Προς το περιεχόμενο

Απο lg g4 σε xiaomi redmi note 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει η αλλαγή??καλώ το g4 αλλά η μπαταρία του ειναι για κλάματα.χρησιμοποιώ δεδομένα κάθε μέρα και κρατάει με το ζόρι 3 ώρες.χαμηλή φωτεινότητα (κάτω απο 45%) και ισα ισα το μόνο που κάνω να απαντάω σε ένα μήνυμα στο messenger και μετα τα κλείνω (εχω και μια δεύτερη πανό μου γτ με 1 δεν παίζει να την βγάλω.).επίσης ζεσταίνετε σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό δεν πιάνετε στο χέρι.το εχω πάει για service 2 φορές και θέλει και τώρα γτ έβγαλε πρόβλημα στην οθόνη.απλαα θέλω να μάθω αμα αξίζει η αλλαγή το μόνο που με νοιάζει ειναι να κρατάει σχετικα καλύτερα η μπαταρία.καιι να βγάζω της φοτο μου.

Δημοσ.

Ως συσκεύες δεν συγκρίνονται. Προφανώς το LG G4 είναι κατά πολύ ανώτερο σε όλα εκτός από την μπαταρία και την αξιοπιστία.

Δημοσ.

πάρε το ΜΙ5 αν θες φώτο ... έχει αρκετά καλή κάμερα και μπαταρία με επιδώσεις που κάνουν σκόνη το g4 και όχι μόνο

Δημοσ.

Το mi 5 φεύγει πολύ σε τιμη.απλά το g4 είναι τελείως αναξιόπιστο.μου έχει κάνει restart 2 φορές στο άσχετο και δεν ξανά άνοιξε ποτέ μόνο με hard restart.και την 3 φορά έπαθε bootloop και ειχε θέμα πάλι στην οθόνη και το έστειλα για services μητρική οθόνη στους 8 μήνες.και τώρα έχει θέμα με την οθονη καιι καθυστερεί να φορτίσει υπερβολικά εχω αλλάξει 3 φορτιστές (η 2 2Α και ο ένας 1,8Α με όλους καθυστερούσε μπορη και 1 ωρα φόρτισης να ανέβαινε μόνο 25%)εχω αλλάξει και μπαταρία πάλι τα ίδια).

Δημοσ.

Το mi 5 φεύγει πολύ σε τιμη.απλά το g4 είναι τελείως αναξιόπιστο.μου έχει κάνει restart 2 φορές στο άσχετο και δεν ξανά άνοιξε ποτέ μόνο με hard restart.και την 3 φορά έπαθε bootloop και ειχε θέμα πάλι στην οθόνη και το έστειλα για services μητρική οθόνη στους 8 μήνες.και τώρα έχει θέμα με την οθονη καιι καθυστερεί να φορτίσει υπερβολικά εχω αλλάξει 3 φορτιστές (η 2 2Α και ο ένας 1,8Α με όλους καθυστερούσε μπορη και 1 ωρα φόρτισης να ανέβαινε μόνο 25%)εχω αλλάξει και μπαταρία πάλι τα ίδια).

δες μτχ σε αγγελίες εδώ απο 170€ παίζουν σε άριστη κατάσταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...