gramacar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μετά και από σχετικό άρθρο εντός του site μας, που διάβασα για τις αλλαγές που προκρίνει η digea προσπαθώ να βρω μια 32άρα για υπνοδωμάτιο αφού δυστυχώς λόγω χώρου δεν μπορώ να πάω σε μεγαλύτερη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάποια που να ικανοποιεί τα κριτήρια μου τα οποία είναι τα ακόλουθα:- Ψηφιακός δέκτης DVB-T2 με υποστήριξη HEVC- Να είναι Full HD- Να έχει κάτω από 300€Αν μπορείτε να βοηθήσετε θα το εκτιμούσα, αλλά μάλλον η τομή των 3 παραπάνω κριτηρίων είναι προς το παρόν το κενό σύνολο.Παρεπιπτόντως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος φίλος την εμμονή εν έτει 2017 των εταιρειών με το HD-Ready πρότυπο στις 32 ίντσες? Δυστυχώς η πλειοψηφία των τηλεοράσεων στις 32άρες είναι hd ready. Ασχολείται ακόμα ο κόσμος με 1366*768 στην εποχή του 4Κ? Αν είναι δυνατόν.
bsp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δες αυτη, εχει ψηφιακο δεκτη DVB-T2, δεν ξερω αν εχει υποστηριξη HEVC. http://www.displayspecifications.com/en/model/051579d
gramacar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δεν έχει hevc στον αποκωδικοποιητή για το τηλεοπτικό σήμα, αλλά μόνο στον media player.
heavyrain Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Εχουν ακομα hd ready γιατι, εκτος οικονομικου παραγοντα, πλεον οι 32αρες ειναι πολυ μικρες και απο καποια (γυρω στο ενα μετρο) αποσταση και περα δεν βλεπεις διαφορα σε σχεση με μια fhd. Απλα υπαρχουν μοντελα με δυνατοτητες για να καλυπτουν ολες τις αναγκες και τα βαλαντια, δεν βρισκω κατι κακο σε αυτο. Χωρις να εχω ασχοληθει με τα νεα της digea νομιζω με ενα dvbt2 δεκτη εισαι καλυμμενος.
gramacar Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 μάλλον θέμα τιμής είναι φίλε μου γιατί το 90% των τηλεοράσεων 32 ιντσών που πωλούνται τουλάχιστον στην Ελλάδα είναι hd-ready. Για το dvb-t2 δεν νομίζω ότι θα με καλύψει γιατί συζητείται έντονα η υιοθέτηση του προτύπου HEVC (H.265) στην ψηφιακή μετάδοση μέσω digea.
atrwtos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Και εγώ ψάχνω τώρα καινούργια τηλεόραση κάτω από 300 δεν είναι αλλά όχι και πολύ πάνω... Site: Τηλεόραση1 Site: Τηλεόραση2 Να ρωτήσω ο ψηφιακος δεκτης DVB-T2 λογικά υποστηρίζει και τη σημερινή συχνότητα DVB-T έτσι;
gramacar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καμμιά από τις 2 που αναφέρεις δεν υποστηρίζει hevc Στην ερώτηση σου ναι υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω.
atrwtos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καμμιά από τις 2 που αναφέρεις δεν υποστηρίζει hevc Στην ερώτηση σου ναι υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω. Κοιτα δεν ξέρω που ακριβώς κοιταξες ή αν το έψαξες πάντως η LG στην επίσημη σελίδα της λέει πως υποστηρίζει: HEVC (H.265)[/link] prijem signala Da (ειναι στα ρωσικα). http://www.lg.com/hr/televizori/lg-32LH6047 Όσο για τη samsung εστειλα ένα e-mail σχετικα με αυτο περιμενω και θα ενημερώσω.
gramacar Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ναι φίλε μου το βλέπω αυτό που λες, ίσως έχεις δίκιο. Εγω το είπα γιατί έχω τηλεφωνήσει και στη samsung και στην LG, Η μεν samsung μου απάντησε ότι δεν διαθέτουν 32άρα με υποστήριξη hevc, μόνο από 40 και άνω. Η δε LG μου έδωσαν 2 μοντέλα της νέας σειράς J βέβαια τα οποία το υποστηρίζουν αλλά όμως είναι και τα 2 HD-Ready. Αυτό που θέλει ψάξιμο για τη συγκεκριμένη είναι κατά πόσο το Η.265 το υποστηρίζει στο τηλεοπτικό σήμα ή μόνο στον media player όπως συμβαίνει και με την LG 32H530V. Από την άλλη τα 330 τα θεωρώ υπερβολικά για τηλεόραση 32 ιντσών για αυτό έθεσα και ως κριτήριο τιμή κάτω από 300. Ίσως είναι προτιμότερη η αναμονή αφού σε 1 με 1.5 χρόνο αναγκαστικά όλες οι τηλεοράσεις θα πωλούνται με πρότυπο hevc (αν τελικά υιοθετηθεί το πρότυπο από τη digea) οπότε οι τιμές θα είναι σε πολύ λογικότερα επίπεδα. 1
bsp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δηλ. με την digea καθε 2-3 χρονια θα αλλαζουμε αποκωδκοιποιητες? Δεν πανε να γαργαλιστουν...
gramacar Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 E ναι δεν το έχεις καταλάβει? Τώρα θα το κάνουν δήθεν για να έχουν μεγαλύτερο εύρος για τα κανάλια. Ανοησίες και Άγιος ο Θεός. Στην Ελλάδα ζούμε δυστυχώς οπότε τί περιμένεις φίλε μου σοβαρή αντιμετώπιση του πολίτη? Ξέρεις πόσοι θα ξαναπλουτίσουν με την αλλαγή μερικών εκατομμυρίων αποκωδικοποιητών? 1
bsp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Φιλε μου οχι δεν το ηξερα, το τελευταιο διαστημα το πηρα χαμπαρι, διαβαζοντας εδω μεσα. Τα καλα του insomnia!
heavyrain Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 γιατι ως γνωστον οι εταιριες (lg,samsung,sony κτλ) περιμενουν τη digea να αλλαξει κωδικοποιηση γι αυτο δεν βαζουν ολα τα προτυπα στις τηλεορασεις τους απ την αρχη!!!
gramacar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 γιατι ως γνωστον οι εταιριες (lg,samsung,sony κτλ) περιμενουν τη digea να αλλαξει κωδικοποιηση γι αυτο δεν βαζουν ολα τα προτυπα στις τηλεορασεις τους απ την αρχη!!! Τα πράγματα είναι απλά, αφού το πρότυπο που επικαρτεί είναι το απλό Τ για ποιό λόγο να σου εισάγουν κάτι που να υποστηρίζει νεότερα πρωτόκολα. Μια χαρά τους βγαίνει έτσι και δεν μπορεί να τους πει κάτι κανένας. Το πρόβλημα είναι με τη digea. Δεν φτάνει που είναι άχρηστη εταιρεία και το σήμα της δεν το πιάνουμε καλά και μόλις βρέξει έχουμε συνεχείς διακοπές, αλλάζουν και τα πρότυπα μετά από 3 χρόνια. Τεσπα σταματάω εδώ γιατί φεύγουμε εκτός θέματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα