commkarolos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Γειά σε όλους! Έχω χτίσει ένα budget gaming pc και σιγά σιγά το αναβαθμίζω. Ήρθε όμως η ώρα του επεξεργαστή.... Αυτή τη στιγμή τρέχω με έναν AMD A6-7400K αλλά δεν κάνει καθόλου για gaming και ειδικά για τους καινούριους τίτλους.... Σκεύτομαι να βάλω τον AMD FX-8320 αλλά όμως δεν ξέρω αν μπαίνει στο σύστημά μου... Η μητρική μου ειναι η ASUS A88XM-PLUS και το τροφοδοτικό μου είναι το PSU INTER-TECH SL-550W. Επισης εχω 8GB RAM..... Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπαίνει αυτός ο επεξεργαστής στον υπολογιστή μου και αν έχετε κάποια άλλη πρόταση αλλά να είναι γύρω στα 120 ευρώ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Sheogorath Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, όχι δεν μπαίνει, ψάχνεις κάποιον FM2/FM2+. Η πρότασή μου είναι πας εδώ http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/, κάνεις νέο θέμα, και χρησιμοποιείς την φόρμα αναβάθμισης (ή μας λές τα χρήματα, παιχνίδια, το παλιό pc κτλ). Καλύτερα να δώσεις αυτό και να κάνεις νέο. 3
ziaba Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Γειά σε όλους! Έχω χτίσει ένα budget gaming pc και σιγά σιγά το αναβαθμίζω. Ήρθε όμως η ώρα του επεξεργαστή.... Αυτή τη στιγμή τρέχω με έναν AMD A6-7400K αλλά δεν κάνει καθόλου για gaming και ειδικά για τους καινούριους τίτλους.... Σκεύτομαι να βάλω τον AMD FX-8320 αλλά όμως δεν ξέρω αν μπαίνει στο σύστημά μου... Η μητρική μου ειναι η ASUS A88XM-PLUS και το τροφοδοτικό μου είναι το PSU INTER-TECH SL-550W. Επισης εχω 8GB RAM..... Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπαίνει αυτός ο επεξεργαστής στον υπολογιστή μου και αν έχετε κάποια άλλη πρόταση αλλά να είναι γύρω στα 120 ευρώ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας οχι δεν μπαινει φξ 8320 δες αυτον εδω https://www.skroutz.gr/s/4341338/AMD-A10-7850K-Box.html
argyland Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Τσεκαρε τον Ryzen 3 ειναι σε προσφορά στα λεφτά που θέλεις!!
procostas1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Τσεκαρε τον Ryzen 3 ειναι σε προσφορά στα λεφτά που θέλεις!! ΔΕΝ κουμπώνει ο ryzen σε αυτή την μητρική....... μην προτείνετε ότι νάνε και πάρετε κανέναν στον λαιμό σας μόνο και μόνο για να γράψετε κάτι!!!! φιλικά.... 2
argyland Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 ΔΕΝ κουμπώνει ο ryzen σε αυτή την μητρική....... μην προτείνετε ότι νάνε και πάρετε κανέναν στον λαιμό σας μόνο και μόνο για να γράψετε κάτι!!!! φιλικά.... Οκκ συγγνώμη!! 1
Pegasus54 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Οκκ συγγνώμη!! Γιατι θελει @&×&/@... να παραδεχθεις ετσι απλα το λαθος σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα