Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητό που έχω ένα lenovo vibe k5 note μου κάνει μια με δύο επανεκκινήσεις την ημέρα ακόμα και ible κατάσταση. Σε τι μπορεί να οφείλεται; Έχει γυρίσει πρόσφατα από service καθώς έγινε αλλαγή οθόνης και subboard και το είχα αναφέρει στο service αυτό αλλά βλέπω ότι παραμένει το πρόβλημα. Χρησιμοποιηται Κυριως για τηλέφωνο δεν μπαίνω πολύ στο ιντερνέτ κάνα φειςμπουκ το Πολύ.

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει η rom.

Καντού ένα factory reset και αν δεις ότι συνεχίζει τότε φλασαρισε του πάλι την Official rom(που πιστεύω αυτή να έχει ).

Δημοσ.

Factory reset έχει γίνει δύο φορές μια πριν πάει στο σέρβις και μια εκεί οπότε δεν νομίζω να αλλάξει κάτι,τώρα για φλασαρισμα στην ρομ δεν έχω κάνει ποτέ και δεν ξέρω....

Δημοσ.

Οπότε πρέπει να βρεις κάποιον που ξέρει να στην περάσει ,μπορεί εκεί να είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Ναι πες στο παιδι οτι αν εχει εγγυηση την χανει . Δεν φταιει η rom κατα πασα πιθανοτητα.

Ούτε root κάνει,ούτε ξεκλείδωμα του bootloadet ,οπότε γιατί χάνει την εγγύηση....στοκ ρομ φλασαρει......
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν χανετε καμια εγγυηση.

Οταν flashαρεις stock rom δεν χανεις τιποτα.

Σε πέρασα στην στροφή..... :P
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλε παντα τ ιδιο παιζει

Με νικας για μερικα sec ελεος χαχαχα

Έχω δυνατό "εργαλείο"......χαχαχα
  • Like 2
Δημοσ.

Παω πασο νομιζα οτι εννοουσατε aftermarket rom

Αν εννοείς custom rom ναι εκεί θέλει όλα τα σχετικά και εννοείται χάνεται η εγγύηση.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...