ΛεναΛενα Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Εχω ενα λαπτοπ Toshiba Satellite 4ετιας που εκτος απο ενα θεμα μανισιο με τον δισκο του δεν εχει εμφανισει το παραμικρο προβλημα, το προσεχω οσο γινεται και κανω καθαρισμους οσο πιο τακτικα μπορω.....αντικατεστησα προσφατα τον σκληρο του με εναν SSD και τον παλιο σκληρο τον εβαλα σε caddy.Ως εδω καλα, η αποδοση και η ταχυτητα του βελτιωθηκαν και γενικα εμεινα ευχαριστημενη....με το σεντινελ ελεγχω και τους δυο οταν θυμαμαι και μεχρι χθες και των 2 η υγεια ηταν εξαιρετικη....το θεμα ειναι οτι εκανα πατατα χθες το βραδυ και αντι να τον κλεισω τον εβαλα σε hibernation...το πρωι μου εβγαλε μαυρη οθονη και με το κολπο του Power Down για ενα λεπτο ακαλωδιοτο τον επανεφερα...αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι ηλεκτρικο το θεμα, αφαιρεσα τη μπαταρια και τον αφησα...πριν λιγο που γυρισα απο τη δουλεια εκανα ενα τσεκ με το σεντινελ και μου βγαζει οτι ο SSD εχει 2 κατεστραμμενους τομεις μπλα μπλα μπλα....Επιδοση 100%, Υγεια 98 %....παιδια τον μαμησα εγω με την βλακεια μου???τι μπορω να κανω απο εδω και περα? (Και τον δισκο τον εχω μερικους μηνες αχρησιμοποιητο -για αλλο λογο τον ειχα παρει-...οποιος θελει τα σπεκς του Toshiba ευχαριστως να τα δωσω!)
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Εχω ενα λαπτοπ Toshiba Satellite 4ετιας που εκτος απο ενα θεμα μανισιο με τον δισκο του δεν εχει εμφανισει το παραμικρο προβλημα, το προσεχω οσο γινεται και κανω καθαρισμους οσο πιο τακτικα μπορω.....αντικατεστησα προσφατα τον σκληρο του με εναν SSD και τον παλιο σκληρο τον εβαλα σε caddy.Ως εδω καλα, η αποδοση και η ταχυτητα του βελτιωθηκαν και γενικα εμεινα ευχαριστημενη....με το σεντινελ ελεγχω και τους δυο οταν θυμαμαι και μεχρι χθες και των 2 η υγεια ηταν εξαιρετικη....το θεμα ειναι οτι εκανα πατατα χθες το βραδυ και αντι να τον κλεισω τον εβαλα σε hibernation...το πρωι μου εβγαλε μαυρη οθονη και με το κολπο του Power Down για ενα λεπτο ακαλωδιοτο τον επανεφερα...αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι ηλεκτρικο το θεμα, αφαιρεσα τη μπαταρια και τον αφησα...πριν λιγο που γυρισα απο τη δουλεια εκανα ενα τσεκ με το σεντινελ και μου βγαζει οτι ο SSD εχει 2 κατεστραμμενους τομεις μπλα μπλα μπλα....Επιδοση 100%, Υγεια 98 %....παιδια τον μαμησα εγω με την βλακεια μου???τι μπορω να κανω απο εδω και περα? (Και τον δισκο τον εχω μερικους μηνες αχρησιμοποιητο -για αλλο λογο τον ειχα παρει-...οποιος θελει τα σπεκς του Toshiba ευχαριστως να τα δωσω!) Κοίτα το θέμα με τος ssd είναι πώς θέλει ποίο πολύ προσοχή γιατί δεν έχει μηχανικά μέρη και όταν βάζεις των υπολογιστή/λάπτοπ αρχίζει και πέφτει η διάρκεια ζωής του ssd με hobernation οπός έκανες δυστυχώς έτσι είναι :/ οπότε την επόμενη φορά να είσαι ποίο προσεχτική!!
ΛεναΛενα Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Να ειμαι....αλλα ξαναεκανα επανεκκινηση για να βεβαιωθω και μου εβγαλε μαυρη οθονη...τα φωτακια αναβουν,ο ανεμιστηρας και οι σκληροι δουλευουν αλλα δεν δειχνει τιποτα...τι παιζει εδω?
ΛεναΛενα Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Τελικα βαρεθηκα,εβγαλα τα ραμ στικ,τα δοκιμσδα ενα-ενα,ολσ καλα,εκαμα ρισεταρισμα την μπαταρια του bios και μου βγαζει μνμ οτι ειναι χαμηλη......αυτο μας ελειπε τωρα....
Comic maniak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μιας και ειναι 4ετιας κανε ενα format(αν εχεις το windows key).Ξερω οτι δεν θα βοηθησει αμμεσα τον SSD αλλα θα ηταν καλο για το λαπτοπ.Σκεψου επισης να παρεις μια αλλη μπαταριαμ με μεγαλυτερη χωρητικοτητα
ΛεναΛενα Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Τα windows ειναι φρεσκοβαλμενα και γνησια (τα 10) και μιλαω για την μπαταρια CMOS του BIOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα