Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να κρατήσεις το ίδιο καλώδιο της υπάρχουσας εγκατάστασης αλλά να αγοράσεις πρίζες TV/SAT με ενσωματωμένα μικτάκια ή αυτό που λέει ο φίλος argi73.

Ευχαριστώ και τους δύο

• Απαντ. 266
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότι να ναι στον πΟΤΕ, συνεννόηση μπουζούκι και ο καθένας κάνει ότι θέλει. Άμα δεν μου κάνουν την εγκατάσταση μέχρι την Παρασκευή, με βλέπω να την κάνω μόνος μου.

Δημοσ.

Κύριε Γιάννη εμένα μου έστειλε sms όταν παραλάβω το δέκτη να επικοινωνήσω μαζί του.

Εγω μονο για παραλαβη εξοπλισμου ειχα παρει sms επιβεβαιωση τηλεφωνικης συνενοησης.Ο καθε τεχνικος (εξωτερικος συνεργατης παντα ) κανει οπως νομιζει .

Δημοσ.

ισχύ απο τι βλέπω σε κάποια έιναι και 73 σε κάποια ενώ στα περισσότερο απο 81 - 88% με ποιότητα στο 100%

τώρα σε ποιότητα σήματος όλα στο 100% εκτός απο το Nat geo wild που έχει 73% ισχύ και 75% ποιότητα και παίζει μια χαρά..

να φωνάξω να το ξαναδούν; 

Οι μετρήσεις είναι καλές δεν νομίζω να αξίζει να ασχοληθείς τουλάχιστον άμεσα. Έχεις ένα χρόνο εγγύηση, περίμενε να αρχίσουν οι βροχές και αν δεις ότι με την παραμικρή ψιχάλα έχεις θέμα μόνο τότε καλείς τον τεχνικό. 

Δημοσ.

Απο τι με ενημέρωσαν ακόμη και σε μεγάλα πιάτα ο ΟΤΕ εχει θεματάκια με την κακοκαιρία..

μεχρις στιγμής και με την χθεσινή βροχούλα δεν είχα το παραμικρό σπάσιμο.. Θα δοκιμαστεί και σε πιο ισχυρές βροχοπτώσεις .

ο 1 χρόνος εγγύηση τι περιλαμβάνει; ακόμη και διόρθωση εγκατάστασης;

Δημοσ.

Απο τι με ενημέρωσαν ακόμη και σε μεγάλα πιάτα ο ΟΤΕ εχει θεματάκια με την κακοκαιρία..

μεχρις στιγμής και με την χθεσινή βροχούλα δεν είχα το παραμικρό σπάσιμο.. Θα δοκιμαστεί και σε πιο ισχυρές βροχοπτώσεις .

ο 1 χρόνος εγγύηση τι περιλαμβάνει; ακόμη και διόρθωση εγκατάστασης;

Με 80αρι πιάτο εγώ σε πυκνή νέφωση εχει σοβαρό θέμα ο ΟΤΕ. Δεν ειναι θέμα εγκατάστασης.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού είναι hybrid οι αποκωδικοποιητές, δεν υπάρχει θέμα:

Εγώ αφού είδα μια ταινία στο replayTV, βάζω alpha, βλέπω για δέκα λεπτά.

Σηκώνομαι και βγάζω το καλώδιο ethernet... Αυτόματα, ο αποκωδικοποιητής σταματάει να παίζει και κάνει μόνος του επανεκκίνηση.

Και συνέχισε να δείχνει alpha... Αλλά με δορυφορικό σήμα.

Άρα, όταν θα έχει πρόβλημα λόγω καιρού, θα το συνδέουμε με το Internet. Παίζει αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Αφού είναι hybrid οι αποκωδικοποιητές, δεν υπάρχει θέμα:

Εγώ αφού είδα μια ταινία στο replayTV, βάζω alpha, βλέπω για δέκα λεπτά.

Σηκώνομαι και βγάζω το καλώδιο ethernet... Αυτόματα, ο αποκωδικοποιητής σταματάει να παίζει και κάνει μόνος του επανεκκίνηση.

Και συνέχισε να δείχνει alpha... Αλλά με δορυφορικό σήμα.

