Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,θα ηθελα μια βοηθεια οπου με τη σειρα μου θα μεταφερω σε φιλο που εχει την LG 42LA6130.

Εχει την παραπανω tv 2,5 χρονια στην κατοχη του χωρις να εχει χρησιμοποιησει ποτε το 3D.Τωρα που το αποφασισε του εγραψα μια ταινια  BluRay 1080p  σε ενα στικερακι ομως οταν τη βαζει στην τηλεοραση η εικονα ειναι θολη και παρουσιαζεται διπλη στην οθονη.Δεν την εχω δει προσωπικα αλλα απ'οτι μου λεει δεν εχει πειραξει καποιες ρυθμισεις ειναι δλδ ολες στο αυτοματο και το χειριστηριο δεν εχει επιλογη 3D!!.

Τι πρεπει να αλλαξει και γενικως τι να κανει ωστε να δει 3D?Υπαρχει καποιο κρυφο μενου?H tv δεν ειναι smart .Μηπως να κοιταξουμε για καποια αναβαθμιση?

Να σας πω οτι στη δικη μου την LG 42LB670V  βλεπω κανονικα αφου επιλεξω απο το χειριστηριο  την αντιστοιχη 3D λειτουργια.

Ευχαριστω προκαταβολικα για οποια βοηθεια λαβω.Αν υπαρχει αντιστοιχο θεμα παρακαλω μεταφερετε εκει το δικο μου γιατι εγω δεν μπορεσα να βρω κατι.

Δημοσ.

Εάν πατάει το πλήκτρο αναπαραγωγή 3d και η εικόνα συνεχίζει να παραμένει διπλή στην οθόνη δεξιά αριστερά ή πάνω

κάτω τότε έχει πρόβλημα ή η ταινία που έγραψες ή τηλεόρασή του.

Εάν η εικόνα αλλάζει και θολώνει κάνοντας νερά είναι οκ και θέλει τα ειδικά γιαλιά για να  δει σε 3d 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...