατηγορίες ανθρώπων, αυτών που είναι επαγγελματίες και πραγματικά χρειάζονται τις επιπλέον δυνατότητες της σειράς Note Ή / Και αυτών που το φυσάνε και θέλουν πάντοτε το Latest and Greatest για ευνόητους λόγους. Θα σας παρακαλέσω όμως να μου πείτε με το χέρι στην καρδιά ρε παιδιά εσείς που θα το πάρετε σε πια κατηγορία ανήκετε; Γιατί αν δεν το αγοράσετε τότε πολύ ευγενικά θα σας αποκαλέσω ονειροπόλους και αιθεροβάμονες εκτός και αν εγώ δεν κατάλαβα καλά ότι εννοούσατε ότι ΔΕΝ μπορείτε να το αγοράσετε και απλώς εκφράζετε διακαείς πόθους. Φιλικά Θανάσης. Φιλε Θαναση εγω απο την πρωτη στιγμη πριν 3 χρονια που επιασα το Note 4 καταλαβα οτι δεν θα μπορεσω να γυρισω ποτε ξανα σε συσκευη χωρις ενεργο πενακι. Εκτοτε δουλευω συνεχεια το πενακι στο Note Edge μου σε οτι μπορεις να φανταστεις απο κοινωνικα δικτυα και messaging μεχρι επαγγελματικα email και επεξεργασια φωτο/video on the Go μεταξυ πολλων αλλων. Μολις πεσει κατω απο 700 Ευρω το τσιμπησα το 8αρι. Θα με τοποθετουσα καπου αναμεσα στις κατηγοριες αγοραστων που περιγραφεις με σαφη ροπη προς την πρωτη χωρις να ειμαι επαγγελματιας. 1
azuli Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 ακυρος τερμα.... σχεδιαζεται, δοκιμαζεται +100 αλλες φασεις τις περναει απο συγκεκριμενες προδιαγραφες samsung. το κινεζικο τα περναει ολα απο τις δικες του κινεζικες προδιαγραφες! kkbbthx Σε κανα βουνο του 1980 θα μενεις εσυ. Ξυπνα γιατι θα σε παρει τηλεφωνο το 2020 και θα σε ξυπνησει εκει που ονειρευεσαι οτι τα αλλα κινητα φτιαχνονται (σχεδιαζονται, δοκιμαζονται +100 αλλες φασεις) στα κεντρικα της nasa.
giotis7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Κι έλεγα να το πάρω, για να αλλάξω το Oneplus One, αλλά σε αυτή τη τιμή και με αυτά τα bezels.. S8 δαγκωτό! Ουτε καν. Πολυ αργο σε σχεση με το 1+1. Με αυτο το software που εχει S8.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα