exypnakias Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Γεια σε όλους! Έχω ένα σημαντικό πρόβλημα με τις USB θύρες. Στην αρχή το πρόβλημα αυτό εμφανιζόταν μόνο στο ποντίκι. Εκεί που κινώ το ποντίκι ακούγεται ο ήχος των windows, σαν να αποσυνδέεται μία θύρα USB και μετά να ξανά συνδέεται και το ποντίκι σταματάει να λειτουργεί. Είναι αρκετά εκνευριστικό και πλέον έχει αρχίσει να μου το κάνει και σε άλλα περιφερειακά, όπως ο εκτυπωτής ο ο οποίος αποσυνδεόταν κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με αποτέλεσμα να μου βγάζει σφάλμα στην εκτύπωση. Σήμερα το έπαθα και με τον σκληρό δίσκο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των αρχείων αποσυνδεόταν και επανασυνδεόταν. Ελάχιστες φορές, έχει γίνει το ίδιο και με το πληκτρολόγιο. Εννοείται ότι όλα αυτά δε γίνονται σε μία συγκεκριμένη θύρα, αλλά το έχω δοκιμάσει σε πολλές (και αυτές που βρίσκονται στην μητρική, στο πίσω μέρος και στις θύρες USB του case). Όποιος γνωρίζει, ας με βοηθήσει γιατί εκτός του ότι είναι πάρα πολύ εκνευριστικό το να μη μπορώ να χρησιμοποιήσω το ποντίκι σωστά, μου δημιουργεί πολύ σοβαρά θέματα, όπως αυτό με το σκληρό το οποίο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα αρχεία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
corsair04 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Γεια σε όλους! Έχω ένα σημαντικό πρόβλημα με τις USB θύρες. Στην αρχή το πρόβλημα αυτό εμφανιζόταν μόνο στο ποντίκι. Εκεί που κινώ το ποντίκι ακούγεται ο ήχος των windows, σαν να αποσυνδέεται μία θύρα USB και μετά να ξανά συνδέεται και το ποντίκι σταματάει να λειτουργεί. Είναι αρκετά εκνευριστικό και πλέον έχει αρχίσει να μου το κάνει και σε άλλα περιφερειακά, όπως ο εκτυπωτής ο ο οποίος αποσυνδεόταν κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με αποτέλεσμα να μου βγάζει σφάλμα στην εκτύπωση. Σήμερα το έπαθα και με τον σκληρό δίσκο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των αρχείων αποσυνδεόταν και επανασυνδεόταν. Ελάχιστες φορές, έχει γίνει το ίδιο και με το πληκτρολόγιο. Εννοείται ότι όλα αυτά δε γίνονται σε μία συγκεκριμένη θύρα, αλλά το έχω δοκιμάσει σε πολλές (και αυτές που βρίσκονται στην μητρική, στο πίσω μέρος και στις θύρες USB του case). Όποιος γνωρίζει, ας με βοηθήσει γιατί εκτός του ότι είναι πάρα πολύ εκνευριστικό το να μη μπορώ να χρησιμοποιήσω το ποντίκι σωστά, μου δημιουργεί πολύ σοβαρά θέματα, όπως αυτό με το σκληρό το οποίο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα αρχεία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! έχεις κάνεις εγκατάσταση driver και ενημέρωση τους !!! επίσης είναι laptop,desktop και ποιο και ποια έκδοση των windows :
exypnakias Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Driver της μητρικής; Επίσης, ξέχασα να αναφέρω, με το ποντίκι (που μου το κάνει συνέχεια), κάποιες φορές εμφανίζεται και ένα μήνυμα όταν κάνει επανασύνδεση που μου λέει άγνωστη συσκευή κλπ κλπ.
corsair04 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Driver της μητρικής; Επίσης, ξέχασα να αναφέρω, με το ποντίκι (που μου το κάνει συνέχεια), κάποιες φορές εμφανίζεται και ένα μήνυμα όταν κάνει επανασύνδεση που μου λέει άγνωστη συσκευή κλπ κλπ. ε ναι
exypnakias Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Είχα κάνει εγκατάσταση όταν την είχα αγοράσει και την είχα βάλει (2014 αν δεν κάνω λάθος). Το πρόβλημα άρχισε να μου το εμφανίζει τους τελευταίους μήνες.
corsair04 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Είχα κάνει εγκατάσταση όταν την είχα αγοράσει και την είχα βάλει (2014 αν δεν κάνω λάθος). Το πρόβλημα άρχισε να μου το εμφανίζει τους τελευταίους μήνες. μπες εδώ και κατέβασε του τελευταίους driver chipset και usb 3 9 (επεθεσα οτι εχεισ την μητρικη της υπογραφη σου ) 1
BringMe2Life Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Όπως λέει και ο από πάνω κατέβασε τα drivers της μητρικής τα τελευταία να τα ενημερώσεις. Επίσης για να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι πρόβλημα software κατέβασε και τα αντίστοιχα drivers των περιφερειακων που έχεις. Μετά την εγκατάσταση κάνε ένα RESTART και μετά δοκίμασε τα. Στην συνέχεια αν δεν στρώσει ξαναγράψε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα