Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν απο οτι φαινεται αντιμετωπιζω ενα θεμα ,το λαπτοπ αγοραστηκε απο γαλλια αλλα βαση ε.ε θα μπορω να το στειλω για επιδιορθωση στην εδω αντιπροσωπεια, το αστειο ειναι οτι μπαινοντας στη σελιδα να ξεκινησω την διαδικασια rma  μου εμφανιζει συνεχεια οταν βαλω το serial 

Προσοχή, το σύστημα διέγνωσε ένα λάθος και δεν επιτρέπει να συνεχίσετε.

Ελέγξτε αν το προϊόν σας είναι μεταξύ εκείνων που μπορούν να διαχειριστούν με αυτή την διαδικασία και αν εξακολουθείτε να λαμβάνετε αυτό το μήνυμα παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

τωρα περιμενω email απο το support τους μια και ανοιξα τικετ ενδεικτικα ειναι γνωστο θεμα για το οποιο η asus  επαιξε την παπια αλλα δεν θα το αφησω ετσι   https://rog.asus.com/forum/showthread.php?88742-GL502VS-Discharging-while-Plugged-in&highlight=gl502

ΥΓ : Το φορτισα σημερα το μεσημερι πληρως και τωρα δεν αναβει ,το βαζω στο ρευμα και δεν φορτιζει και ουτε αναβει νεκρωσε, ελπιζω να βγαλω ακρη και να μην τρεχω

Επεξ/σία από forgotten
Δημοσ.

επικοινωνησα μαζι τους παει για rma ,να δουν τι εχει ,αν δεν διορθωνεται θα δωσουν νεωτερο αλλα refurbished αλλα με στεναχωρει οτι ειναι 3 μηνων ,τωρα να δουμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ανανεωση

το παρελαβαν και εχει 2 μερες ειναι στην αναμονη για διορθωση ,ως τωρα δεν λεω το παρελαβαν απο σπιτι και πηγε στο service τους για 1700 ευρω λαπτοπ ειμαι αρκετα απογοητευμενος ωστοσο ιδιαιτερα οταν διαβασα οτι το μοντελο αυτο ειχε τετοια θεματα και ειναι στη κυκλοφορια, θεωρω ασυγχωρητο το sudden death....

update 1 WB1] Wait for Material/Spare Parts

update 2 . λενε οτι διορθωθηκε και παραδοθηκε αλλα ουτε ελαβα πληροφοριες ουτε τπτ επικοινωνω με το support να δω τι συμβαινει.

Επεξ/σία από forgotten
Δημοσ.

μετα απο μια σχετικα γρηγορη διαδικασια μου αλλαξανε τον φορτιστη ο οποιος οπως ειπαν απεθανε ,το λαπτοπ αντιμετωπιζει ακομα το προβλημα με το battery drain αν και οπως λενε αναβαθμισανε το bios το οποιο τυχαια ειναι το ιδιο με το ηδη εγκαταστημενο απο μενα ,καθολου ευχαριστημενος μιλησα με τον υπευθυνο του support σε ευρωπαικο επιπεδο που μου λεγε οτι μπορει να γινει replacement με καλυτερο λογω του οτι ειναι αναγνωρισμενο θεμα απο αυτους με την τελικη τους σημερινη παραδοση με αλλαγμενο φορτιστη και το ιδιο battery drain ,επιφυλασσομαι για μελλοντικες αγορες..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και παλι μετα απο ουτε 15 μερες το λαπτοπ δεν αναβει,κυριολεκτικα για τα πανηγυρια η κατασταση ,μιλω ξανα με το support το μονο σιγουρο ποτε ξανα αγορα ακριβου λαπτοπ απο μια εταιρια η οποια δεν μου δινει μια ουσιαστικη λυση, μιλαμε για αισχος σε βαθος 60 μερων το λαπτοπ εχει βγει εκτος λειτουργιας 2 φορες ,πως να εμπιστευθω μια εταιρια στην οποια εσκασα σχεδον 2000 ευρω και πρεπει να μην εχω στο τελος λαπτοπ παλι για κανενα 15νθημερο .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και τωρα παμε για αλλαγη πληκτρρολογιου και μαλιστα πανε να μου πουνε οτι ειναι υπαιτιοτητα μου ...

το μονο σιγουρο ποτε ξανα asus

Δημοσ.

Λύθηκε τουλάχιστον το θέμα με τη μπαταρία?

oχι πηγε για service 

για δευτερη φορα διοτι δεν αναβε και τωρα μου βγαλανε οτι εχει θεμα το πληκτρολογιο εκτος εγγυησης και οτι ειναι μονο αυτο το θεμα....

Δημοσ.

Να τους πεις ότι είναι ηλίθιοι και να μην το στείλουν πίσω αν δεν το φτιάξουν.

λαπτοπ του ιουνη και πηγε δευτερη φορα service ,με το ιδιο θεμα, (δεν αναβε) σε διαστημα 5-10  ημερων απο την παραλαβη απεθανε ξανα και τωρα μου ριξαν και την ευθυνη λεει για πληκτρολογιο ,θα φανε ξεγυρισμενο κραξιμο στο forum εσκασα ενα σωρο λεφτα και λαπτοπ δεν εχω και δεν εχω σκοπο να τους δωσω και αλλα περιμενω το email με το ποσο και θα την ακουσουν.....

Δημοσ.

Γτ εκτός εγγύησης;

θα δουμε τι θα μου πουνε προς το παρον αναφερεται στο status ως client induced damage ωστοσο ουτε το ανοιξα ουτε του εριξα τπτ πανω

Δημοσ.

Μακρυα απο asus ,οταν αγορασεις κατι και αντιμετωπισεις θεματα ,θα βρεθεις σε ενα κυκεκωνα καθστερησεων ακομα και εντος εγγυησης χωρις καμια υπευθυνη κινηση απο μερους τους , ενα λαπτοπ ιουνιου και ακομα δεν το χαρηκα αυγουστο σταληκε σε service .επεστρεψε σε 7 μερες απεθανε παλι και τωρα εχω ενα αοριστο customer induced damaged σε λαπτοπ που ουτε ανοιχθηκε και ουτε ενοχληθηκε ,με να με ενημερωνουν οτι εχει θεμα το πληκτρολογιο ταχα ενω το λαπτοπ δεν αναβει. Μακρυα λοιπον και δυστυχως για μενα ηταν αγορα μεγαλου ποσου πανω απο χιλια ευρω ,καλα να παθω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...