Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Το iphone 5s που έχω από τότε που βγήκε, θερμαίνεται και μου κάνει κόλπα η μπαταρία του, δηλαδή από 70% πάει 1%! 

Σκέφτομαι να παραγγείλω μια μπαταρία και να τη βάλω μόνη μου, έχετε κάποιες συμβουλές να μου δώσετε;
Σκέφτομαι να το πάω επίσης με 35 ευρώ σε διάφορες αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών αλλά φοβάμαι μην το βγάλουν off η' μου κόψουν μεγαλύτερο "κουστούμι'.

Τι λέτε; 

Δημοσ.

Το δύσκολο σε αυτή τη διαδικασία είναι να βγάλεις την παλιά καθώς έχει ταινία διπλής όψεως που βγαίνει με συγκεκριμένο τρόπο. Αν δεν το έχεις ξανακάνει δεν θα τα καταφέρεις όσο και να πιάνουν τα χέρια σου. Πόσο σίγουρη είσαι πως είναι η μπαταρία; Πόσο καιρό το έχεις;

Δημοσ.

Το δύσκολο σε αυτή τη διαδικασία είναι να βγάλεις την παλιά καθώς έχει ταινία διπλής όψεως που βγαίνει με συγκεκριμένο τρόπο. Αν δεν το έχεις ξανακάνει δεν θα τα καταφέρεις όσο και να πιάνουν τα χέρια σου. Πόσο σίγουρη είσαι πως είναι η μπαταρία; Πόσο καιρό το έχεις;

3 χρόνια το έχω 

Δημοσ.

Αν αγοράσεις εσυ κάνει 20€ η καλή. Όποτε επειδή η αλλαγή από γνωστή κοστίζει 40€ εννοείτε το πας σε καποιον που ξέρει πως να το κάνει. Είναι δύσκολο τηλεφωνο αφού μόλις ανοίξει είναι το καλώδιο του κουμπιού και για μα βγει η μπαταρία θέλει πολύ δουλειά αφού έχει κόλλα. Καλύτερα να το πας κάπου..

Είναι η μπαταρία το προβλημα αφού 3 χρόνια με δυο φορτίσεις τη μέρα(το 5s έχει 1500mah) σημαίνει ότι έχει κάνει πάνω από 500 άρα θέλει αλλαγή.

Δημοσ.

Δες εδώ αναλυτικά πως βγάζεις την μπαταρία, τα βήματα ένα ένα και τί χρειάζεσαι από εξοπλισμό/ προετοιμασία. Αν θεωρείς πως μπορείς να ανταπεξέλθεις, κάν'το! 

Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε αλλά άμα πιάνουν λίγο τα χέρια σου και σου φύγει το πρώτο άγχος, μετά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο ;)

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις βεντούζα/clamp και ένα ψιλό/μικρό σταυροκατσαβιδάκι και πιάνουν τα χέρια σου, προχώρα άφοβα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ξεκουμπώνοντας την οθόνη να μην την τραβήξεις, γιατί θα κόψεις το καλώδιο του home button αχρηστεύοντας το touch id. Δεν και τον οδηγό πιο πάνω.

Τώρα αν δεν το 'χεις καθόλου, καλύτερα να μην το ακουμπήσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές janus5555 και jumaru99, πιστεύω πως πιάνουν τα χέρια μου και έχω περισσότερη εμπιστοσύνη σε μένα, παρά σε αλυσίδες που μερικές φορές έχουν καταστρέψει τα τηλέφωνα όπως έχω διαβάσει εμπειρίες χρηστών σε φόρουμ για iphone.

Thanks again  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...