mike299 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μια ερώτηση παιδιά, η δωρεάν εγκατάσταση τι ακριβώς περιλαμβάνει? Βάζουν μόνο την δορυφορική και τέλος? Το καλώδιο το περνάνε αυτοί? Κάνουν τις τρύπες, βάζουν κανάλια για το καλώδιο κτλ ή θεωρούνται εργασίες εκτός προσφοράς?
JeSter_D Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Η τιμή είναι χωρίς τηλέφωνο. για να δείτε CosmoteTV GO πρέπει η sim που θα έχετε μέσα στη συσκευή που θα δείτε να ειναι Cosmote. Για να δείτε απο λαπτοπ η απο wifionly συσκευή πρέπει να υπάρχει και 2play και θα παίζει μόνο απο το συγκεκριμένο wifi. Μια ερώτηση παιδιά, η δωρεάν εγκατάσταση τι ακριβώς περιλαμβάνει? Βάζουν μόνο την δορυφορική και τέλος? Το καλώδιο το περνάνε αυτοί? Κάνουν τις τρύπες, βάζουν κανάλια για το καλώδιο κτλ ή θεωρούνται εργασίες εκτός προσφοράς? στο ετοιμάζουν κομπλέ 1
kazakosc Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μια ερώτηση παιδιά, η δωρεάν εγκατάσταση τι ακριβώς περιλαμβάνει? Βάζουν μόνο την δορυφορική και τέλος? Το καλώδιο το περνάνε αυτοί? Κάνουν τις τρύπες, βάζουν κανάλια για το καλώδιο κτλ ή θεωρούνται εργασίες εκτός προσφοράς? Τα κανάλια για το καλώδιο είναι έξτρα και το καλώδιο μέχρι 30 μέτρα.Οτι παραπάνω χρεώνεται. 1
SaFiS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Αν η αίτηση γίνει online, δώρο και ένας σκληρός 500GB για το PVR του δέκτη... 1
Amaretos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μισό λεπτάκι, για εμας που δεν εχουμε OTE σταθερο, δεν νομίζω οτι εχει ΜΟΝΟ 27,90 το full pack μετα το 12 μηνο,κατι 50+ θυμαμαι...
SaFiS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εγώ έχω το 17,50€ Cinema Pack από προηγούμενη προσφορά που είχε βγάλει. Θα πάει στα 20,50€ αλλά αν τους πεις ότι το κόβεις, μια χαρά προσφορά θα ξαναπάρεις...
nyne Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ειναι πολυ καλη τιμη αν και προσωπικα δεν με ενδιαφερει. 1
Amaretos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μπορει καποιος να μου πει ποσο ειναι η "κανονικη"¨τιμή του full pack χωρίς ote τηλεφωνο? Γιατι στο site δεν υπαρχει αυτη η πληροφορία τωρα, σε παει κατευθειαν στην σελίδα της προσφοράς.
Kosnis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 καλημερα παιδια , γνωριζετε αν ισχυει και για υφισταμενους συνδρομητες ή μονο για νεους ? καλημερα παιδια , γνωριζετε αν ισχυει και για υφισταμενους συνδρομητες ή μονο για νεους ?
marmagia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 καλημερα παιδια , γνωριζετε αν ισχυει και για υφισταμενους συνδρομητες ή μονο για νεους ?Όπως συζητήθηκε νωρίτερα, είμαι και για μη συνδρομητές Μπορει καποιος να μου πει ποσο ειναι η "κανονικη"¨τιμή του full pack χωρίς ote τηλεφωνο? Γιατι στο site δεν υπαρχει αυτη η πληροφορία τωρα, σε παει κατευθειαν στην σελίδα της προσφοράς. Στο τηλέφωνο ισχυρίστηκαν ότι είναι στα 28€
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ειναι πολυ καλη τιμη αν και προσωπικα δεν με ενδιαφερει. Ουτε κι εμενα...Ο γιος μου το εβαλε.
propatzis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 προσοχη παιδια η τιμη αυτη των 22€ ειναι για 1 χρονο...μετα ανεβαινει με τον ισχυο τιμοκαταλογο.
rooy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 πριν τελειωσει πρεπει να ξανα κανεις καινουργιο συμβολαιο στην ουσια ! αλλιως θα τρως 50αρες+
kistos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Επειδή βρίσκομαι σε διαδικασία μετακόμισης γνωρίζει κανείς αν μπορώ να ενεργοποιήσω την προσφορά και να "τρενάρω" το συμβόλαιο για το τέλος του μήνα; Επίσης, όντως είναι η τελευταία μέρα της προσφοράς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις