ma3stros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικα για την ιστορια.. Τι θεμα εχει το πληκτρολογιο;
forgotten Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελικα για την ιστορια.. Τι θεμα εχει το πληκτρολογιο; ακομα δεν εχω νεωτερα επικοινωνησα μαζι τους και τα μασουνε καθαρα,και οχι δεν το στειλα λογω πληκτρολογιου παρουσιαζε καταναλωση μπαταριας ενω ηταν στο ρευμα και μια μερα τα κακαρωσε και δεν αναβε,το στειλαν πισω με νεο φορτιστη και στις 7 μερες ξαναψοφησε αφου περιεργως ξεκινησε το πληκτρολογιο να κανει περιεργα πριν ψφησει οπως να πατω το w και να ανοιγει το μενου των windows ,μιλησα μαζι τους οταν το εστειλα και μου παν για bios update που ισως δημιουργησε τα ολα θεματα κλπ κλπ και τους ενημερωσα οτι εκεινοι εκαναν bios update οταν μου το στειλαν πισω την πρωτη φορα με την αλλαγη του φορτιστη και εχω την αποδειξη τους ,απο τοτε σιγη ιχθυος.... Tελικη ενημερωση και αστειο του θεματος. Found a problem with KB – will be replaced in warranty. BIOS was damaged by OS installation The customer installed non original OS – different from the one installed in the service center last time, furthermore the customer used a version that is not licensed to this particular product. επιπλεον κοστος 30 ευρω ,πρωτη φορα στα χρονικα εντοπιζουν corrupted bios απο εγκατασταση λειτουργικου ,ποτε ξανα λοιπον asus.... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2017 από forgotten
forgotten Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 2 oκτωμβρη και waiting for parts ,τελικα το μονο που εχω να πω ειναι οτι το rma ειναι για τα πανηγυρια....
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 2 oκτωμβρη και waiting for parts ,τελικα το μονο που εχω να πω ειναι οτι το rma ειναι για τα πανηγυρια.... Συγνωμη αλλα οταν σου εχουν ηδη πει αυτο το κορυφαιο: BIOS was damaged by OS installation* πρωτη φορα στα χρονικα εντοπιζουν corrupted bios απο εγκατασταση λειτουργικου... δεν ειναι απολυτως ολοφανερο πως ειναι για τον πεοντα? *αναρωτιεμαι, πως θα μπορουσαν(?) κατι τετοιο, να το αποδειξουν? Η δεν χρειαζεται -> απλως παραθετουν, μια λαλακια, και ολα καλα?
forgotten Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Συγνωμη αλλα οταν σου εχουν ηδη πει αυτο το κορυφαιο: BIOS was damaged by OS installation* πρωτη φορα στα χρονικα εντοπιζουν corrupted bios απο εγκατασταση λειτουργικου... δεν ειναι απολυτως ολοφανερο πως ειναι για τον πεοντα? *αναρωτιεμαι, πως θα μπορουσαν(?) κατι τετοιο, να το αποδειξουν? Η δεν χρειαζεται -> απλως παραθετουν, μια λαλακια, και ολα καλα? μαλωσα για λιγο με τον υπαλληλο που τους δικαιολογουσε με την μαλακια που παν και στο τελος ειπα πληρωσε μην ειναι να γλιτωσω την ταλαιπωρια και τελικα συνεχιζουν ακαθεκτοι,μια συμβουλη ποτε λεφτα στην asus ξανα μιλαμε απιστευτη ταλαιπωρια και καμια λογικη στους ισχυρισμους τους.
ma3stros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι ισως μιλουσα απευθειας με ασους. Και θα ζητουσα απ την ιδια την ασους να μ εξηγησει πως γινεται αυτο που ισχυριζεται η αντιπροσωπεια
BritGreek Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι ισως μιλουσα απευθειας με ασους. Και θα ζητουσα απ την ιδια την ασους να μ εξηγησει πως γινεται αυτο που ισχυριζεται η αντιπροσωπεια Με Toshiba λαπτοπ που μου ΕΚΑΙΓΕ τα δάχτυλα από θερμοκρασία, μετά από άκυρο της εδώ αντιπροσωπείας, έστειλα κατευθείαν mail στην Toshiba Γερμανίας, μετά από 4 χρόνια (είχα επέκταση εγγύησης 2+2) και είχε λήξει. Τους επεσήμανα ότι το προϊόν τους είναι επικίνδυνο για την προσωπική μου ασφάλεια, και δόθηκε επί τόπου εντολή στην ideal και μου το αντικατέστησαν δωρεάν με i5 λάπτοπ καινούργιο (ίδια τιμή λιανικής με αυτή που είχα πληρώσει πριν από 4 χρόνια, δηλαδή χιλιάρικο). Βέβαια, για την ιστορία, μάλλον αυτό που μου έδωσαν ώς commercial return, ήταν refurbished αν και σφραγισμένο και δηλωμένο ως καινούργιο, καθώς μερικούς μήνες αργότερα, κάηκαν τα ηχεία, χάλασε το πληκτρολόγιο και ζεματάει σαν τρελό. Υπάρχει και σχετικό θέμα εδώ.
forgotten Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Με Toshiba λαπτοπ που μου ΕΚΑΙΓΕ τα δάχτυλα από θερμοκρασία, μετά από άκυρο της εδώ αντιπροσωπείας, έστειλα κατευθείαν mail στην Toshiba Γερμανίας, μετά από 4 χρόνια (είχα επέκταση εγγύησης 2+2) και είχε λήξει. Τους επεσήμανα ότι το προϊόν τους είναι επικίνδυνο για την προσωπική μου ασφάλεια, και δόθηκε επί τόπου εντολή στην ideal και μου το αντικατέστησαν δωρεάν με i5 λάπτοπ καινούργιο (ίδια τιμή λιανικής με αυτή που είχα πληρώσει πριν από 4 χρόνια, δηλαδή χιλιάρικο). Βέβαια, για την ιστορία, μάλλον αυτό που μου έδωσαν ώς commercial return, ήταν refurbished αν και σφραγισμένο και δηλωμένο ως καινούργιο, καθώς μερικούς μήνες αργότερα, κάηκαν τα ηχεία, χάλασε το πληκτρολόγιο και ζεματάει σαν τρελό. Υπάρχει και σχετικό θέμα εδώ. δεν γινεται τπτ οτι ερωτημα στειλω γυριζει στην αντιπροσωπια ελλαδας ,επισης δεν τα ποσταρουν ποτε στο facebook τους τυχων σχολια υπηρξα κατοχος αρκετων gaming laptop της asus ωστοοσο η επαφη μου με το rma τους και μαλιστα με λαπτοπ αγορασμενο ιουνη με κανει να μην ξανακοντεψω και μιλαμε για αγορες εως 5000 ευρω εως σημερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα