Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά, η δωρεάν εγκατάσταση τι ακριβώς περιλαμβάνει? Βάζουν μόνο την δορυφορική και τέλος?

Το καλώδιο το περνάνε αυτοί? Κάνουν τις τρύπες, βάζουν κανάλια για το καλώδιο κτλ ή θεωρούνται εργασίες εκτός προσφοράς?

• Απαντ. 266
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η τιμή είναι χωρίς τηλέφωνο. για να δείτε CosmoteTV GO πρέπει η sim που θα έχετε μέσα στη συσκευή που θα δείτε να ειναι Cosmote.

Για να δείτε απο λαπτοπ η απο wifionly συσκευή πρέπει να υπάρχει και 2play και θα παίζει μόνο απο το συγκεκριμένο wifi.

Μια ερώτηση παιδιά, η δωρεάν εγκατάσταση τι ακριβώς περιλαμβάνει? Βάζουν μόνο την δορυφορική και τέλος?

Το καλώδιο το περνάνε αυτοί? Κάνουν τις τρύπες, βάζουν κανάλια για το καλώδιο κτλ ή θεωρούνται εργασίες εκτός προσφοράς?

στο ετοιμάζουν κομπλέ

• Like 1
Δημοσ.

Τα κανάλια για το καλώδιο είναι έξτρα και το καλώδιο μέχρι 30 μέτρα.Οτι παραπάνω

χρεώνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Μισό λεπτάκι, για εμας που δεν εχουμε OTE σταθερο, δεν νομίζω οτι εχει ΜΟΝΟ 27,90 το full pack μετα το 12 μηνο,κατι 50+ θυμαμαι...

Δημοσ.

Εγώ έχω το 17,50€ Cinema Pack από προηγούμενη προσφορά που είχε βγάλει. Θα πάει στα 20,50€ αλλά αν τους πεις ότι το κόβεις, μια χαρά προσφορά θα ξαναπάρεις...

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει ποσο ειναι η "κανονικη"¨τιμή του full pack χωρίς ote τηλεφωνο? Γιατι στο site δεν υπαρχει αυτη η πληροφορία τωρα, σε παει κατευθειαν στην σελίδα της προσφοράς.

Δημοσ.

καλημερα παιδια , γνωριζετε αν ισχυει και για υφισταμενους συνδρομητες ή μονο για νεους ?

καλημερα παιδια , γνωριζετε αν ισχυει και για υφισταμενους συνδρομητες ή μονο για νεους ?

Δημοσ.

Όπως συζητήθηκε νωρίτερα, είμαι και για μη συνδρομητές

Μπορει καποιος να μου πει ποσο ειναι η "κανονικη"¨τιμή του full pack χωρίς ote τηλεφωνο? Γιατι στο site δεν υπαρχει αυτη η πληροφορία τωρα, σε παει κατευθειαν στην σελίδα της προσφοράς.

Στο τηλέφωνο ισχυρίστηκαν ότι είναι στα 28€

Δημοσ.

πριν τελειωσει πρεπει να ξανα κανεις καινουργιο συμβολαιο στην ουσια ! αλλιως θα τρως 50αρες+

Δημοσ.

Επειδή βρίσκομαι σε διαδικασία μετακόμισης γνωρίζει κανείς αν μπορώ να ενεργοποιήσω την προσφορά και να "τρενάρω" το συμβόλαιο για το τέλος του μήνα; Επίσης, όντως είναι η τελευταία μέρα της προσφοράς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...