deadp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δορυφορική ειναι η Σύνδεση; μπορει καποιος χωρις γραμμη ίντερνετ απο ΟΤΕ; Ναι. Αφού γίνεται εγκατάσταση πιάτου. 1
vairass Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ναι. Αφού γίνεται εγκατάσταση πιάτου. Αλλο λέω ταυτόχρονα σε 2 τβ
pittas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Οι κλασσικές μαλαγανιες του ΟΤΕ. Πάρε την τάδε προσφορά όλα καλά, και σε 6 μήνες τραβάς τα μαλλιά σου με το λογαριασμο 1
RoRo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ρώτησα για την αύξηση τιμής στο 13888 και λένε ότι δεν ισχύει για αυτή την προσφορά. Τσεκάρετε το και εσείς μη σας πάρω στο λαιμό μου. 1
dakangr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Αλλο λέω ταυτόχρονα σε 2 τβ Ναι γινεται, αλλα θελει ενα μαραφετι εξαρτημα που δεν το εχει ο τεχνικος του Οτε, φερνεις ενα δικο σου και το βαζει. Αλλα οτι βλεπει η μια τηλεοραση, θα βλεπει και η αλλη. 1
kundi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 H nova δινει την δυνατοτητα να εχεις 2 απο/ες αυτο δεν γιενται στην cosmote tv μονο αν ειναι μεσο wifi. κατι τετοιο ειχα διαβαση 1
giorginho Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μη σκας τα ιδια "προβληματα" εχει και η νοβα εδω και 1,5 χρονο.... εβαλε υποτιθεται νεα μοντελα δεκτών και δεν εχει "καταφερει" ακομα να φτιαξει λογισμικο να υποστηριζει το multiview σε αυτα τα μηχανακια.. μονο οποιος εχει παλιους δεκτες (865/831) μπορει και ενεργοποιει σε nova το multiview αλλά αν βρεις τωρα στην αγορα τετοιους σφυρα μου... Τελευταια φορα που κοιταξα και η nova "απο μερα σε μερα" το πηγαινε (ξαναλεω... το τροπαριο κραταει 1,5 χρονο και σε αυτους). Το nova Go παντως αν δεν κανω λαθος λειτουργει μια χαρα, χωρις τα 'πολλα-πολλα' του cosmote tv go (το μεγαλο "μειον" του nova go ειναι οτι δεν παιζει σε συσκευη στην οποια δεν ανιχνευει την υπαρξη... μπαταριας, ξαναεπισημαινω το ενδεχομενακι να εχει αλλάξει και να κανω λαθος, δεν το πολυπιστευω). Απλά μου φαινεται μουρλό "φαουλ" να δωθει εστω αυτη η προσφορα στα 22 ευρω τελικη και οποιος εβαλε πχ πριν 1 μηνα απο αλλη προσφορα να του το πανε στα 28,49€... δε θα μεινει ουτε ενας (απο αυτους τουλαχιστον). Οποτε θεωρω οτι μεχρι να ανακοινωθει επισημα τι θα γινει ακριβως δεν ξερουμε ουτε εμεις σιγουρα, κι ας λενε στο 13888 ο,τι του κατεβει του καθενος..
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ναι πάρε τηλέφωνο να ανανεώσεις. Ο σκληρός , πιάτο , κλπ ειναι για νέους πελάτες μόνο. Οχι ...Μολις παρελαβα και ειμαι ηδη πελατης σταθερης . Έχετε το νου σας απλός κάτι λένε από Σεπτέμβριο για αύξηση στην τιμή (28 ευρώ νομίζω).. Δείτε την σύμβαση σας.. Αυτο ειναι με την προσφορα ?
Eddy_Gordo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ο δίσκος έκανε φτερά; Μπήκα τώρα να δω και δεν τον έχει μέσα, ενώ το πρωί μου τον έβγαζε κανονικά. Επίσης για εσάς που λέτε για νόβα νταμπλ κλπ και ότι συμφέρει να σας θυμίσω ότι κάποιοι ζουν επαρχία και δεν έχουν άλλο πάροχο εκτός ΟΤΕ και ότι αν την θέλαμε θα την είχαμε βάλει..(κοινώς τα αθλητικά κανάλια της δεν μας καλύπτουν) Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2017 από Eddy_Gordo
vairass Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Χωρίς τον δίσκο δηλαδή δεν συμφέρει; μέχρι 12 μήνες είναι 22 ευρώ και μετά τι παίζει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Αυτο τον δισκο μου εστειλαν https://www.skroutz.gr/s/8691128/Maxtor-M3-Portable-500GB.html 3 χρονια εγγυηση γραφει .
desperados Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εμενα τον δισκο τον ειχε κανονικα στην παραγγελια που εκανα χθες το βραδυ και πριν λιγο που (επιτελους) επικοινωνησα μαζι τους δεν μου ειπαν κατι για ελλειψη. Ελπιζω να μου τον στειλουν αν και κραταω μικρο καλαθι... 1
gRim Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ξενέρωσα πολύ γιατί ενώ ήταν διαθέσιμος ο δίσκος το πρωί είπα να κάνω αργότερα την παραγγελία και τελικά δεν τον πρόλαβα..Δεν περίμενα ότι ήταν περιορισμένος ο αριθμός. Μήπως κάποιος από τους φίλους που έγραψε πριν για TV Box µπορεί να προτείνει κάποιο φτηνό να το χρησιμοποιήσω για το TV GO; Εννοείται για μόνο μέσα στο σπίτι μου οπότε δεν χρειάζομαι sim ή άλλα κόλπα.
Phoenix7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Υπάρχει περίπτωση για αυξήσεις απο Σεπτέμβρη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις