Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέχασα το μοτίβο ξεκλειδώματος

Καλησπέρα έχω ξεχάσει το μοτίβο του  κινητου μου ψάχνοντας λίγο βρήκα 1 τρόπο ( στο κινητού μου δεν υπάρχει επιλογή<<ξέχασα τον κωδικό>> )

ο τρόπος που βρήκα χωρίς την χρίση κάποιου λογισμικού στον υπολογιστή είναι το recovery mode

να κάνω wipe data/factory reset υπάρχει περίπτωση να χάσω τα αρχεία μου ?

επίσης θυμάμαι ότι είχα τραβήξει screenshot το μοτίβο υπάρχει κάποιος τρόπος να αντιγράψω τα αρχεία στο υπολογιστή και να βρω τον κωδικό ?

ευχαριστήσω εκ τον πρότερων 

Δημοσ.

θα χάσεις τα δεδομένα

Δημοσ.

Το ξεχασες....η.... ;)

Προσεξε.

Το ξέχασα , δικό μου είναι το κινητό

θα χάσεις τα δεδομένα

ευχαριστω 

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ?

μήπως ξέρεις πως μπορώ να αντιγράψω τα αρχεία ? ,γιατί επιδίδει το μοτίβο ήταν δύσκολο το είχα τραβήξει screenshot 

Δημοσ.

Το ξέχασα , δικό μου είναι το κινητό

ευχαριστω 

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ?

μήπως ξέρεις πως μπορώ να αντιγράψω τα αρχεία ? ,γιατί επιδίδει το μοτίβο ήταν δύσκολο το είχα τραβήξει screenshot 

Όλα τα μοτίβα 5 τελείες δεν απαιτούν ή κάνω λάθος?

Δημοσ.

Όλα τα μοτίβα 5 τελείες δεν απαιτούν ή κάνω λάθος?

Μπορεις να τις εξαντλησεις ολες., και δεν ξερουμε καν αν ειχε επιλεξει 3χ3 :P

*Θα χαθουν τα δεδομενα των εφαρμογων, ΑΛΛΑ ΟΧΙ τα αποθηκευμενα αρχεια, φωτογραφιες, μουσικη κτλ.

Δημοσ.

Δηλαδή με 1 απλό factory reset μέσω recovery mode καταργείται το μοτίβο;

Νομίζω πως υπάρχει ποστ που δίνει λύση μέσω Google account.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως ειχες καρτα μνημης και το σκρισοτ ειναι εκει;. Το wipe data-factory reset κανει αυτο ακριβως που λεει:Σβήσιμο δεδομένων - επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Επεξ/σία από tsilitheo1
Δημοσ.

Ξέχασα το μοτίβο ξεκλειδώματος

Καλησπέρα έχω ξεχάσει το μοτίβο του κινητου μου ψάχνοντας λίγο βρήκα 1 τρόπο ( στο κινητού μου δεν υπάρχει επιλογή<<ξέχασα τον κωδικό>> )

ο τρόπος που βρήκα χωρίς την χρίση κάποιου λογισμικού στον υπολογιστή είναι το recovery mode

επίσης θυμάμαι ότι είχα τραβήξει screenshot το μοτίβο υπάρχει κάποιος τρόπος να αντιγράψω τα αρχεία στο υπολογιστή και να βρω τον κωδικό ?

ευχαριστήσω εκ τον πρότερων

http://www.insomnia.gr/topic/606096-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85/?fromsearch=1
Δημοσ.

Saruman στο άρθρο σου πλέον δεν παίζουν σε αρκετά κινητά οι τρόποι που αναφέρεις. Ειδικά το adb shell είναι κλειδωμένο στους περισσότερους. Για αρχάριους μόνο ο πρώτος τρόπος ενδείκνυται ο οποίος δεν πιάνει πάντα. Καλό είναι να δοκιμάσει αυτον. Τον δεύτερο αν δεν ξέρει μην τον επιχειρήσει ς.

Δημοσ.

Saruman στο άρθρο σου πλέον δεν παίζουν σε αρκετά κινητά οι τρόποι που αναφέρεις. Ειδικά το adb shell είναι κλειδωμένο στους περισσότερους. Για αρχάριους μόνο ο πρώτος τρόπος ενδείκνυται ο οποίος δεν πιάνει πάντα. Καλό είναι να δοκιμάσει αυτον. Τον δεύτερο αν δεν ξέρει μην τον επιχειρήσει ς.

Δεν πειράζει δεν χάνει και τίποτα να δοκιμάσει, εξάλλου και το factory reset υπάρχει σαν τελευταία λύση.
Δημοσ.

Γενική γνώμη μου γι αυτά τα προβλήματα. Για όσους δεν ξέρουν καλό είναι να κάνουν μόνο την πρώτη επιλογή που παρέθεσες, το adb μπορεί να τους δημιουργήσει πολλά προβλήματα αν κάνουν κάτι λάθος. Υπάρχουν και άλλες λύσεις αλλά θα πρέπει να το πάει σε κάποιον που ξέρει και δε θα χάσει τα δεδομένα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...