Άρα, όταν θα έχει πρόβλημα λόγω καιρού, θα το συνδέουμε με το Internet. Παίζει αυτό;

Αυτο μου είπε και ενας φίλος ακόμη και με 1.20 πιάτο Gilbertini και άριστη εγκατάσταση έχει τα θεματάκια του.

Δημοσ.

Με 80αρι πιάτο εγώ σε πυκνή νέφωση εχει σοβαρό θέμα ο ΟΤΕ. Δεν ειναι θέμα εγκατάστασης.

Έχω στήσει 80άρι στον πατέρα μου εδώ και 3 χρόνια και μόνο σε μεγάλες βροχές είχε πρόβλημα. Με νέφωση ποτέ δεν αντιμετώπισε θέμα.

Βέβαια το πιάτο το έστησα εγώ με πολύ υπομονή (αλφάδι ο σωλήνας, στρίψιμο lnb, έλεγχος συχνοτήτων με άλλο δέκτη) κάτι που δεν ξέρω αν κάνει τόσο εξονυχιστικά ένας τεχνικός.

• Moderators
Δημοσ.

Για να κλεινουμε αυτη την "Ομήρεια" συζητηση και να μεινουμε (αν υπαρχει πλεον) στην ουσια του τοπικ, για θεματα δηλαδη παραλαβων ενεργοποιησεων κλπ:

Ασχολουμαι πανω κατω 25 χρονια με το σπορ. 

Οσο μεγαλυτερο το πιατο, τοσο δεν θα γινει αντιληπτη αυτη η μειωση του σηματος - παρα μονο σε ακραιες συνθηκες. Οταν ειχαμε αναλογικα καναλια και ληψεις καναλιων δεσμων που δεν καλυπταν καλα ή καθολου θεωρητικα  την Ελλαδα  με μεγαλα σχετικα πιατα και με δεκτες Low Threshold (γυρω στο 1995-2000 κυριως) μπορουσαμε να βλεπουμε με καθε λεπτομερεια τι προκαλει την εξασθενηση, ακομα και ημερες με χαμηλοτερη υγρασια ή σκονη ηταν ελαχιστα καλυτερες. Επισης μετα την δυση του Ηλιου που επαυε η "παρασιτικη" ακτινοβολια του τα πραγματα ηταν ελαχιστα καλυτερα. 

Εξασθενηση λοιπον του δορυφορικου σηματος υπαρχει κυριως απο εντονα φορτισμενα συννεφα και δευτερευοντως απο βροχη ή χιονι. Αυτο που συνεβαινε ηταν να μειωνεται αισθητα (μπορουσες καποιες σπανιες φορες να χασεις για 1-2 ή 10 δευτερολεπτα ακομα και ισχυρα καναλια) το σημα περιπου 5 λεπτα πριν ξεκινησει καταιγιδα. Μολις ξεκινουσε η βροχη τις περισσοτερες φορες η ληψη ηταν σχεδον οπως και πριν το φαινομενο χωρις κανενα προβλημα δηλαδη.

Τωρα που η ληψη ειναι ψηφιακη και ή εχεις εικονα/ηχο ή οχι, το φαινομενο θα παρατηρηθει μονο με τα γνωστα σπασιματα που προκαλει η οριακη ληψη ή και με ολικη αδυναμια προβολης οταν πεσει κατω απο την οριακη αυτη κατασταση το σημα μας.

Καποιος που θα χασει για λιγο το σημα με 60αρι πιατο, μπορει να μην το χασει καθολου (αφου μιλαμε για ψηφιακα) με πιατο 1 μ. Αν το φαινομενο ειναι εντονοτερο, αυτος με το 1μ θα το χασει για λιγοτερο χρονικο διαστημα απο αυτον με το 60αρι. Αυτα βεβαια με την προυποθεση της σωστης και αψογης εγκαταστασης - κεντραρισματος των δυο αυτων πιατων και σωστης κλισης των lnb.  

Δημοσ.

Καλησπέρα! Εχθές το πρωί έγινε η εγκατάσταση και ενεργοποίηση από τον τεχνικό αλλά ακόμα δεν μου έχουν σταλεί οι κωδικοί για το go. Τόσο πολύ αργούν; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...