george1703 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλησπερα, εχω ενα zte blade s6 το οποιο επεσε στη θαλασσα και απο τοτε ανοιγοκλείνει συνεχώς. τι μπορεί να φταίει? μηπως ειναι μπαταρία? πως μπορώ να ξέρω? το εβαλα και σε ρύζι αφοτου επεσε αλλα δυστυχως τιποτα.
Sheogorath Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πόσο καιρό το άφησεσε ρύζι? Με την μπαταρια πάνω?
george1703 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 4ημερες το αφησα στο ρυζι, ναι με την μπαταρια επειδή δεν ειναι αποσπωμενη απλα το οτι οταν το φορτιζω ανοιγοκλεινει συνεχως νομιζω μηπως ειναι η μπαταρια
ziaba Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πόσο καιρό το άφησεσε ρύζι? Με την μπαταρια πάνω? στο συγκεκριμενο δεν ειναι αποσπωμενη
saruman123 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 επεσε στη θαλασσα και απο τοτε ανοιγοκλείνει συνεχώς. τι μπορεί να φταίει? μηπως ειναι μπαταρία? πως μπορώ να ξέρω?Μήπως είναι το θαλασσινό νερό!!!!!Μήπως πρέπει να αποχαιρετήσεις τι κινητό!!!! Μήπως έχει πάθει είδη οξείδωση!!!!
george1703 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 ναι απλα ρωταω μηπως υπαρχει καποιος γνωστης που μπορει να δωσει καμια ιδεα και να αγορασω ανταλλακτικα απο ebay Μήπως είναι το θαλασσινό νερό!!!!!Μήπως πρέπει να αποχαιρετήσεις τι κινητό!!!!Μήπως έχει πάθει είδη οξείδωση!!!!
Sheogorath Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Άνοιξε το, και τρίψε τις πλακέτες και επαφές με μπατονέτες με οινόπνευμα. 2
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Άνοιξε το, και τρίψε τις πλακέτες και επαφές με μπατονέτες με οινόπνευμα. Αυτό που λέει ο φίλος αλλά πρέπει να μπορείς να ανοίξεις την πλάτη για να βγαλης μπαταρία. Αν δεν το χεις ή δεν ξέρεις στείλε pm αν είσαι αθήνα
stelios18120 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Οτι κανεις με προσοχη Αν δεν το εχεις δωσε κατιτις να στο κανει καποιος που το κατεχει.
george1703 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 μου το εδωσε αλλος το κινητό, οποτε θελω να πειραματιστώ μόνος μου και αν γίνει θα το κρατήσω για μένα. οποτε αυτες τις μερες θα αγορασω τα καταλληλα εργαλεία και μόλις εχω νεοτερα 8α σας πω
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 μου το εδωσε αλλος το κινητό, οποτε θελω να πειραματιστώ μόνος μου και αν γίνει θα το κρατήσω για μένα. οποτε αυτες τις μερες θα αγορασω τα καταλληλα εργαλεία και μόλις εχω νεοτερα 8α σας πω https://www.youtube.com/watch?v=3xXdqLf9Ebo Το βασικότερο εργαλείο το χουμε ήδη νυχάκι όπως βλέπεις και ξεκούμπωσε
george1703 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 το ξεκούμπωσα, ετριψα τις πλακετες με πανακι με οινοπνευμα αλλα τιποτα, κανει συνεχως reboot. τι αλλο μπορώ να τσεκάρω ωστε να δω αν ειναι σιγουρα η μπαταρία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα