BlueBlade Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, είμαι στην αναζήτηση μιας νέας οθόνης και θα ήθελα μερικές προτάσεις. Ποίο είναι το budget (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε 200-250€ Για τι χρήση προορίζεται ; Την οθόνη αυτήν όπως και την προηγούμενη θα την χρησιμοποιώ πολλές ώρες της ημέρα από δουλειά μέχρι και για Gaming και γενική ψυχαγωγία. Άρα θέλω κάτι για gamers (144hz παράδειγμα) αλλά να είναι και ξεκούραστη για ταινίες και άλλες εργασίες. Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ; Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, αλλά θα θέσω το Minimum 24 ιντσες. Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα με κυρίως μέρος του την κάρτα γραφικών; Ι5 6500, 1060, 16gb ram. Επειδή θα ήθελα να κάνω ένα βήμα μπροστά, θα ήθελα η οθόνη αν έχει οπωσδήποτε είτε 2k ανάλυση (2560x1440) είτε 144hz Refresh rate. Μάλλον προς την ανάλυση τείνω λόγο του ότι το PC μου μπορεί εύκολα να παίξει σε τέτοιες αναλύσεις και είναι κρίμα να το χαραμίζω στα 1080p. Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Για 1440p σε αυτά τα χρήματα δύσκολα. Και για ένα decent 144Hz panel θες να δώσεις 300 ευρώ. Επίσης 1440p θα σε συμβούλευα τουλάχιστον 27". Μπορείς να κοιτάξεις αυτήν που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου: https://www.skroutz.gr/s/8910747/LG-29UM68.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έχεις δίκαιο, έριξα μια ματιά και οι τιμές πάνε πολύ ψηλά, το πιο κοντά στα μέτρα μου ήταν ένα στα 260€ Θα δω μήπως μαζέψω μερικά λεφτά παραπάνω ή πάω σε ένα σαν αυτό που πρότεινες μιας και τα ζαχαρώνω τα Ultrawide, πρέπει να είναι απόλαυση ειδικά στα παιχνίδια (που υποστηρίζουν 21:9). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα