Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Q6700 μπαίνει στην μητρική σου. Απλώς κοίταξε να έχεις στο BIOS τουλάχιστον την έκδοση F3 (F4 είναι η τελευταία) πριν να βγάλεις από πάνω τον Pentium 4.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης μια καλη λυση απο οτι ειδα εδω για το socket 775 ειναι και ο συγκεκριμενος XEON L5420 http://www.ebay.com/itm/XEON-L5420-50-WATT-QUAD-CORE-12-MB-CACHE-SOCKET-775-READY-NO-MODS-NEEDED-/122539822206?hash=item1c87f14c7e:g:YZEAAOSwUKxYgoZz  Τι λετε θα τεριαζει στην μητρικη μου;

Δημοσ.

Δεν πέρνει 45nm CPU's το board σου ! Στη σελίδα της μητρικής λέει Ν/Α = Not Support !!! Mπορείς να βάλεις Q6600/Q6700 (kensfield core 65nm) που είναι και φτηνοί 5-10€. Σε Χeon 65nm o x3220 μάλλον θα δουλεύει κανονικά αλλά η τιμή του είναι ίδια με τους Q6600/Q6700 οπότε και δεν λέει.

Δημοσ.

Ναι τις for all εννοω 667 mhz τις εχει καλη τιμη και για μενα που εχω 1.5 giga ram θα ειναι καλη αναβαθμιση πιστευω   :-)

Δημοσ.

Επισης μια καλη λυση απο οτι ειδα εδω για το socket 775 ειναι και ο συγκεκριμενος XEON L5420 http://www.ebay.com/itm/XEON-L5420-50-WATT-QUAD-CORE-12-MB-CACHE-SOCKET-775-READY-NO-MODS-NEEDED-/122539822206?hash=item1c87f14c7e:g:YZEAAOSwUKxYgoZz  Τι λετε θα τεριαζει στην μητρικη μου;

κανε μια ερωτηση στο παιδι εδω   

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/295157-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CE%B9-socket-775-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB/

αν εχει καποιον ΧΕΟΝ που να ταιριαζει στην μητρικη σου......  

ειναι καλος, εχω παρει κι εγω εναν ΧΕΟΝ για ενα φιλο, προς αντικατασταση ενος Ε8400, σε μητρικη G31 ομως.  

εσυ πες στου ποια ΑΚΡΙΒΩΣ εκδοση μητρικης εχεις, ακομα και το Revision δλδ, για να κοιταξει αν εχει καποιον που να ταιριαζει....!! 

Δημοσ.

Δεν υποστηρίζει η μητρική μου 45nm όπως μου είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πατέντα για να πάρει αυτούς τους cpu :) σε ευχαριστώ πολύ πάντως

Δημοσ.

φιλε μου, εχω την ιδια μητρικη στο pc των γονιων μου. ειχα λοιπον και εναν q6600 να καθεται. οποτε λεω, δεν τον βαζω πανω?

τον κουμπωσα, και η μητρικη δεν ηταν stable ουτε για να μπει στα windows. πεδευομουν ποσες ωρες με τα διαφορα setting μεσα στο bios, αλλα τιποτα. και η μητρικη ειχε και το latest bios.

δεν ξερω αν η δικια μου εχει καποιο θεμα(δεν νομιζω γιατι με 2πυρινο δουλευει μια χαρα εδω και χρονια).

απλα στο λεω για να εχεις το νου σου.

Δημοσ.

Δεν υποστηρίζει η μητρική μου 45nm όπως μου είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πατέντα για να πάρει αυτούς τους cpu :) σε ευχαριστώ πολύ πάντως

το τι υποστηριζει και τι δεν υποστηριζει, μερικες φορες δεν ειναι νομος...!!

δεν χανεις τιποτα να κανεις μια ερωτηση. το παιδι ειναι γνωστης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...