Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και οι 4 που σου παρέθεσα έχουν ίδια χαρακτηριστικά με μικροδιαφορές. Ειδικά όμως οι δυο (acer & asus) είναι άκρως πανομοιότυπες. Διάλεξε όποια σου αρέσει περισσότερο...

Υ.Γ. Είσαι asus-άκιας, το έχουμε καταλάβει...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

λοιπον ωρα για οθονη , και απο οτι διαβασα βγαζει η lg κατι καινουργιες οθοναρες με g-sync 144hz κτλπ ,

θα παρω μια προσωρινη οθομη 27 144hz χωρις g-sync και σκευτομαι να παρω την http://www.skroutz.gr/s/11518469/Acer-XG270HU-144Hz.html εχει πανω freesync δεν παιζει καποιο ρολο ετσι ?

Οταν βγουν οι καινουργιες οθονες θα παρω με g-sync πανω , δεν θελω να παρω να παρω την pg279q και να μου εχει blacklight bleeding και ενα σωρο αηδιες και να την στελνω 20 φορες πισω και ''αν'' ερθει καποτε normal οθονη.

Εχω τωρα μια IPS αλλα ειναι monitor tv και εχει input lag, εχω τουμπανο pc και δεν μπορω να παιξω , το ποντικι κουνιεται πολυ περιεργα ειναι οτι χειροτερο , αυτην την οθονη θα την βαλω σαν δευτερη οθονη για fb κτλπ οταν πια αγορασω την acer που ανεφερα παραπανω και στο μελλον θα γινει triple monitor με την μελλοντικη οθονη με το g-sync πανω. (παντα μιλαμε για 27' ) 

το μοντελο τις οθονης που εχω τωρα ειναι το LG TM2792S 

Δημοσ.

Καταρχάς σκέφτεσαι να κάνεις triple monitor setup με διαφορετικές αναλύσεις. Δεν θα το συνιστούσα. Επίσης η LG ανακοίνωσε 32αρα 1440p με gsync. Η 27αρα της είναι 1080p με 240hz και freesync. Και αν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς ένα μόνιτορ για gaming μόνο δεν αξίζει τα υπόλοιπα να είναι πάνω από 60hz. Θα ξοδέψεις τσάμπα χρήματα για κάτι που δεν θα αξιοποιήσεις. Καλύτερα να πάρεις με λιγότερα χρήματα μια ips 60hz.

Επίσης βγαίνει από την Asus φέτος και η PG27VQ. Λένε ότι θα έχει tn panel με quantum dot. Αναμένει να δούμε.

Αν ντε και καλά θες ένα 1440p 144hz monitor κάτω από 500 ευρώ δες την AOC AG271QX.

Δημοσ.

ειναι ενα θεμα και αυτο με τις αναλυσεις δεν το σκεφτηκα γαμωτο! 

Επισης δεν το διαβασα καλα το post με τις lg !!

η asus που μου ειπες φενεται πολυ οθοναρα με τα ολα τις!! το φετος εννωεις 2017 ετσι ?  :-D  :-D  :-D οποτε το πολυ σε 3 μηνες!

αν ειναι ετσι θα περιμενω μια και καλη να παρω την asus !! 165hz oc 144hz 1ms tn panel lower response time και aura sync ενταξει με τρελανε το aura sync τωρα χαχαχαχαχα ολο το pc ειναι rgb  :devil:  :devil:

Δημοσ.

ενα θεμα ειναι κιολλας ποσα θα κανει :P

αν κανει 1200 ευρω δεν θα την παρω , αν κανει κανενα 900αρι τοτε ναι.. επισης αν αργησει θα χτυπησω μια αλλη γιατι δεν μπορω να παιξω ,εχω φρικαρει . επισης σκευτομαι και για την http://www.skroutz.gr/s/7969888/Dell-S2716DG.html

Δημοσ.

Σιγά μην κάνει 900. Θεωρω το πολύ στα 700 θα παίζει.

Η Dell που ποσταρες είναι μια χαρά λύση. Αλλά είναι TN. Ο κόσμος την προτιμάει μπροστά στις λύσεις των Asus και acer κυρίως για οικονομικούς λόγους λόγους.

Δημοσ.

ενταξει εμενα δεν με πειραζει η γωνια θεασης και οπως λενε με calibration φτανει τα χρωματα σαν ips, οποτε καλυτερα tn !

Δημοσ.

ενταξει εμενα δεν με πειραζει η γωνια θεασης και οπως λενε με calibration φτανει τα χρωματα σαν ips, οποτε καλυτερα tn !

λίγο αμφιβάλω σε αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...