Lastgladiator Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ποια καρτα πηρεσ τελικα?? Οο Evga 1080ti ftw3 1
aOUaS88 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Για ποσταρε κ καμια photo να την δουμε λιγο .. Ελπιζω να αγορασες εστω την 2ετη εγγυηση της EVGA.. 1
Lastgladiator Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ακομα δν εχω βαλει εγγυηση αλλα μαλλον την εγγυηση για τα 10 χρονια θα βαλω! 1
Lastgladiator Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καρταρα πήρες. Πολύ καλή επιλογή! Μεγια!Πως απο την 1060 που αγορασα πριν ενα μηνα πηγα σε ti ουτε γω δε ξερω,θα ανεβασω και απο το σπιτι κουμπωμενη!
aOUaS88 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 E nai ανεβασε καμια φωτο την καρτα τι μας δειχνεις το κουτι μωρε ελεος
Lastgladiator Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μη φαω κραξιμο για το κουτι ειναι παλιο και σκοπευω να παρω αλλο!
petranthe Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μην περιμένεις πάντως καλές θερμοκρασίες με αυτό το κουτί και με αυτό τo cable management. Τι κουτί ειναι αυτό;
Lastgladiator Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μην περιμένεις πάντως καλές θερμοκρασίες με αυτό το κουτί και με αυτό τo cable management. Τι κουτί ειναι αυτό; ενα apevia αλλα δε θυμαμαι ποιο!!την δευτερα περιμενω να παρω ενα nzxt το εχει ενα φιλος και καθεται στη κουτα 3 χρονια περιπου
lalalaxi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σκεφτομαι να αγορασω 2 κάρτες απο εδω https://www.caseking.de/en/detail/index/sArticle/47475 Εχει αγοράσει κανένας απο το κατάστημα ειναι αξιόπιστο? Σε περίπτωση βλαβης πρέπει να την στείλω πισω σε αυτούς ή στην EVGA? Την εξτρα εγγυηση πως την αγοράζουμε?
stavros750 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σκεφτομαι να αγορασω 2 κάρτες απο εδω https://www.caseking.de/en/detail/index/sArticle/47475 Εχει αγοράσει κανένας απο το κατάστημα ειναι αξιόπιστο? Σε περίπτωση βλαβης πρέπει να την στείλω πισω σε αυτούς ή στην EVGA? Την εξτρα εγγυηση πως την αγοράζουμε? Αξιόπιστο μαγαζί με πολύ καλές κριτικές τόσο σε trustpilot όσο και στο fb(9/10 και 4.4/5) αντίστοιχα. Πολλά μέλη έχουν αγοράσει από εκεί και δεν έχουν παράπονο,η δικιά μου είναι στο δρόμο από το συγκεκριμένο μαγαζί. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης οι 2 βδομάδες,τα μεταφορικά περίπου 20 ευρώ με επιλογές DHL international,UPS και GLS. Επιστροφή σε περίπτωση DOA ή RMA από όσο γνωρίζω, στο κατάστημα με δικά σου μεταφορικά έξοδα και refund των εξόδων αυτών σε περίπτωση επιβεβαίωσης του προβλήματος. Άμεση αντικατάσταση με την ίδια in stock ή με πιστωτικο στην επόμενη παραγγελία Επέκταση εγγύησης μέσω του site της EVGA με αρκετές επιλογές να επιλέξεις.Φαντάζομαι μετά την επέκταση εγγύησης και ταυτόχρονης ληξης της εγγύησης απο το μαγαζί, την στέλνεις EVGA. 1
ilos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σε τι ανάλυση/hz σκοπεύεις να παίξεις με την 1080ti και τον 1600?
lalalaxi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Σε τι ανάλυση/hz σκοπεύεις να παίξεις με την 1080ti και τον 1600? Εγω?
stavros750 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εγω?Μου ήρθε την Τρίτη η καρτούλα της υπογραφής από Caseking που είχα παραγγείλει.Η αγορά έγινε 2 Σάββατα πριν άρα 10 μέρες ακριβώς. Τέλεια κατάσταση όλα. Αυτό που έχω να σε ενημερώσω σχετικά με αυτά που έγραψα την άλλη φορά είναι οτι στο κουτί της συσκευασίας γράφει με 2 ετικέτες να σταλεί στην EVGA σε περίπτωση RMA και όχι στο Caseking.Πάντως το Caseking αποτελεί επίσημος Reseller της EVGA η οποία σου δίνει την δυνατότητα επέκτασης εγγύησης το πρώτο τρίμηνο αγοράς είτε 5 είτε 10 χρόνια.Τιμές 16 και 32 ευρώ αντίστοιχα.Απλά ήθελα να διορθώσω ότι δεν στέλνεται στο μαγαζί αλλά αυτό δεν είναι ανησυχητικό μιας και το Caseking όπως είπα είναι επίσημος Reseller και το αναφέρει και το site της EVGA Edit:Δεν ξέρω αν όλες οι κάρτες έχουν τις ίδιες τιμές στην επέκταση εγγύησης,πάντως στην δική μου αυτές είχε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα