pc-neon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Αξίζει η αλλαγή??καλώ το g4 αλλά η μπαταρία του ειναι για κλάματα.χρησιμοποιώ δεδομένα κάθε μέρα και κρατάει με το ζόρι 3 ώρες.χαμηλή φωτεινότητα (κάτω απο 45%) και ισα ισα το μόνο που κάνω να απαντάω σε ένα μήνυμα στο messenger και μετα τα κλείνω (εχω και μια δεύτερη πανό μου γτ με 1 δεν παίζει να την βγάλω.).επίσης ζεσταίνετε σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό δεν πιάνετε στο χέρι.το εχω πάει για service 2 φορές και θέλει και τώρα γτ έβγαλε πρόβλημα στην οθόνη.απλαα θέλω να μάθω αμα αξίζει η αλλαγή το μόνο που με νοιάζει ειναι να κρατάει σχετικα καλύτερα η μπαταρία.καιι να βγάζω της φοτο μου.
AlienTechGR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ως συσκεύες δεν συγκρίνονται. Προφανώς το LG G4 είναι κατά πολύ ανώτερο σε όλα εκτός από την μπαταρία και την αξιοπιστία.
ziaba Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 πάρε το ΜΙ5 αν θες φώτο ... έχει αρκετά καλή κάμερα και μπαταρία με επιδώσεις που κάνουν σκόνη το g4 και όχι μόνο
pc-neon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Το mi 5 φεύγει πολύ σε τιμη.απλά το g4 είναι τελείως αναξιόπιστο.μου έχει κάνει restart 2 φορές στο άσχετο και δεν ξανά άνοιξε ποτέ μόνο με hard restart.και την 3 φορά έπαθε bootloop και ειχε θέμα πάλι στην οθόνη και το έστειλα για services μητρική οθόνη στους 8 μήνες.και τώρα έχει θέμα με την οθονη καιι καθυστερεί να φορτίσει υπερβολικά εχω αλλάξει 3 φορτιστές (η 2 2Α και ο ένας 1,8Α με όλους καθυστερούσε μπορη και 1 ωρα φόρτισης να ανέβαινε μόνο 25%)εχω αλλάξει και μπαταρία πάλι τα ίδια).
ziaba Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Το mi 5 φεύγει πολύ σε τιμη.απλά το g4 είναι τελείως αναξιόπιστο.μου έχει κάνει restart 2 φορές στο άσχετο και δεν ξανά άνοιξε ποτέ μόνο με hard restart.και την 3 φορά έπαθε bootloop και ειχε θέμα πάλι στην οθόνη και το έστειλα για services μητρική οθόνη στους 8 μήνες.και τώρα έχει θέμα με την οθονη καιι καθυστερεί να φορτίσει υπερβολικά εχω αλλάξει 3 φορτιστές (η 2 2Α και ο ένας 1,8Α με όλους καθυστερούσε μπορη και 1 ωρα φόρτισης να ανέβαινε μόνο 25%)εχω αλλάξει και μπαταρία πάλι τα ίδια). δες μτχ σε αγγελίες εδώ απο 170€ παίζουν σε άριστη κατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα