Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα μου εφεραν τον αποκωδικοποιητη σημερα χωρις τον σκληρο μεσα. Εννοειται πως τους καλεσα για να δω τι παιζει με τον σκληρο και μου ειπανε πως λογω ελλειψης θα μου ερθει τελος εβδομαδας. Τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο το τιποτα..

• Απαντ. 266
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως ήρθε και σε άλλους το νέο συμβόλαιο στα 25,90? attachicon.gifScreenshot_20170814-112420.png

Ποιους αφορα αυτο το συμβολαιο ?

Εμενα εχει ενεργοποιειθει  απο 10/8 και ακομα εμφανιζεται στις παραγγελιες μου στη σελιδα της cosmote  !!!

post-40980-0-52600500-1502720621_thumb.jpg

Δημοσ.

Το έκανα και την 11/08  παρασκευή με πήραν από το 13888 και δεν ήξεραν καν τη καταχώριση της παραγγελίας και μου είπαν να περιμένω τηλ από το σαιτ της cosmote   

Δημοσ.

Το έκανα και την 11/08  παρασκευή με πήραν από το 13888 και δεν ήξεραν καν τη καταχώριση της παραγγελίας και μου είπαν να περιμένω τηλ από το σαιτ της cosmote   

Φαινεται η παραγελια σου εκει ?

Δημοσ.

Ποιους αφορα αυτο το συμβολαιο ?

Εμενα εχει ενεργοποιειθει απο 10/8 και ακομα εμφανιζεται στις παραγγελιες μου στη σελιδα της cosmote !!!

Αφορά τα νέα 12μηνα συμβόλαια των υποτιθεμενων 22€

Δημοσ.

Το μόνο που έχω είναι αυτόματη απάντηση  στο email μου με τον αριθμό παραγγελίας και ότι εντός της επόμενης ώρας θα γίνει η  επιβεβαίωση  

Δημοσ.

Αφορά τα νέα 12μηνα συμβόλαια των υποτιθεμενων 22€

Που σου ηρθε εσενα τετοιο συμβολαιο ?Υπαρχει μαγνητοφωνημενη συνομιλια για την τιμη και την δεμευση για 12 μηνες .

Δημοσ.
cosmote-logo-gr.png
Αγαπητέ χχχχ χχχχχχχχ
Ευχαριστούμε που επίλεξες το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Η παραγγελία σου έχει υποβληθεί. Παρακάτω μπορείς να δεις τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σου.
Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Αριθμός παραγγελίας : o41χχχχχ

Ημερομηνία υποβολής παραγγελίας :
05/08/2017 06:59:31
Τύπος πελάτη :
Είμαι Ιδιώτης
Διεύθυνση αποστολής
ΚΥΛΛΗΝΗ
ΗΛΕΙΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ
27068
Λεπτομέρειες Παραγγελίας sat_offer_new_300x300.png COSMOTE TV Full Pack Μέσω Δορυφόρου
Ποσότητα : 1

Μηνιαίο Πάγιο
20 
  • Full Pack
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποκωδικοποιητής
  • ΔΩΡΟ εξωτ. δίσκος 500GB USB 3.0 + ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση & κεραία
Τύπος Ενεργοποίησης : Νέα Σύνδεση Διάρκεια Συμβολαίου : 12 Μήνες Μέθοδος πληρωμής : Χρέωση μέσω λογαριασμού Ωρες επιβεβαίωσης
Εντός της επόμενης ώρας
Συνολικό ποσό
Μηνιαίο Πάγιο
20 
Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54/Ν.4389/2016. Η Εκμίσθωση Εξοπλισμού δεν υπόκειται σε Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης. Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5% του άρθρου 55 του Ν.4389/2016. * Για σταθερό τηλέφωνο με 2 κανάλια (ευρυζωνική ή ISDN BRA), μηνιαία αμοιβή θα ανέλθει σε 5,54 € και για επίγεια ISDN-BRA με DDI θα ανέλθει σε 7,65 €.                        

**ΠληροφορίεςΠαράδοσης παραγγελίας.

Η COSMOTE προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ παράδοση σε όλες τις online παραγγελίες.

Η παράδοση γίνεται μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση θα προηγείται ενημέρωση του πελάτη.

Για την ενεργοποίηση σύνδεσης συμβολαίου/καρτοκινητού/mobile internet από το ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι απαραίτητη η παράδοση στον εκπρόσωπο της εταιρίας courier:

- Φωτοτυπία εγγράφου ταυτοπροσωπείας π.χ. ταυτότητα ή διαβατήριο

- Τα προσκομιζόμενα έγγραφα υπογεγραμμένα

- Εξουσιοδότηση θεωρημένη από Δημόσια Αρχή, σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο

Σε αντίθετη περίπτωση η ενεργοποίηση της σύνδεσης δεν θα είναι εφικτή.

αυτό εννοεί  

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...