Giannhs aibalhs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Παιδια έκανα μια μεγάλη βλακεία κατα λάθος ... Περασα με κόκκινο χωρίς να το θέλω ... Νόμιζα ότι ήταν πορτοκαλί αλλα μετα κατάλαβα ότι ήταν κόκκινο . Το θέμα ειναι ότι όταν περνούσα στο απέναντι ρεύμα ήταν πρώτο πρώτο αμαξι της αστυνομίας δηλαδή με ειδα για πλακα . Αλλα το περίεργο δεν άνοιξε ούτε σειρήνα ούτε τιποτα . Εγώ μόλις το ειδα το γκαζωσα μέσα απο στενάκια κτλ και προφανώς δεν με έπιασε . Θέλω να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να σημείωσε την πινακίδα μου και να μου ερθει κλήση μετα απο κανένα μήνα ; Σας παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος γιατι εχω ψηλό φρικάρει .... Απο μια μαλακ... Της στιγμής που απλά μου ξέφυγε και δεν το έκανα επίτηδες να φάω 700 ευρώ έλεος ... Μακάρι να την γλυτωσω τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μια μλκια της στιγμής αρκεί για να σκοτώσεις κάποιον, μακάρι να σου έρθει το πρόστιμο να βάλεις μυαλό 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Τι πάει να πει "νόμιζα ότι ήταν πορτοκαλί" τρελό αγόρι; Το πορτοκαλί δεν σημαίνει να τρέξεις να προλάβεις όσο είναι ανοιχτό, να κόψεις ταχύτητα και να σταματήσεις σημαίνει. Και εκτός από αυτό με το που το είδες γκάζωσες και άρχισες να τρέχεις μέσα στα στενά. Διεκδικείς επάξια τον τίτλο του Ελληνάρα της χρονιάς. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Κακια φαρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ολοι μπορει να την πατησουμε. Πριν πολλα πολλα χρονια από το κεντρο κατευθυνομουν για την Λ.Ηραακλειου. Στο τελος της Δροσοπουλου ειχε φαναρι κοκκινο και σταματησα. Διπλα μου σταματησε περιπολικο . Ξεκινησα και με ακολουθει το περιπολικο με την σειρηνα και τα φωτα . Παιρνω δεξια βγαινω από το αυτοκινητο ζητανε χαρτια κλπ και όλα ΟΚ . Μου λεει ο αστυνομικος "Γιατι ξεκινησες με κοκκινο"? Τον κοιταζα σαν χαζος ..."Τον ταξιτζή που σου κορναρε δεν τον ακουσες "? μου λεει.. Ηταν διπλο φαναρι και αναψε πρασινο για αριστερα και αφηρημένος ξεκινησα ευθεια . Τους εξηγησα ότι τους ειδα σταματημένους διπλα μου και θα ηταν ηλιθιο να κανω κατι τετοιο και σαν οδηγος σιγουρα όπως ολοι κανουμε παραβασεις αλλα ποτε κοκκινο .Και είναι αληθεια . Πηγε στο περιπολικο που ηταν καποιος ανωτερος γυρισε και μου ειπα "Φυγε αλλα να προσεχεις" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannhs aibalhs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Όταν λεω νόμιζα ότι ήταν πορτοκαλί και περασα δεν το λεω και καλά για τον λόγο ότι γκαζωνω στο πορτοκαλί αλλα στην πόλη μου αργά το βράδυ επειδή εχει κίνηση ειναι πολλά φανάρια σκέτο πορτοκαλί μονο δηλαδή δεν γινετε πράσινο η κόκκινο. Ποτε δεν κανω τέτοιες βλακείες απλά χτες την πάτησα χωρίς να το θελω *δεν εχει κίνηση πριν ξέχασα το δεν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Όπως και να έχει απλά δεν ασχολήθηκαν και μάλλον δεν θα ασχοληθούν καν. Αν είσαι και από μικρή πόλη τότε απλά ξέχνα το και προσοχή την επόμενη φορά, δεν θέλει και πολύ να γίνει μαλακία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Παιδια έκανα μια μεγάλη βλακεία κατα λάθος ... Περασα με κόκκινο χωρίς να το θέλω ... Νόμιζα ότι ήταν πορτοκαλί αλλα μετα κατάλαβα ότι ήταν κόκκινο . Το θέμα ειναι ότι όταν περνούσα στο απέναντι ρεύμα ήταν πρώτο πρώτο αμαξι της αστυνομίας δηλαδή με ειδα για πλακα . Αλλα το περίεργο δεν άνοιξε ούτε σειρήνα ούτε τιποτα . Εγώ μόλις το ειδα το γκαζωσα μέσα απο στενάκια κτλ και προφανώς δεν με έπιασε . Θέλω να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να σημείωσε την πινακίδα μου και να μου ερθει κλήση μετα απο κανένα μήνα ; Σας παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος γιατι εχω ψηλό φρικάρει .... Απο μια μαλακ... Της στιγμής που απλά μου ξέφυγε και δεν το έκανα επίτηδες να φάω 700 ευρώ έλεος ... Μακάρι να την γλυτωσω τι να πω Για εξήγησέ μου ακριβώς το "έλεος" Ναι, να φας 700 ευρώ αφού σου "ξέφυγε". Οι μ...κίες πληρώνονται. Αν θα "κόψεις" κανένα (ή έστω τον ψιλολαχταρήσεις) δεν πληρώνεται με τίποτα. Και βέβαια μετά συνέχισες την "υπεύθυνη" συμπεριφορά πηγαίνοντας μαλλιοκούβαρα μέσα από στενάκια (ευτυχώς που δεν είχε παραγγείλει delivery εκείνη την ώρα κάποιος να μείνει να περιμένει). Για να μην είμαι τελείως off-topic και ν' απαντήσω στην ερώτησή σου, ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα την γλυτώσεις και δεν θ' ασχοληθεί κανείς μαζί σου (άλλη μια χαμένη ευκαιρία εκπαίδευσης στην οδική συμπεριφορά). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ακριβώς την ίδια περίπτωση με του κ Γιάννη την έχω πάθει κ γω να δω άλλο φανάρι, χωρίς το περιπολικό όμως . Παραλίγο να πέσω σε έναν πεζό ήταν και καθηγητής μου πραγματικά δε μπορώ να θυμηθώ πόσο καιρό με απασχολούσε το λάθος που έκανα και κάθε φορά που περνάω από το σημείο λέω καλά πόσο μ@€€@ς ειμουν . Λάθη γίνονται κάποιες φορές όμως έχουν και δυσάρεστη συνέπεια. Στην περίπτωση σου φίλε μου θα σε είχαν πάρει από πίσω ή θα σε περίμεναν σπίτι σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εννοείται πως λάθη κάνουμε όλοι (και πολλά) και όποιος πει ότι δεν έκανε "μάλλον" δεν τα λέει όλα. Δυστυχώς για να μάθουμε από τα λάθη μας συνήθως απαιτείται κάποιο ταρακούνημα.. Ή μεγάλη λαχτάρα (που να την θυμόμαστε) ή οικονομικό τσούξιμο (που αυτό συνήθως το θυμόμαστε ). Στην περίπτωση του ts ούτε μεγάλη λαχτάρα δείχνει να βίωσε (ήδη έχει βρει ελαφρυντικά στον εαυτό του αφού "έλεος, απλά μου ξέφυγε") και προφανώς έχει γλυτώσει και το πρόστιμο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ (επαναλαμβάνω τη λέξη) Υγ για να μη νομίσει κανείς ότι το παίζω άγιος, έχω κάνει κι εγώ τα δικά μου κι έχω φάει και τις κλησούλες μου (για διάφορους λόγους). Απλά δεν προσπάθησα ποτέ να βρω ελαφρυντικά στον εαυτό μου (ήξερα τι έκανα) και συνήθως έλεγα κι ευχαριστώ στον μπάτσο όταν μου την έδινε (πάντα γελούσαν με αυτό οι φίλοι και γνωστοί ) αφού τελικά τη δουλειά του έκανε κι εγώ "ας πρόσεχα" (ή να μην έκανα μ...κία ή να την έκανα πιο προσεκτικά ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ελα ρε πως κάνετε έτσι ένα κοκκινο πέρασε κατά λάθος... Στο Κηφισό κάθε μέρα περναμε μαλλιοκουβαρα ένα τσούρμο οχήματα ακόμη κ φορτηγά με κοκκινο, επειδή το φανάρι ανάβει πράσινο για 5 δεύτερα το ΠΟΛΥ! Ούτως ή άλλως, τα φανάρια είναι συστάσεις, αν θέλουμε τους δίνουμε σημασία. Κι αν περάσεις με κοκκινο τι έγινε; Θα σταματήσει ο άλλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Η πιο πολυπλοκη διασταυρωση που ξερω ειναι στη Μεταμορφωση για να μπουμε ή να βγουμε στην γεφυρα για Εθνικη . Ευτυχως βαζουν φαναρια τωρα γιατι ισχυει αυτο που ελεγαν ερωτήσεις για σηματα αν "συνενοουντεοι οδηγοι ποιος εχει προτερεοτητα" Εκει που είναι ο φουρνος Στεργιου και το βανζιναδικο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Η πιο πολυπλοκη διασταυρωση που ξερω ειναι στη Μεταμορφωση για να μπουμε ή να βγουμε στην γεφυρα για Εθνικη . Ευτυχως βαζουν φαναρια τωρα γιατι ισχυει αυτο που ελεγαν ερωτήσεις για σηματα αν "συνενοουντεοι οδηγοι ποιος εχει προτερεοτητα" Εκει που είναι ο φουρνος Στεργιου και το βανζιναδικο . Μπορείς να δώσεις ένα στίγμα σε google street view; απλά πήγαινε στο σημείο που θες και κάνε copy paste το URL εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Σε σφάξιμο κόκκινου θυμάμαι μια τιτανομέγιστη μ@λ@κια μου στην Τούμπα. Βέβαια σε αυτό φταίει και η τοποθέτηση του σηματοδότη καθώς μπροστά του ήταν σταθμευμένο λεωφορείο και το έκρυβε. Εγώ στην αριστερή λωρίδα αφηρημένος ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι υπάρχει φανάρι. Το κατάλαβα όταν άρχισα να βλέπω μηχανάκια και αυτοκίνητα να ξεκινάνε από την άλλη διασταύρωση αλλά ήταν ήδη αργά. Οριακά πέρασα και ευτυχώς δεν έγινε κάτι. Το σημείο είναι αυτό και ενώ ξέρουν τα ταγάρια ότι περνάνε ψηλά οχήματα δε το αλλάζουν με μεγαλύτερο. https://www.google.gr/maps/@40.6202557,22.9657238,3a,75y,30.52h,78.04t/data=!3m6!1e1!3m4!1s1eMFlmikTzGObllk4Vp4Dw!2e0!7i13312!8i6656 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μπορείς να δώσεις ένα στίγμα σε google street view; απλά πήγαινε στο σημείο που θες και κάνε copy paste το URL εδώ Επειδή εδώ το Internet σερνεται γραψε το GoogleΕarth "Υπογραφη Στεργιου" Μεταμορφωση και θα στο βγαλει Τα καταφερα ...Εκει που κανουν οξεια γωνια οι δυο κιτρινες γραμες και εστριβες αριστερα στην Τατοιου για Μεταμορφωση εβαλαν απαγορευτικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα