Dead_Dreamer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Γεια χαρα κυριοι και κυριες. Για να μπω απευθειας στο θεμα, ενδιαφερομαι για το εν λογω κινητο. Για εναν περιεργο λογο απο ανεκαθεν ηθελα να το τσιμπησω αλλα τελικα ειτε θα αγοραζα S7, ειτε S7 Edge, ειτε iPhone 7 Plus και παει λεγοντας... Παρολα αυτα παντα πιστευα πως δεν υστερει πουθενα σε σχεση με τα υπολοιπα! Ηρθε η στιγμη που ξεμεινα παλι απο συσκευη και το σκεφτομαι ξανα. Βεβαιως εκει που η τιμη του τριγυρνουσε κοντα στα 400, για εναν περιεργο λογο απο προχθες ανεβηκε στα 470 (για χρωμα Carbon Gray που ψαχνω εγω). Το λοιπον, αξιζει τον κοπο σημερα πλεον να δωσω τοσα χρηματα για HTC 10 ετσι ωστε να το κρατησω και.................κανα 6μηνο? Ισως να εκανα αλλη μια υπερβαση για S8? Στα Samsung εν των μεταξυ εχω το αγχος της μη προστασιας οθονης με tempered glass λογω κυρτοτητας. Ψιλομπερδεμα η κατασταση γενικως... Ο οποιοσδηποτε εχει αποψη για το HTC 10 αλλα και για το θεμα μου γενικοτερα, θα χαρω να την διαβασω! ΥΣ: Καμια φορα, οσο καλο κι αν ειναι ενα κινητο, μονο και μονο επειδη δεν ειναι της μοδας και δεν το προτιμα ο πολυς κοσμος, κανεις κι εσυ πισω ασυναισθητα...
petran91 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ειδικά όταν πριν 1 βδομάδα έπαιζε στα 350 στον Γερμανό δεν αξίζει να δώσεις τώρα 470. Βρες ένα από τα μεταχειρισμένα σε καλη κατάσταση με εγγύηση και κάνε τη δουλειά σου εφόσον δεν τα κρατάς πολύ τα κινητά σου και όταν το βαρεθείς το πουλάς με μικρή χασουρα.
vchristod84 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Γεια χαρα κυριοι και κυριες. Για να μπω απευθειας στο θεμα, ενδιαφερομαι για το εν λογω κινητο. Για εναν περιεργο λογο απο ανεκαθεν ηθελα να το τσιμπησω αλλα τελικα ειτε θα αγοραζα S7, ειτε S7 Edge, ειτε iPhone 7 Plus και παει λεγοντας... Παρολα αυτα παντα πιστευα πως δεν υστερει πουθενα σε σχεση με τα υπολοιπα! Ηρθε η στιγμη που ξεμεινα παλι απο συσκευη και το σκεφτομαι ξανα. Βεβαιως εκει που η τιμη του τριγυρνουσε κοντα στα 400, για εναν περιεργο λογο απο προχθες ανεβηκε στα 470 (για χρωμα Carbon Gray που ψαχνω εγω). Το λοιπον, αξιζει τον κοπο σημερα πλεον να δωσω τοσα χρηματα για HTC 10 ετσι ωστε να το κρατησω και.................κανα 6μηνο? Ισως να εκανα αλλη μια υπερβαση για S8? Στα Samsung εν των μεταξυ εχω το αγχος της μη προστασιας οθονης με tempered glass λογω κυρτοτητας. Ψιλομπερδεμα η κατασταση γενικως... Ο οποιοσδηποτε εχει αποψη για το HTC 10 αλλα και για το θεμα μου γενικοτερα, θα χαρω να την διαβασω! ΥΣ: Καμια φορα, οσο καλο κι αν ειναι ενα κινητο, μονο και μονο επειδη δεν ειναι της μοδας και δεν το προτιμα ο πολυς κοσμος, κανεις κι εσυ πισω ασυναισθητα... Μιας και είχα το δεκάρι, είναι αξιοπρεπεστατη συσκευή, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άλλες πιο ακριβές συσκευές. Δε θα σου πω ότι έχει το ίδιο καλή κάμερα με s7, iPhone 7 αλλά δε νομίζω ότι υστερεί κιόλας. Το μέγεθος στο χέρι είναι πολύ βολικό αν σε απασχολεί, ο ήχος πολύ καλός και αν ακούς μουσική από mp3 κ.ά. θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.
ziaba Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μιας και είχα το δεκάρι, είναι αξιοπρεπεστατη συσκευή, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άλλες πιο ακριβές συσκευές. Δε θα σου πω ότι έχει το ίδιο καλή κάμερα με s7, iPhone 7 αλλά δε νομίζω ότι υστερεί κιόλας. Το μέγεθος στο χέρι είναι πολύ βολικό αν σε απασχολεί, ο ήχος πολύ καλός και αν ακούς μουσική από mp3 κ.ά. θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. για την "απίστευτη" μπαταρία του δεν ανέφερες τπτ που φεύγει νεράκι
vchristod84 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 για την "απίστευτη" μπαταρία του δεν ανέφερες τπτ που φεύγει νεράκι Έφευγε όταν ήμουν συνδεδεμένος σε WiFi, με δεδομένα ήταν μια χαρά
Dead_Dreamer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μιας και είχα το δεκάρι, είναι αξιοπρεπεστατη συσκευή, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άλλες πιο ακριβές συσκευές. Δε θα σου πω ότι έχει το ίδιο καλή κάμερα με s7, iPhone 7 αλλά δε νομίζω ότι υστερεί κιόλας. Το μέγεθος στο χέρι είναι πολύ βολικό αν σε απασχολεί, ο ήχος πολύ καλός και αν ακούς μουσική από mp3 κ.ά. θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Καταρχας σιγουρα το θεωρω πιο ομορφο τουλαχιστον απο S7 & iPhone 7 αν και γουστα ειναι αυτα. Οσον αφορα τα υπολοιπα, εχω δει πολλα reviews και γνωριζω πανω κατω, ποσο μαλλον για την καμερα που τουλαχιστον ΕΔΩ μια χαρα σκορ βγαζει . Να πω την αληθεια μου το μονο που με χαλαει και πολυ μαλιστα ειναι η τιμη που ανεβηκε ετσι αποτομα χωρις λογο. Και δυσκολευομαι να δωσω κοντα στα 500 ευρω για συσκευη 1,5 χρονου οσο καλη κι αν ειναι. Να δωσω δηλαδη 500 και να την πουλησω 200-250 αν σκεφτω πως σημερα βρισκω HTC 10 με κανενα 300αρι! Ειδικά όταν πριν 1 βδομάδα έπαιζε στα 350 στον Γερμανό δεν αξίζει να δώσεις τώρα 470. Βρες ένα από τα μεταχειρισμένα σε καλη κατάσταση με εγγύηση και κάνε τη δουλειά σου εφόσον δεν τα κρατάς πολύ τα κινητά σου και όταν το βαρεθείς το πουλάς με μικρή χασουρα. Σωστο κι αυτο... Απλως εχω την τρελα να μη τα πηγαινω καλα με τα μεταχειρισμενα... Τρελος ψειρας με αποτελεσμα ολα να μου φταινε! για την "απίστευτη" μπαταρία του δεν ανέφερες τπτ που φεύγει νεράκι Ποσο χαλια μπορει να ειναι που να μην βγαζει μια μερουλα με νορμαλ χρηση?
ziaba Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 ανάλογά την χρήση τι συσκευές πέρασαν απ τα χέρια σου? θα σου πω περίπου για να καταλάβεις
Fulgore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Όχι δεν αξίζει το htc 10 τόσα χρήματα. Επίσης για τα περί μόδας να σε ενημερωσω αγαπητέ ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Htc έχει ανύπαρκτο service στην Ελλαδα.Αν πάθει κάτι στέλνεται για επισκευή εξωτερικό. Επίσης πόλυ μικρή ποικιλία και διαθεσιμότητα για τις συσκευές της. Δες πόσες θήκες υπάρχουν για το s8 και πόσες για το htc u11. Τέλος οι τιμές είναι απαράδεκτα υψηλές και day one και δεν πέφτουν κιόλας σε βάθος χρόνου. Άρα όλα σχετικά είναι. 1
Dead_Dreamer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 ανάλογά την χρήση τι συσκευές πέρασαν απ τα χέρια σου? θα σου πω περίπου για να καταλάβεις OnePlus One, S6 Edge+, A5 2016, S7, S7 Edge, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus.... Όχι δεν αξίζει το htc 10 τόσα χρήματα. Επίσης για τα περί μόδας να σε ενημερωσω αγαπητέ ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Htc έχει ανύπαρκτο service στην Ελλαδα.Αν πάθει κάτι στέλνεται για επισκευή εξωτερικό. Επίσης πόλυ μικρή ποικιλία και διαθεσιμότητα για τις συσκευές της. Δες πόσες θήκες υπάρχουν για το s8 και πόσες για το htc u11. Τέλος οι τιμές είναι απαράδεκτα υψηλές και day one και δεν πέφτουν κιόλας σε βάθος χρόνου. Άρα όλα σχετικά είναι. Δεν εχεις κι αδικο.... Παντως θεωρω πως αν το εβρισκα για παραδειγμα στον Γερμανο με την προσφορα στα 350, αξιζε τον κοπο! Αρκει να υπηρχε βεβαιως και σε Carbon Gray που με ενδιαφερει προσωπικα...
ziaba Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 OnePlus One, S6 Edge+, A5 2016, S7, S7 Edge, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus.... έχει την ίδια αυτονομία με το 1+1 (με επεξεργαστή-δεινόσαυρο πλέον) ... όλες οι υπόλοιπές συσκευές που λες έχουν αρκετά καλύτερή μπαταρία ειδικά στην περίπτωσή του Α5 δεν υπάρχει σύγκρισή βέβαια μιλάμε για άλλες επιδώσεις 1
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 OnePlus One, S6 Edge+, A5 2016, S7, S7 Edge, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus.... Δεν εχεις κι αδικο.... Παντως θεωρω πως αν το εβρισκα για παραδειγμα στον Γερμανο με την προσφορα στα 350, αξιζε τον κοπο! Αρκει να υπηρχε βεβαιως και σε Carbon Gray που με ενδιαφερει προσωπικα... Ναι άλλο τα 340ευρω από αλυσίδα και άλλο τα 430+ από σκρουτζομαγαζα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα