Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :300 ευρω

Χρήση υπολογιστή :browsing,lol,mining

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). visionstudio να γινει η συνθεση επειδη εχω παρει και παλια συστημα και ειναι πολυ καλοι.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ενα καταστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . win 7 εχω

Λοιπον εχω ηδη μια gtx 1060 αρα απο εκει ειμαι καλυμμενος. επισης για κουτι θα με βοελευε πολυ το zalman z9 plus γιατι εχει πολλα φουρφουρια μονο του. επισης το τροφοδοτικο να αντεχει μια 2η 1060. και η μητρικη να παιρνει και τη 2η 1060 φυσικα.

Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :300 ευρω

Χρήση υπολογιστή :browsing,lol,mining

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). visionstudio να γινει η συνθεση επειδη εχω παρει και παλια συστημα και ειναι πολυ καλοι.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ενα καταστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . win 7 εχω

Λοιπον εχω ηδη μια gtx 1060 αρα απο εκει ειμαι καλυμμενος. επισης για κουτι θα με βοελευε πολυ το zalman z9 plus γιατι εχει πολλα φουρφουρια μονο του. επισης το τροφοδοτικο να αντεχει μια 2η 1060. και η μητρικη να παιρνει και τη 2η 1060 φυσικα.

Ευχαριστω :)

Ssd-hdd παίζει;

Sli εκτός του οτι είναι κοστοβόρο και συμφέρει περισσότερο μια μονή καλή κάρτα, η gpu σου δεν το υποστηρίζει οπότε άσε μεγάλα τροφοδοτικά και μητρικές. 

Το budget είναι πολύ στενό δεν το μακραίνεις λίγο;

Δημοσ.

ουτε δισκος δεν παιζει, μεσα μονο windows θα εχει και 1-2 προγραμματα αρα μικρο δισκο θα χρειαστω. με 4gb ram θα ειμαι καλα πιστευω κιολας και cpu κανα celeron σκεφτομαι. με 600 τροφοδοτικο καλο νομιζω θα τις σηκωνει και τις 2 μελλοντικα.

Δημοσ.

Για mining δεν παιρνεις το zalman. Βασικα δεν παιρνεις κουτι. Αν το εχεις 24/7  το PC σου θα εκραγει. Παρε full tower, τουλαχιστον. 

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα το εχω με μια gtx960 και τα βγαζει πολυ καλα απο αποψη θερμοκρασιων. Με δυο 1060 μελλοντικα θα εχει θεμα λες;

στο συστημα της υπογράφεις σου βαλε  μια 1060 6gb an εχεις τα λεφτα  βαle και 2*4 8gb ram 1600 kaι τον  phenom 955 αλλαξετον με εναν 8320-8350 

Δημοσ.

Τωρα το εχω με μια gtx960 και τα βγαζει πολυ καλα απο αποψη θερμοκρασιων. Με δυο 1060 μελλοντικα θα εχει θεμα λες;

To εχεις ανοιιχτο 24/7? Εμενα η 1060 μου παντως χτυπαει 82+ βαθμους. Αμα βαλεις 2 κιολας η μια θα πεταει θερμοτητα στην αλλη

• Like 1
Δημοσ.

Για mining δεν παιρνεις το zalman. Βασικα δεν παιρνεις κουτι. Αν το εχεις 24/7 το PC σου θα εκραγει. Παρε full tower, τουλαχιστον.

Παρε rack mount με fan bracket να φυσάει αέρα παντού, κοίτα φωτογραφίες απο server case για να καταλάβεις, μένουν on για μήνες σε 90+ utilization χωρίς πρόβλημα.
Δημοσ.

Ρε παιδια ειπα να κανω ενα συστημα και ζητησα απο οποιον μπορει να μου προτεινει cpu,mobo,ram,psu με 300 ευρω που να παιρνει και 2η καρτα γραφικων  . Επισης αν γινεται να μπει και το z9 plus γιατι εχει πολυ καλες θερμοκρασιες σε δωματιο που ηδη υπαρχει a/c για το καλοκαιρι. αυτα

Καρτα εχω αυτη http://www.skroutz.gr/s/10650183/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-G1-Gaming-GV-N1060G1-GAMING-6GD-Rev-2-0.html 

To εχεις ανοιιχτο 24/7? Εμενα η 1060 μου παντως χτυπαει 82+ βαθμους. Αμα βαλεις 2 κιολας η μια θα πεταει θερμοτητα στην αλλη

Ναι και overclocked ( καμια 10/100 λιγοτερο απο το μεγιστο που μπορεις να κανεις) την msi gaming gtx960 4gb . Με θερμοκρασια δωματιου 25-26 ισα που πιανει 61-62 και τοτε μπαινουν τα φουρφουρια της καρτας με 10/100 και τη ριχουν στα 59. Ποσο παραπανω θα πιανει η 1060 με ιδιες συνθηκες;

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών:380 >= cpu+mobo+ram+psu+case. Μάλιστα...

Θέλει cpu+mobo+ram+psu+case στα 300 και δεν έχει δεν έχει δίσκο/ssd και του αρκεί και μια 4αρα μνήμη. Έτσι λέει δηλ. Μάλιστα

Θέλει και κουτί τον 60 ευρώ που δεν έχει καν usb 3.0. Μάλιστα.

Θέλει celeron για να συνδυστεί με 2 x 1060  :X Μάλιστα

Έχω δει καλύτερα τρολ. Αυτό δεν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...