PaokToTheBone Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Χαιρετω το forum και μπαινω στο θεμα μου. Στο σαλονι μεχρι τωρα ειχα ενα coolermaster stacker 831 ελαφρως κρυμμενο το οποιο το ειχα για htpc. Mεσα στο stacker εχω μια rampage III με εναν ι7 930 12gb ram και μια 750ti. Τον παραπανω υπολογιστη τον χρησιμοποιουσα για να βλεπω ταινιες/σειρες και να παιζω pro-nba-dmc καθως και να βλεπω games dota 2. Μετα απο πολλες γκρινιες της γυναικας θα διωξω το μηχανημα αυτο απο εκει και θα βαλω ενα πιο μικρο κουτι το οποιο να χωρα στο επιπλο που βρισκεται η τηλεοραση. Το coolermaster xb evo χωραει στο επιπλο που αναφερθηκε παραπανω. Το συστημα που βρισκοταν μεσα στο cm stacker θα φυγει μαζι με το κουτι οποτε θα στηθει αλλο. Εχω μια gigabyte ud7 ενα w3530 και μια thermal right true black και θα αγορασω 12 gb ddr3. Το θεμα μου ειναι τι καρτα γραφικων να βαλω για να παιζω τα παραπανω στην τηλεοραση. (μια LG 42 1080p 700hz (δεν ξερω τα πραγματικα της ) ) Eχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο κουτι?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Το coolermaster stacker 831 μια χαρά είναι. Μήπως να διώξεις τη γυναίκα?
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Το coolermaster stacker 831 μια χαρά είναι. Μήπως να διώξεις τη γυναίκα? χαχαχαχα Βρε μια χαρα ειναι αλλα οντως παραπιανει χωρο ("φαινεται ασχημα") στο σαλονι. τωρα στο θεμα μας...δεν μπορω να αποφασισω αν θα παω σε 960gtx g1 gaming (αν βρω σε λογικη τιμη στις αγγελιες) η σε καμια 1050ti... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 1050ti. Ποιο νέα, εγγύηση, καλές επιδόσεις, λογική κατανάλωση. Τώρα για κουτί υπάρχει μεγάλη ποικιλία, είσαι σίγουρος οτι θες full size και όχι κάποιο που να παίρνει sfx/tfx. PSU?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα