Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δικια μου η πραγγελια λεει τα εξης :

Κανενα χαρτι δεν προσκομισα στην παραλαβη του εξοπλισμου  που πηγα μονος μου και τα πηρα απο elta courier . Ισως επειδη ειμαι ηδη πελατης σταθερης και vdsl .

post-40980-0-61758500-1502731251_thumb.jpg

• Απαντ. 266
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ίδιο προϊόν παραγγείλαμε με διαφορετικό τρόπο,διότι εγώ δεν είμαι συνδρομητής πελάτης της cosmote 

Για αυτο ισως η διαφορα στην φορμα απαντησης .Εκανα την παραγγελια αφου ειχε ηδη συνδεθει στη σελιδα .

Δημοσ.

λύστε μου μια απορία όσοι συνδεθήκατε.

Η εναρξη του συμβολαίου τελικά μετράει απο την ημερομηνία εγκατάστασης του πιάτου; 

ή απο την ημερομηνία της online παραγγελίας;

Δημοσ.

Από αύριο θα έχουμε τα πρώτα παράπονα για την τιμή (25,90) που μου έστειλαν στο συμβόλαιο ενώ η τηλεφωνική συμφωνία ήταν ξεκάθαρη στα 22 €. Όχι για τα 3€ αλλά για την κοροϊδία και την αυθαιρεσία...

Δημοσ.

Η προσφορά τω 20+10%=22 ήταν μέχρι την 10/08 από 11/08 τρέχει νέα προσφορά αξίας 25,90+10%=28,49 ,θέλει προσοχή όταν έρθει η αίτηση συμβόλαιο να διαβαστεί τι τελικό ποσό γράφει και τι δώρα περιέχει , ειδικά για τη προσφορά των 22 ευρώ ο αποκωδικοποιητής και ο σκληρός να είναι μαζί ,ελπίζω τα τυχών λάθη που θα γίνουν να μη είναι εσκεμμένα!!! Η προσφορά των 22 ευρώ με δώρο τον σκληρό ισχύει μόνο για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες 

Δημοσ.

Από αύριο θα έχουμε τα πρώτα παράπονα για την τιμή (25,90) που μου έστειλαν στο συμβόλαιο ενώ η τηλεφωνική συμφωνία ήταν ξεκάθαρη στα 22 €. Όχι για τα 3€ αλλά για την κοροϊδία και την αυθαιρεσία...

Δεν μπορουν να το κανουν.....Υπαρχουν μαγνητοφωνημενες συνομιλιες.Εσενα ποτε σου ηρθε ?

Δημοσ.

Δεν μπορουν να το κανουν.....Υπαρχουν μαγνητοφωνημενες συνομιλιες.Εσενα ποτε σου ηρθε ?

Το συμβόλαιο ήρθε ηλεκτρονικά προχθές. Η τηλεφωνική επιβεβαίωση της ηλεκτρονικής αίτησης που έκανα έγινε την 11.08 λόγω φόρτου εργασίας. Ωστόσο ήταν σαφής στην συνομιλία η υπάλληλος του ΟΤΕ ότι το πάγιο είναι 22 € μετά φόρων.
Δημοσ.

Εμενα μου ηρθε η απαντηση που εδωσα και τιποτα αλλο αμεσως μετα την αιτηση.Ισως επιεδη ειμαι ηδη πελατης τους

Επικοινωνησες με το 13888 ?

Αυτα που σου λεει οτι :

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5% του άρθρου 55 του Ν.4389/2016. * Για σταθερό τηλέφωνο με 2 κανάλια (ευρυζωνική ή ISDN BRA), μηνιαία αμοιβή θα ανέλθει σε 5,54 € και για επίγεια ISDN-BRA με DDI θα ανέλθει σε 7,65 €.  

Μηπως ειναι γενικες πληροφοριες ή αφορουν εσενα μονο ? Εγω ηδη τα πληρωνω στην σταθερη .

Δημοσ.

Η προσφορά των 22Ε με δώρο τον σκληρό δίσκο δινόταν και χωρίς ηλεκτρονική παραγγελία.

Εγώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους για να δω τι γίνεται και πώς μου είπε μόνο με ηλεκτρονική παραγγελία μπορούσα να πάρω τον εξωτερικο σκληρό δίσκο. Όσο και αν προσπάθησα από το κινητό δεν μπόρεσα και λόγο δουλειάς το παράτησα. Μεσημέρι που ξανακοίταξα στο λινκ της προσφοράς δεν συμπεριλαμβάνε το δίσκο (μάλλον είχαν τελειώσει τα κομμάτια)
Δημοσ.

Εγώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους για να δω τι γίνεται και πώς μου είπε μόνο με ηλεκτρονική παραγγελία μπορούσα να πάρω τον εξωτερικο σκληρό δίσκο. Όσο και αν προσπάθησα από το κινητό δεν μπόρεσα και λόγο δουλειάς το παράτησα. Μεσημέρι που ξανακοίταξα στο λινκ της προσφοράς δεν συμπεριλαμβάνε το δίσκο (μάλλον είχαν τελειώσει τα κομμάτια)

Ουτε απο καταστημα  Γερμανο τον εδιναν. Αλλος διαχεοριζεταια το site αλλοι το 13888 και υπαρχουν διαφορες μερικες φορες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...